Gość: klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:29 Czy może ktoś wie gdzie można w Radomiu kupić kurtki zimowe o takim rozmiarze? Proszę o ewentualne podanie namiarów na takie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: rozmiar XXXL IP: 193.0.125.* 19.10.06, 19:42 na ulicy Rwańskiej jest sklep Maxi moda z modnymi ciuchami w dużych rozmiarach. Niestety, ceny są dość wysokie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: rozmiar XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:17 na ulicy struga jest sklep z dużymi rozmiarami.to w nowym pawilonie na przeciwko targu. niestety nie wiem czy tam są kurtki i wogóle jakie rozmiary- nie byłam.ale szyld wisi, że duże rozmiary mają- warto sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: rozmiar XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:23 dziękuję serdecznie za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: rozmiar XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 00:24 Polecam pawilon na ul Struga. Miłe panie, spory wybór, a ceny tez normalne. Dużo taniej niż w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dani Do Asi i Moni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 15:25 Jakie macie wymiary ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Do Asi i Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:28 Niestety w Radomiu odzież maxi jest dostępna tylko dla pań w sklepach, które mi polecono. Dziękuję za informacje, ale znalazłem już stoisko, gdzie uszyją wszystko na wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Do "klienta" IP: *.tkdami.net 24.10.06, 19:56 "Kliencie" czy bylbys taki uprzejmy i podal ten znaleziony namiar na stoisko gdzie ci uszyja kurtke na wymiar ! Bylabym bardzo wdzieczna bo sama tez poszukuje wiekszej kurtki zimowej. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: do Basi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:37 Krawców mozna znaleźć w każdy czwartek i sobotę na targu "Korej". Ich stoiska mieszczą sie podobno nad rzeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Do Asi i Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:22 wymiary? normalne,a co? to że wiem gdzie jaki jest sklep znaczy że tam się ubieram? zresztą,przeszkadza ci jak ktoś ma siebie więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Do Asi i Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:31 Czyżbyś był zainteresowany kobietami o innych rozmiarach niż typowe wieszaki czyli 36-40? Odpowiedz Link Zgłoś
szafasizeplus Re: rozmiar XXXL 18.08.13, 00:33 Jeżeli to jeszcze aktualne to ja zapraszam na ciekawego bloga, który jest tylko o ciuchach 42+. Cały przekrój, polskie i zagraniczne marki czyli moda na krągłości - wszystko w jednym miejscu. Często aktualizowany. Okazuje się, że tych marek jest mimo wszystko więcej niż można się spodziewać. szafasizeplus.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś