Dodaj do ulubionych

parking na Józefowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:21
Czy może ktos mi powiedzieć dlaczego parking, który jeszcze jakieś 1,5 do 2
lat temu był bezpłatny obecnie jest zamkniety. Zastawiony z obu stron jakimis
kopółkami, tak że nie można z niego korzystać i leży sobie odłogiem. Dalej są
dwa parkingi płatne, a ztym nic sie nie dzieje. Dla mnie jest to głupota
najwyzszej jakości. W koncu ten parking wybudowany jest za pieniadze
podatników.
Obserwuj wątek
    • Gość: qw Re: parking na Józefowie IP: 213.199.199.* 02.11.06, 18:29
      ... bo dyrektor musi mieć dużo miejsca do parkowania, a chorym mówimy słowami klasyka: "spieprzaj dziadu".
    • Gość: 11 Re: parking na Józefowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:37
      Ponoć jakaś kandydatka na prezydenta obiecała, że jak już zostanie prezydentem
      to spróbuje rozwiązać ten problem, jakoś wpłynie na dyrektora szpitala.

A co z lądowiskiem dla helikopterów?
      • Gość: TOLA Re: parking na Józefowie IP: 82.197.39.* 02.11.06, 18:51
        Zamknięty parking, to jedno a to że płatny u faceta, który ewidentnie kręci na paragonach to już przesada jeszcze nigdy na otrzymanym wydruczku niezgadzała mi się data, a poproście że chcecie wjechać na chwilę, co to za parking płatny i nie strzeżony a ten parking pod dworcem to też szczyt powinna być chociaż możliwość zaparkowania na 5 minut żeby odebrać podróżnego ja dużo jeżdżę po Radomiu i bardzo denerwują mnie te płatne parkingi Tochtermana, Kilińskego a ten przed szpitalem na Józefowie to przecięcie na całej lini tyle nie wykorzystanego miejsca a lądowisko dla helikopterów nie spełnia standardów UE ale wybudowane było z pełnostandardowych pieniędzy Radomian. Miasto umiera!
        • Gość: d Re: parking na Józefowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:57
          ale pani dyrektor "ma recepte na lepszy radom"....hehehe
    • Gość: Adam Re: parking na Józefowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:08
      To jest draństwo żeby płacić za postój przed publicznym szpitalem. Mam ich w nosie!
    • Gość: kylo Re: parking na Józefowie IP: *.tkdami.net 02.11.06, 19:23
      Zdzierstwo żyrowac na ludzkiej krzywdzie. Nikt tam bez powodu nie przyjezdza.
      Niedlugo to wejscie do szpitala czy urzedow bedzie platne.
      • Gość: pacjentka Re: parking na Józefowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:41
        No cóż tez mi się to nie podoba ale tak jest wszędzie i nie ma co tu bardzo
        krytykowac ani dyrekcji ani nikogo innego.Dla przykładu przed Instytutem matki i
        Dziecka w Warszawie nie ma parkingu ,mozna stanąć na ulicy(życzę powodzenia) a
        wiazd na teren instytutu jest płatny.Tak samo jest przed Centrum Zdrowia dziecka
        w Międzylesiu,tylko tam łatwiej stanąć na dziko więcej chodników i bocznych
        uliczek.A przed szpitalem na Tochtermana jest darmowy parking?chyba nie więc nie
        ma co sie podniecać.
        • Gość: Adam Re: parking na Józefowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:02
          Podaj przykład normalnego publicznego szpitala przed którym sa płatne parkingi.
          Instytut czy klinika to inna bajka. Ja się nie spotkałem żeby przed jakimś
          miejskim czy wojewódzkim szpitalem zdzierać pieniądze z pacjentów.
          • Gość: clio Re: parking na Józefowie IP: *.tkdami.net 02.11.06, 23:11
            ja zawsze prosze na Jozefowie fakture za parking /jeżdze tam służbowo -firma
            farmacetyczna/ i prosze Pana Portiera o wystawienie faktury VAT. Tak go trafia
            szlag. JEST TO prawdopodobnie JEDYNY SZPITAL W POLSCE GDZIE NIE MA MIEJSC
            BEZPŁATNYCH chociaz kliku.
    • redoxygene Re: parking na Józefowie 02.11.06, 23:28
      Patrz, dziwne. W maju 2002 roku mialem na Jozefowie operacje i jakos tez staly
      te "kopulki".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka