Dodaj do ulubionych

Koncert KSU w Radomiu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:41
Mam pytanie wie ktoś moźe coś o koncercie KSU w Radomiu?Obiło mi się o uszy
że mają zagrać w Radomiu.Swego czasu grali w 2003r. i 2005r. w dawnych
katakumbach dobre koncerty!

A tak przy okazji rozkład najbliźszych koncertów w Radomiu :

Carpe Diem
05.11.2006r. godz.20 Klub Muzyczny STREFA G2
Bilety: 10 zł i 15 zł

Edyta Geppert
16.11.2006r. godz.19 Sala Koncertowa UM
Bilety: 30 zł i 35 zł

Lady Pank
23.11.2006r. godz.19.30 Klub Muzyczny STREFA G2
Bilety: 33 zł i 44 zł

COMA
07.12.2006r. godz.20 Klub SOTHIS ( dawne katakumby )
Bilety: 20 zł
Obserwuj wątek
    • waszkawaszka Re: Koncert KSU w Radomiu? 02.11.06, 14:47
      KSU!!! Z checia bym poszedl na taki koncert bo poprzednie mnie ominely
      niestety... a KSU jest swietna kapelka:)

Do koncertow zblizajacych sie dodam jeszcze BRA-DE-LI na Rafie 17 listopada w G2
      • Gość: KSU_fan Re: Koncert KSU w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:09
        Słyszałem że ma być! Podobno też w G2! Ten klub wyrasta na porządną scenę
        muzyczną Radomia!!
        • Gość: KR! Re: Koncert KSU w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:18
          Waszkawaszka masz rację zapomniałem o koncercie Bradeli 17 listopada w Klubie
          Muzycznym STREFA G21Tak zgadza sie G2 pokazuję klase ten klub jest tylko na
          KONCERTY!Na imprezy CZARNA OWCA w Radomiu a na koncerty G2!W Klubie muzycznym
          G2 grali juź m.in : Henry Mc Colought Blues ,DEZIRE,Closterkeller,Dźem,Carrion
          niedługo zagra Carpe Diem & Szymon Wydra a na deser źywa legenda LADY PANK!Oby
          tak dalej.
          PS.A co do KSU to z tego co mi wiadomo mają oni zagrac w Klubie Sothis w
          dawnych katakumbach.Jak pamiętam frekwencja na koncercie KSU w marcu 2005r. w
          Radomiu była na poziomie około 100 osób!
          Pozdro dla tych co chodzą na radomskie koncerty:-)
          • Gość: fanatyk punk rocka Re: Koncert KSU w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:35
            Kiedy KSU w Radomiu?Gdzie są jakieś plakaty?
            • Gość: KR! Re: Koncert KSU w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:09
              Na KSU w Radomiu raczej nigdy plakatów nie było to zespół niszowy z tego co mi
              wiadomo zagrają w Radomiu w klubie Sothis!Zagra teź grupa COMA 7 grudnia w
              Sothis!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka