Dodaj do ulubionych

Zimno w domach

IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 23:03
Pan Pierzchała podobno kandyduje do samorządu, jak słyszałem z Radomian
Razem. A ja mu radzę niech się zajmie spółdzielnią, choć nie wiem czy
potrafi. Na szczęście ma dobrych fachowców koło siebie i dzieki temu jakoś
sie kręci to wszystko.
Obserwuj wątek
    • Gość: mac Zimno w domach IP: *.tkdami.net 15.10.06, 23:26
      eee bzdury gadacie.. u mnie już grzeją od wczoraj.. a należę do Łucznika..
      • Gość: korben Re: Zimno w domach IP: *.udn.pl 16.10.06, 06:53
        a u mnie (Łucznik) kaloryfery nadal zimne
    • Gość: ip Zimno w domach IP: *.tkdami.net 16.10.06, 06:17
      Jak dzieci zachorują to bezmózgowcy zaczną działać co rok to samo.Debile nic
      nie nauczą się.
      • Gość: PEDRO Re: Zimno w domach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 07:01
        ZIMNO MI!!!!!
    • jas_fasollasido Zimno w domach 16.10.06, 07:07
      Większej głupoty nie słyszałem, by grzać czy nie grzać było uzależnione od
      przyglądania się prezesów na inne spółdzielnie. Paniowie Prezesi, kierujcie się
      własnym ROZUMEM i zimną d... a nie sąsiadem.
      • Gość: peregryn Re: Zimno w domach IP: 195.136.23.* 16.10.06, 09:56
        Przecież możecie rozliczyć prezesów i te całe zarządy spółdzielni. Kto ich
        wybiera ? Co roku te same problemy z grzaniem. A prezesi nadal ci sami kpią w
        żywe oczy z mieszkańców. Po prostu trzeba ich powywalać w najbliższych wyborach
        w spółdzielni.
    • Gość: spectre Re: Zimno w domach IP: *.104.udn.pl 16.10.06, 10:59
      juz od kilku dni za oknem jest temperatura ponizej +10 a dziś u mnie było +3 - w
      domu zimno jak cholera !!!
      • Gość: korben Re: Zimno w domach OT IP: 82.139.35.* 16.10.06, 11:38
        to i na motocyklu pojeźdić nie możesz :]
    • Gość: joł Zimno w domach IP: *.centertel.pl 16.10.06, 16:35
      przeca pożegnanie lata dopiero za tydzien, to czemu sie ktokolwiek dziwi :p
    • Gość: dzarek Re: Zimno w domach IP: 88.156.75.* 16.10.06, 17:23
      Na XV-leciu już ciepło. Szybko w tym roku zaczęli.
      • Gość: spectre Re: Zimno w domach IP: *.104.udn.pl 16.10.06, 20:27
        dzarek - jesli masz ciepło na XVleciu - to na pewno nie w blokach RSM ?
    • Gość: grzean Zimno w domach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:28
      U nas juz grzeją !Spółdzielnia "śródmieście"
      • amikeo Re: Zimno w domach 16.10.06, 18:39
        W Łuxzniku nadal zimno jak w psiarni. Rano bylo za oknem 4 stopnie, na co
        czekają? Dogrzewam się kuchenką, ale to ja zapłacę za dodatkowy gaz i to ja
        płacę za ogrzewanie przez cały okrągły rok. Cholera mnie bierze!
        • Gość: Janka Re: Zimno w domach IP: *.tkdami.net 16.10.06, 22:54
          Najpierw sprawdzcie czy macie" odkrecone" kaloryfery jesli tak wam zimno .Na
          ten moment wystarcza mi same grzejace rurki. Kaloryfery zakrecam !mieszkam w
          Luczniku-cieplo!
          • amikeo Re: Zimno w domach 17.10.06, 08:29
            Droga Pani, jestem rozumna istotą i kurki miałam już odkręconie kiedy
            spółdzielnia sprawdzała we wrześniu CO. Ja wiem, że zimno konserwuje i na pewno
            niektórym to służy, ale ja chce mieć ciepło! I ma do tego pełne prawo lokatora
            płacącego czynsz przez cały rok.
    • Gość: ryba Re: Zimno w domach IP: *.tkdami.net 16.10.06, 19:07
      sm Nasz Dom tez juz grzeja huuuuuura!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mieszkaniec Re: Zimno w domach IP: *.infoplus.com.pl 16.10.06, 19:49
      Prezesowi RSM i całemu zarządowi już dziękujemy. To najgorzej administrowana
      spółdzielnia w Radomiu. Takiego totalnego bałaganu nie ma nigdzie.
    • Gość: Emil i Ewa Re:A na XV Leciu nadal zimno jak cholera !!!!!!!!! IP: *.216.udn.pl 16.10.06, 20:10
      Najgorsza spółdzielnia w Radomiu o nic nie dbają tylko kasy to by fure brali nie
      wiadomo za co??????? Nie przeprowadzajcie się na ul.Bema bo pozamarzacie a
      póżniej zjedzą was szczury i pająki!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Rafal Re:A na XV Leciu nadal zimno jak cholera !!!!!!!! IP: *.tkdami.net 16.10.06, 22:48
        Mieszkam na osiedlu Lucznika ,zaczeli grzac bardzo poznym wieczorem w niedziele
        15-ego.Dzisiaj tez jest bardzo cieplo ,dla mnie za cieplo,zakrecilem kaloryfery.
    • Gość: morsik Re: Zimno w domach IP: *.radnet.pl 16.10.06, 22:57
      U nas na Ustroniu aż piździ z zimna!
    • Gość: Jestemwidze. Zimno w domach IP: 203.185.255.* 16.10.06, 23:51
      Przepraszam czy ten artykowol to ma byc dowcip czy to juz kompletny debilizm
      opanowal Radom? Pytam bo nie rozumiem co to znaczy " czekamy na inne
      spoldzielnie"? , tz. ze co? jak inne spoldzielnie nic to i nikt w innym miejscu
      rowniez tylka nie ruszy , a ludzie dalej beda marznac. Co to znaczy, ze
      lokatorzy sie nie skarza? to znaczy , ze co? , ze maja wydzierac sie na caly
      glos do tumanow , ze jest zimno i trzeba grzac , bo tumany nie wiedza i sa
      pozbawieni wszelkich odczuc? Co to znaczy "prezesi sie przygladaja innym i
      dopiero podejma decyzje? Jaka decyzje, a co to Prezes do cholery i komu ma sie
      przygladac? Skoro jest na odpowiedzialnym stanowisku to powinien podejmowac
      decyzje a nie przygladac sie jak jelen na rykowisku. Dziekuje , wiecej pytan
      nie mam. Rece i piersi opadaja.
      • Gość: kasia Re: Zimno w domach IP: *.stat.gov.pl 17.10.06, 07:18
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=50392401&a=50397395
    • Gość: pablo Zimno w domach IP: *.tkdami.net 17.10.06, 11:28
      Na Ustroniu od rana kaloryferki cieple, ale mizerne to grzanie... W mieszkaniu
      zimno jak bylo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka