doduszek 08.07.05, 09:46 Zadziwiające, spędziłam w tym mieście ponad 20 lat... a teraz widzę, ze umiera? Gdzie jesteście? czy naprawdę w Malborku nie ma już ciekawych ludzi, wydarzeń?? Smutne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gasioranka Re: Hallo Malbork!! 02.01.06, 16:00 w malorku zycie zamiera bo ludzie uciekaja z niego w poszukiwaniu pracy!!!ja od pol roku mieszkam w sopocie i mam zamiar uciekac dalej !!! tylko juz nie do innego miasta tylko do innego kraju.... ludzie ciekawi zwiwaja jak tylko trai sie okazja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prone Re: Hallo Malbork!! 10.01.06, 22:48 od kiedy pamietam nigdy nie bylo ciekawych wydarzen..smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka79 Re: Hallo Malbork!! 19.01.06, 23:09 A ja moze tak powiem,Malbork jest cudownym miastem,ten klimat ,ludzie,chyba wszystko.Teraz mieszkam pod Malborkiem w troche wiekszym miescie ,ale to juz nie to samo.Brakuje mi po prostu wszystkiego-pozdrawiam wszystkich mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka79 Re: Hallo Malbork!! 21.01.06, 20:56 To jest niestety bardzo przykre.W tym miescie naprawde mieszkaja fajni ludzie,tylko szkoda ze tu nikt nie pisze.Popatrzcie na inne miasta i ich fora,tam ludzie naprawde maja o czym pogadac,a tu?Dosc ze miasto umiera po 19.00,to co wy ludziska robicie ,bo chyba nie chodzicie spac???????????,mysle ze macie o czym gadac-pozdrawiam czytajacych i zachecam do pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
prone Re: Hallo Malbork!! 21.01.06, 21:59 dokładnie.nic dodać nic ująć. co ciekawe umiera po 19.00 i nieważne czy to zima czy lato! uwaga!jest coraz lepiej-w ilości wpisów doganiamy Ustke(221):) właśnie!co wy robicie?! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka79 Re: Hallo Malbork!! 23.01.06, 23:11 A najgorsze jest to ,ze Ustka to naprawne dziura gdzie wrony juz nie dolatuja i psy nawet na obcych nie szczekaja.Atak na powaznie co tam w moim miescie slychac.ps.nie bylam miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka79 Re: Hallo Malbork!! 28.01.06, 00:37 czesc ,dlaczego tu nikt nie pisze,jest taka wspaniala noc,prawie bez mrozu,gdzie jestescie mieszkancy tego miasta,czy wszyscy wyjechaliscie gdzies czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
prone Re: Hallo Malbork!! 28.01.06, 09:08 a ja ciekawy jestem czy sa w malborku jacys globtrotterzy?!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka79 Re: Hallo Malbork!! 08.02.06, 22:13 Hej ludziska spadlismy z pozycji drugiej na duzo dalsza,co z wami jest Odpowiedz Link Zgłoś
prone Re: Hallo Malbork!! 09.02.06, 14:58 podobno ma byc jakas szkola wyzsza w malborku?! Odpowiedz Link Zgłoś