Gość: fg IP: 82.139.40.* 08.10.06, 09:46 ludzie olejcie te wybory, jest to jedyny sposób na zmiane sytuacji w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hi Re: wybory IP: 212.2.99.* 08.10.06, 22:38 ta, olejcie i znow bedzie mieli Nite-dancera, Banasiewicza-dealera-samochodow- nadprezydenta oraz generala-prawie-prezydenta. powodzenia zycze Radomiowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: wybory IP: *.tkdami.net 09.10.06, 01:34 Bardzo zlych rad udzielasz.Nie isc na wybory , to tak jakby oddac glos na naszego wroga.Gwarantuje ci jesli ty nie pojdziesz na wybory,to twoi wrogowie oddadza "twoj glos"na swoja partie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klj Re: wybory IP: 82.139.40.* 09.10.06, 07:32 moi wrogowie?? ja nie mam wrogów, dlaczego robisz podziały?? Odpowiedz Link Zgłoś
bhjs Re: wybory 09.10.06, 07:39 jedynym sposobem na zmianę sytuacji w Radomiu jest udział w wyborach i wybranie ludzi młodych , wykształconych , energicznych , i chcących zmienić Radom na miasto przyjazne mieszkańcom i piękne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big-big Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 08:11 tak tylko,że tych młodych, wykształconych i energicznych chcących zmienić Radom na miasto przyjazne ludziom jakoś nie widać w propozycjach na stanowisko prezydenta naszego miasta, a nawet w wyborach do samorządów. To wciąż ci sami ludzie. Co najwyżej zmieniający jedną partię na drugą. Powodzenia w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: wybory IP: *.pr.radom.net 09.10.06, 10:08 do Rady Mista beda mlodzi kreatywni wyksztalceni Kandydaci napewno wiem o jednej Kandydatce w okregu nr 2(Ustronie) Odpowiedz Link Zgłoś