Dodaj do ulubionych

Znaleziono na Borkach

IP: 82.139.43.* 22.10.06, 10:42
Wczoraj na przystanku przy ul. Limanowskiego znaleziono małego, czarnego
szczeniaka, suczkę. Zwracam się z prosbą, czy ktoś by nie przygarnoł małego,
bezbronnego pieska do swojego domu.
Ja sama mam już pieska, więc nie mogę. Ale może ktoś z Was, by chciał lub zna
kogoś kto by przygarnął. Proszę o szybką odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: An Re: Znaleziono na Borkach IP: 82.139.43.* 22.10.06, 22:48
      Ponawiam swoją prośbę o przygarnięcie pieska.Suczka jest śliczna,biało-czarna o
      ufnym spojrzeniu, garnie się do ludzi.Siedzi w pobliskich krzaczkach koło
      przystanku. Myślę, że ktoś ją tam porzucił a ona wiernie czeka na swego pana.
      • Gość: :( Re: Znaleziono na Borkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:50
        Ja niestety nie mogę, nie mam warunków :( Radomskiego schroniska też raczej
        nie polecam, zbyt dużo się o nim ostatnio nasłuchałam złego...
    • Gość: Ania Re: Znaleziono na Borkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:55
      Skontaktuj sie ze mna tel.602-666-546 mail tygrysiczka88@o2.pl
    • Gość: Ania Re: Znaleziono na Borkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:58
      naprawde nie mozesz jej przetrzymac choc pare dni?Ja tez mam psa w domu a na
      dodatek mase bezdomnych psiakow ktorymi sie opiekuje.I nigdy nie zostawilabym
      biedaka na przystanku tylko biore do siebie nie patrzac na warunki,tym bardziej
      ze to szczenie.Jesli jednak nikt jej nie pomoze a sadze ze w tym podlym miescie
      nie-to ja przyjme na tymczas i bede szukac jej domu.Kontakt masz w poscie wyzej.
      • Gość: Ania Radomiaki-buraki-WSTYD!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 12:36
        Chcialam tylko powiedziec mieszkancom Radomia-tyle ludzi od wczoraj wsiadalo i
        wysiadalo na tym przystanku.Widzieliscie bezbronne porzucone placzace
        szczenie.Udawaliscie ze nie widzicie.Daliscie swiadectwo swojego buractwa i
        znieczulicy.Zycze wam zeby obok was tez kazdy przeszedl obojetnie gdy bedziecie
        kiedys potrzebowali pomocy.A to do was wroci.Jestem o tym przkonana.Szczenieciem
        zaopiekowala sie mloda wrazliwa dziewczyna,a od dzis bedzie u mnie w domu
        tymczasowym,poki nie znajde mu wlasnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka