Gość: obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 00:26 Ile razy nie jestem w radomiu to nie mogee sie nadziwic jak miasto moze tak zejsc na psy... Nigdy radom nie byl ladnym czy zadbanym miastem ale teraz to tragedia/... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomus2221 Re: Ale dziura... 25.10.06, 00:34 Chyba kazdy o tym wie:)Zaraz tu bedzie komentarz w stylu:nie podoba sie to po co przyjezdzasz:)Juz nie powiem kto to pewnie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom_To_KIŁA Re: Ale dziura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 00:54 Pewnie, że ten radomski patriota od siedmiu boleści - Wichajster Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Ale dziura... 25.10.06, 09:58 Tylko potraficie krytykowac,zrobcie cos sami dla tego miasta:)Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Ale dziura... 25.10.06, 12:32 buuahehehe <lol> Pozdrawiam wszystkich 4 W kupie siła w kupie umysł :-) Może razem coś zdziałacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayz Re: Ale dziura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:27 Może, gdyby dopuściło się trochę do pracy ludzi wykształconych, ale bez poparcia to miasto mogłoby się stać całkiem przyjemnym miejscem.Ale dopóki prym będą wieść poplecznicy to trudno będzie zmienić je na lepsze, o ile w ogóle się to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Ale dziura... 25.10.06, 13:36 wichajsterr napisał: > buuahehehe <lol> > > Pozdrawiam wszystkich 4 > W kupie siła w kupie umysł :-) > Może razem coś zdziałacie :-) > > jaki autobus dzis sfotografowales:)???Hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Ale dziura... 25.10.06, 13:36 > jaki autobus dzis sfotografowales:)???Hahahaha. Nie mam aparatu chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Ale dziura... 25.10.06, 13:39 A to Twoj kolega robil,nie zauwazylem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Ale dziura... 25.10.06, 13:42 > A to Twoj kolega robil,nie zauwazylem:) Jeśli chcesz zeby sfotografować Ci chodnik bądż świerzo namalowane pasy na jezdni to nie wstydź się tylko poproś. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Ale dziura... 25.10.06, 13:46 Będę pamietał:)Tylko jest maly problem,mnie nie podnieca robienie fotografii chodnikow i nowych jezdni,ktore tak na marginesie sa kiepsko wykonane.Ja wiem,ze was to fascynuje,te wielkie inwestycje:),itp.ale ja wole robic przyrode i takie tam ladne widoczki. P.s mam aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Ale dziura... 25.10.06, 13:52 > Będę pamietał:)Tylko jest maly problem,mnie nie podnieca robienie fotografii > chodnikow i nowych jezdni,ktore tak na marginesie sa kiepsko wykonane.Ja > wiem,ze was to fascynuje,te wielkie inwestycje:),itp.ale ja wole robic przyrode > > i takie tam ladne widoczki. > P.s mam aparat. Nie nikogo to nie fascynuje. Tylko każde szanujące się miasto ma stronę o inwestycjach prowadzonych aktualnie w mieście a żeby takowa str. miała sens to muszą być na niej fotografie. A co do ładnych widoczków kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Ale dziura... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:14 Ja proponuje zrobić zrzutkę dla Tomusia na bilet w jedna stronę :D Tylko o czym miłaby wtedy biedaczysko pisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Ale dziura... 25.10.06, 15:10 Adek kiepski pomysl.Ale jesli juz zrzutka to pierwsza klasa Intercity,ale chyba przez nasza wioskę takie pociagi nie jezdza.Az mi zal was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Ale dziura... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:25 Dlaczego kiepski? Przecież marzysz o tym żeby uciec z tego miasta. A tak na poważnie, to ciebie mi jest żal, bo nienawidzisz tego miasta i "musisz" tu mieszkać. Biedactwo :( Odpowiedz Link Zgłoś