Dodaj do ulubionych

Jesteście śmieszni!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:20
Wiecie co drodzy Forumowicze? Czytając te Wasze wszystkie komentarze,
dochodzę do wniosku, że Wy na prawdę nie macie bladego pojęcia o rządzeniu i
o życiu. Ciągle się wszystkiego czepiacie i każdego pouczacie. Dla Was
wszystko wydaje się takie proste do zrobienia. Nie odbierzcie tego źle, ale
wg mnie wszyscy kandydaci na prezydenta są beznadziejni. Łącznie z Panem
Kluzińskim, który niczym Tymiński - pojawia się znikąd - i jest promowany
przez swoich fanatyków. Czy prowadzi kampanię na aż tak wielką skalę? Czym
się zasłużył dla Radomia? Co z tego, że urodził się w tej dziurze i jet
młody? Czy to oznacza, że zaraz uczyni Radom bogatszym i ściągnie inwestorów?
To pytanie kieruję do wszystkich kandydatów na prezydenta. Wg mnie -
niektórzy forumowicze dochodzą do wniosku: "Kluziński albo śmierć", tak jak
to było w przypadku Polski wobec traktatu nicejskiego.
Nie odbierzcie tego, że chcę bronić Pana Marcinkowskiego, ale czepiacie się
Jego osoby, jakby Wam rodziców pozabijał. Przypomnijcie sobie poprzednich
prezydentów. Co oni zrobili dla miasta? WIELKIE GÓWNO! Tak samo, jak nasi
wszystcy radni... Każdy patrzy tylko na kasę. A ukłądy były, są i będą (nawet
jeśli sam Pan Kluziński zostanie prezydentem, w co i tak nigdy nie uwierzę).

Dlatego uważam - polityka to wielka kur..... i zdanie nie zmienię!

A Wy - zanim kogoś zmieszacie z błotem - popatrzcie najpierw na siebie. Na
swoje ciężkie dupy! Przypomnę Wam - że internauci są dla mnie jedną z
najbardziej pasożytnicznych grup w społeczeństwie. Gdyby oni mieli rządzić
światem - dawno by się już rozpadł. Na szczęście nigdy do tego nie dojdzie!!!
A Wy pozostaniecie tylko wirtualnymi żołnierzykami.

Coś Wam polecę... Założcie sobie cyber państwo, jak to kiedyś pewien Serb
założył Cyber-Jugosławię i tam się bawcie! A jak będziecie mieli w sobi
etrochę pokory i przybędzie Wam więcej oleju w głowie - stańcie na podium!

Przypominacie mi tego ćpuna Adama Mickiewicza - pieprzył bzdury, a sam nawet
dupy nie ruszył. Tak samo jest z Wami, niestety....
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:58
      Współczuję Ci, Mythos. Widać, że masz problemy. Ale wierzę, że sobie z nimi
      poradzisz. A o resztę się nie martw. Świat jakoś był i będzie. Życzę spokoju
      • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 01:31
        Ano właśnie - prawda zabolała... Że nic innego niektórzy z Was nie potrafią
        robić niż tylko wklepywanie mądrości... Żadnego pożytku z was nie ma...
        Władza i tak ma Was wszystkich głęboko w dupie!
        • Gość: tbj Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:59
          Mythos ma racje, niech mi ktoś pokaże jednego człowieka na ziemi lub jego
          czyny, które bezwzględnie wszystkim się podobają ??? I jeszcze raz podkreślam
          Ci co coś robią lub zrobili dla Radomia siedzą cicho i nie pchają się na afisz
          tak jak teraz kandydaci jest takie proste przysłowie - ta krowa co dużo ryczy
          mało mleka daje !!!

Kandydaci z tanimi hasłami co chcecie pomóc miastu napiszcie konkretnie co
          chcecie zrobić - biorąc pod uwagę oczywiście uprawnienia jakie będziecie
          posiadać.

Śmieszą mnie hasła jakiegoś młodzieńca z bojówek SLD okręg 4 pozycja 12
          nazwiska nie pamiętam - że jako radny doprowadzi do powstania 1900 mieszkań :)))

Szanowny Panie wystarczy zobaczyć ile mieszkań teraz powstaje (bloki na
          gołębiowie II, przy leśniczówce itp) i jakie są plany spółdzielni
          mieszkaniowych na najbliże lata - już teraz z tego wynika że w ciągu
          najbliższych 4 lat powstanie 1900 mieszkań bez względu na to czy Pana wybiorą
          czy nie !!!

śmieszni jesteście z tymi deklaracjami
          • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:32
            Nic dodać, nic ująć! Dzięki i pozdrawiam!
    • Gość: iso Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.udn.pl 05.11.06, 14:15
      Mytos masz całkowitą rację. Podpisuję się pod Twoimi słowami. Pozdrawiam.
      • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:31
        dzięki ;-) pozdrawiam!
    • Gość: Lincoln Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.radnet.pl 05.11.06, 15:56
      Gość portalu: Mythos napisał(a):
      Przypominacie mi tego ćpuna Adama Mickiewicza - pieprzył bzdury, a sam nawet
      dupy nie ruszył. Tak samo jest z Wami, niestety...

ot inteligencja spoza sieci....
      • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:33
        A kim on był? Co z tego, że jakieś bzdury pisał pod wpływem narkotyków?

Mam prawo mieć swoje zdanie! A wy mi tego ćpuna doskonale przypominacie! Dużo
        gadacie i krytkujecie, a sami dup nie ruszycie! Oto właśnie wy, cudowni
        Polacy...
    • Gość: sepia Re: Jesteście śmieszni!!! IP: 82.139.40.* 05.11.06, 16:04
      a ty głupia
    • Gość: art Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:16
      sam jesteś smieszny BARDZO!!!!!!!!!!!
      • Gość: samsobie Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.tkdami.net 05.11.06, 17:13
        Mythos ...pi..ysz jakbyś się obżarł śliwek i opił kwaśnego mleka i rozumu ci nie stało ...a kibel był zamknięty ...i te twoje głupoty tyle są warte ...
        Teraz można mówic na twoim przykładzie że ..."pi..ysz jak Mythos na mękach"
        a to co wyrzuciłeć z siebie to ...
        głupoty...

głupoty...

i jeszcze raaz głupoty...

a jak już nie będzie cię goniło do kibla to idź zgłosuj na swojego Marcinkowskiego ...
        • Gość: Mythos samsobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:31
          Ja na nikogo nie będę głosował, bo nikt nie jest wart mojego głosu!
          Wiem, wiem, że zabolała prawda... Wiem, wiem...
      • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:34
        Wiem, wiem - prawda zawsze boli...
        • Gość: Lincoln Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.radnet.pl 05.11.06, 17:37
          Chyba tylko Ciebie.
          Jak czytam takie wypowiedzi to jestem za tym, aby w wyborach mogli uczestniczyć
          tylko ludzie z wyższym wykształceniem....
          • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:40
            Akurat je mam od 3 miesięcy! Mógłbym się tym wcześniej chwalić i mieszać innych
            ludzi z błotem, którzy tego nie mają. Ale wg mniw wykształcenie nie jest miarą
            człowieka. Jeśli tego nie rozumiesz - proponuję natychmiastowe leczenie
            zamknięte bez prawa urlopu!
            • Gość: Lincoln Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.radnet.pl 05.11.06, 17:43
              Akurat w Twoim przypadku jak najbardziej, jak tego nie widzisz to znaczy, że
              skoczyłeś jakieś tumankowo.
              • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:44
                Gadasz nie od rzeczy! Dyplom nie jest miarą człowieka, bo można, tak jak ty,
                kupic sobie na stadionie albo dać w łapę rektorowi i potem udawać wielkiego
                uczonego... Powtarzam - lecz głowę!!!
                • Gość: wpisdu Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internet.radom.pl 05.11.06, 17:48
                  Problem w tym,że Mythos ma racje ale w Radomiu mądrzy ludzie są w mniesjzości!
                  • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:51
                    Dzięki wpisdu. Ale niektórzy tego nie rozumieją - dlatego w Radomiu jest jak
                    jest i długo tak jeszcze będzie, dopóki wielu głów się nie wyleczy... A lincoln
                    jest tego doskonałym przykładem...
                    • Gość: wpisdu Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internet.radom.pl 05.11.06, 17:57
                      Ja tam mam ploitykę gdzieś o czym swiadczy mój nick i popieram mądrych ludzi z
                      każdej partii czy ugrupowania, niestety jest ich mało. Martwi mnie natomiast ta
                      grupa ludzi z Kocham Radom, bo przewraca im sie w głowach. Oni w sondażach będą
                      w tym tygodniu dość wysoko ,ale po wyborach przeżyją mocne rozczarowanie.
                      Chłopcy nie wiedza bowiem co to jest próg wyborczy, a dwa tygodnie po wyborach
                      nikt nie będzie pamiętał kto to jest pan Kluziński. Za duzo w nich bufonady!
                      Pozdrawiam Mythos i tak trzymaj bo mało mądrych ludzi jets na forum! I jeszcze
                      jedno, jakiś inny wpisdu podszył się pode mnie i to nadaje od tego samego
                      dostawcy internetu.
            • Gość: ala masz wyższe wyksztalcenie? IP: *.radom.pl 05.11.06, 17:55
              naprawdę ? - aż trudno w to uwierzyc, czytając twoje wypowiedzi.I to co tu
              naprodukowalaś, dowiedzialaś się na studiach? Moje gratulacje!!Oczywiście nie
              powiesz , jaka to uczelnia wypuszcza takich oszołomów ( ku przestrodze )Poziom
              dyskusji i kultury -pozostawiam bez komentarza

NA dyskusje z Toba, szkoda klawiatury
              Żegnam
              • Gość: Mythos Re: masz wyższe wyksztalcenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:01
                Mam prawo mieć swoje zdanie! Nie jestem jakimś fanatykiem, który wierzy w każde
                słowo z książki. Mam swój rozum i tego oczekuję od was.
    • Gość: wpisdu Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internet.radom.pl 05.11.06, 18:00
      Dosadny język nie oznacza braku wykształcenia, chamski oznacza brak kultury.
      Jezyk Mythos jest bardzo rozsądny!
      • Gość: Lincoln Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.radnet.pl 05.11.06, 18:43
        Dosadny język nie oznacza braku wykształcenia, chamski oznacza brak kultury.

Amen!

A co Wy takiego robinie oprócz siania zamętu i niechodzenia na wybory?
        Chyba wiem Wy po prostu jesteście i za to należy Wam się szacunek.
        I kto tu nie rusza przysłowiowej doopy?
        • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:03
          Czym innym jest wybieranie władz, a czym innym ciągłe krytykowanie i robienie z
          siebie najmądrzejszego, wykształconego i w ogóle cudownego...
          Skoro wg mnie, żaden z kandydatow czy na prezydenta czy do rady miasta nie jest
          odpowiedni, to po co mam na byle kogo oddawać swój głos?
          • Gość: l i l a b a j Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.server.ntli.net 05.11.06, 19:23
            "Skoro wg mnie, żaden z kandydatow czy na prezydenta czy do rady miasta nie
            jest odpowiedni, to po co mam na byle kogo oddawać swój głos?"

-Choćby po to, że gdy inni Tobie podobni też nie będą głosować za to Głupota
            pójdzie do urny, zostaną wybrani najgorsi z możliwych... Fakt, nieszczęściem
            jest że wśród kandydatów nie widzisz swojego ideału. Ja też nad tym ubolewam.
            Ale czemu miałbyś głosować na byle kogo? Nie bądź głupszy od tej Głupoty, która
            zagłosuje. Postaw na uczciwość i szacunek kandydata/datki dla wyborców, dla
            ludzi, dla prawa. Tym szacunkiem nie jest drwina z ludzi i obiecywanie im
            czegoś, co i tak będzie miało miejsce albo bezczelność płynąca z kandydowania
            po wcześniejszych oficjalnych wyrokach...
            Liczą się czyny, nie słowa - stare jak świat a tyle dylematów może rozwiązać.
            Pozdhawiam.
            • Gość: Mythos l i l a b a j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:01
              dziękuję za ciekawy komentarz, ale mimo wielkich chęci - jakoś żaden z
              kandydatów mnie nie przekonał. A durnoty i tak jest w naszym mieście za dużo...
      • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:01
        Dzięki ;-) Szkoda, że takich ludzi, jak Ty jest wciąż mało w tym durnym
        Radomiu...
        • Gość: zniesmaczona Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.radom.pl 05.11.06, 19:09
          klub wzajmnej adoracji? Mynthos kadzi lincoln , Lincoln kadzi- mynthos.
          I obie od razu lepiej się czują i uwierzyły jakie to sa wspaniale i mądre.
          Zebyscie aby nie popadły w samouwielbienie.
          • Gość: nonna A Mickiewicz sumieniem norodu był... IP: 82.139.60.* 05.11.06, 19:36
            Tak jak i my formułowicze pisał:- Dzieckiem w kolebce kto łeb urwał chydrze...

Niektórzy światli formułowicze starają się to zrobić z chydrą - jaką jest głupota!
    • Gość: Mimo Re: Jesteście śmieszni!!! IP: 203.185.255.* 05.11.06, 22:25
      Masz racje, tez popieram, ja napisalam do P Kluzinskego i zadalam proste
      pytanie na forum ,ale widac watek gazecie wyborczej sie nie spodobal i
      usunieto. Prawda w oczy zabolala. Oj oj joj, Kluzinski i tak przegra z
      kretesem , Boze a ktory wygra? zadnego nie widze.
      • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:36
        Witam Cię Mimo ;)
        Ja też nie wiem, kto wygra, ale szans Panu Kluzińskiemu nie daję. Najpierw
        trzeba się czymś zasłużyć dla miasta, dopiero potem brać udział w wyborach...
        Niewygodne tematy znikają szybko...
        • tomus2221 Re: Jesteście śmieszni!!! 05.11.06, 22:39
          Mythos 100000% racji!Pozdrawiam zdrowo myślącego.
          • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:44
            Dzięki ;-) Ooo, widzę, że jednak normalnych ludzi jest więcej niż myślałem...
            Również pozdrawiam!!!
    • Gość: Mythos Co mnie wkurza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:43
      Że to forum stało się miejscem kampani!!!
      Skoro już taki isoxazolidine zaczyna prowadzić kampanię na rzecz "Kocham
      Radom", to już mnie się to przestaje podobać... A miałem o nim takie dobre
      zdanie...
      • Gość: Bela Psy szczekają karawana idzie dalej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 07:43
        Psy szczekają karawana idzie dalej.
        Niewazne kto wygra wazne ze mimio tego ze nie macie zadnego kandydata ktorys i
        tak bedzie wami rzadzil, w wy znow bedziecie mogli zolodkowac sie na forum.

i co juz nie jest wam do smiechu?
        • Gość: asd Nie wiem jak wy, ale ja w pełni się zgodzę. IP: 82.139.41.* 06.11.06, 08:25
          Najbardziej mnie rozsmieszaja zmiany jakie nakladane sa na to wspaniale miasto,
          przed samymi wyborami.
          Np niedawno pierwszy raz od 4 lat spotkalem straz miejska w autobusach (a jezdze
          bardzo duzo):) Dziwne tylko ze w godzinach porannych, a nie wieczornym w takich
          autobusach, jak 7,9,12,23,21,4...
          Gdyby to się utrzymało i dziennie 25 strażników w nocy jeździło busami to
          skłonny byłbym zagłosować na Marcinkowskiego.
        • Gość: Mythos Re: Psy szczekają karawana idzie dalej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:49
          Do śmiechu nie jest nam już od dawna, skoro ciągle mamy do czynienia z
          debilami...
      • dztravolta Re: Co mnie wkurza? 06.11.06, 09:03
        ....krytykujesz,...krytykantów.....to jak cię nazwać...?
    • Gość: kogo Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:41
      skąd tyle kompleksów?
      • Gość: Mythos Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:50
        A kto tu mówi o kompleksach??? Kolejny nawiedzony...
        • Gość: tamara Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internet.radom.pl 06.11.06, 17:05
          Mythos, nie miej żalu że rozmawiasz z bardzo prostymi ludźmi , dla ktorych dziś
          jedyna wartość jest taka czy wejdzie Kluziński czy może Kosztowniak.
          Zapomnieli, że prezydent może być tylko jeden i najprawdopodobniej nie będzie
          to żaden z wymienionych (ja jestem tego pewna!). Zapominają też, że 13 też jest
          dzień i świat wcale się nie zmieni, poza tym, że ponad 570 osób będzie bardzo
          rozczarowanych faktem, że nie znalazło się w Radzie Miejskiej.
          • Gość: Mythos Tamara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:12
            Dziękuję za piękny komentarz. Powalił mnie na nogi - po prostu nic dodać, nic
            ująć - masz 100% racji.

A że 90% forumowiczów jest prosta, świadczą o tym ich wypowiedzi. I im nawet
            nie pomoże fakt, że jakimś cudem mają wyższe wykształcenie... Co z tego, że
            mają papierki, skoro ich głowy cierpią na niedobór oleju...

Pewnie zaraz będą gromy na moją osobę, że jestem prymitywem po zawodówce. Nic
            bardziej mylnego - też ukończyłem studia, ale myślenia nauczyłem się w
            podstwówce. A większość z forumowiczów niby próbuje się tego nauczyć albo udaje
            mądrych, ale i tak osiąga to marny skutek, co zresztą widać po waszych
            postach...
            • Gość: gość portalu Re: Tamara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:33
              Zwróć pacanie uwagę, że to ten samo gość cały czas tobie kadzi, zeby nie
              powiedzieć dosadniej. I tak razem we dwoje....
              • Gość: Muz Re: Tamara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:15
                Daj spokój , może i piszą a może nie. Ja proszę Mythosa o poradę. Napisz jak
                powinni głosowac noemalni ludzie, tacy jak np. ja, wykształcony aż za bardzo, o
                poglądach centrowych , wyśrodkowanych, rozsądnych. obił mi sie o uszy
                wątek "PARTIE POLITYCZNE WON Z SAMORZĄDU" Co ty na to?
                • Gość: Mythos Muz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:26
                  Witam!
                  Ja nie jestem wyrocznią, która mówi, na kogo powinien Pan oddać swój cenny
                  głos. Nie wymienię też partii politycznej bądź konkretnego kandydata. Nie
                  uważam się za kogoś najmądrzejszego, co niektórz ciągle mi tu wypominają. Ja
                  sam od dawna się nad tym zastanawiam, ale póki co, decyzji nie podjąłem.
                  Wszyscy kandydaci, na których głosowałem wcześniej, zawiedli nie totalnie,
                  dlatego w tym roku raczej nikomu nie dam ponownej szansy...
                  • Gość: uchol Re: Muz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:47
                    Albo jesteś jakąś automatyczną podpuchą, która ma nabijać posty na forum, albo
                    ... jest mi Ciebie bardzo żal.
                    Oskarżasz wszystkich dookoła o wszystko, sam nic nie proponując. Robisz to do
                    tego w taki sposób, że każdy kto się odezwie niezgodnie z twoimi poglądami (są
                    takie?) może zostać potraktowany jak głąb.
                    Dlatego, proszę, przedstaw choć dwa, trzy punkty pozytywnego programu dla tego
                    miasta. W przeciwnym razie nie zaśmiecaj forum swoją osobą.
                    Chociaż i tak uważam, że jesteś automatem, który nabija forum życiowymi tematami
                    w stylu "Czy możliwa jest szczęśliwa miłość?"
                    • Gość: Mythos uchol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:54
                      Jesteś tak płytki, że nawet nie będę zawracał sobie głowy twoją osobą...

gdybym tak chciał każdemu non - stop odpisywać - to by mi czasu do końca życia
                      na to zabrakło...
                    • Gość: Mimo Re: Muz IP: 203.185.255.* 07.11.06, 21:55
                      Ja uwazam kochane ludziki , ze macie mozg i mozecie sami pomyslec. Nie
                      jestescie szarancza , ktora leci za liderem. Troche samodzielnosci. To co sie
                      dzieje na forum to "za i przeciw" i kazdy ma to prawo zrobic, ale myslec
                      musiecie nauczyc sie sami.
                      A tak naprawde to faktycznie brak jakiegos kandydata na ktorego tak bardzo by
                      sie chcialo glosowac. Zaden z tych, a na kogos trzeba. Za i przeciew , za i
                      przeciw, tik-tak-tik-tak.
    • norbi.g Re: Jesteście śmieszni!!! 09.11.06, 20:01
      No ja sie z toba nawet bym zgodził, że polityka to ku.............!Ale
      ewidentnie bronisz obecnego prezydenta Radomia!A powiedz co on tak naprawde
      zrobił?To samo co inni radomscy"nie nasi" byli prezydenci- wielkie
      GGGGGGGGGGGGGGG.............!A Kluziński Tak!!!!A dlaczego bo nie wygra a ja
      bede miał czyste sumienie że spełniłem swój obywatelski obowiązek i głosowałem!
      Przeciez nie popre kandydatów takich ugrupowań jak Samoooooooooooooobora, POPis!
      Przecież w Radomiu Ci ludzie są z układów!Kłóca sie pod publike ,a potem razem
      wódkę piją i te same ku..... dupcą! A stanowiska rodziną i znajomymi obstawiają!
      • Gość: 1974a5 Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:17
        ale się spinacie jakby coś za to dawali! o to chodzi żeby mówić byle jak ale
        mówić!Radom potrzebuje młodych ale i ładnych Kluziński odpada!
        najlepiej sam kandyduj w następnych wyborach zobaczymy ile Ci się uda
        wyprowadzić kasiory o to chodzi ale nie przebijesz tych co odchodzą!!!!
        • Gość: art Re: Jesteście śmieszni!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:03
          myntos i cała reszta.......czemu skoro polityka was nie interesuje i nie
          idziecie na wybory szkalujecie tylko kilka nazwisk???????? ja też nie widzę
          tutaj kandydata na prezydenta ale nikomu ze startujących nie dokuczam. Tak
          chyba jest czytelniej.prawda?????
      • Gość: Mythos norbi.g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:34
        ooo nie! ja wcale nie jestem za p. marcinkowskim. nie byłem, nie jestem i nie
        będę!!!
        • Gość: uchol Re: norbi.g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:59
          "Jesteś tak płytki, że nawet nie będę zawracał sobie głowy twoją osobą...

gdybym tak chciał każdemu non - stop odpisywać - to by mi czasu do końca życia
          na to zabrakło..."
          Och, książe wiedzy wszelakiej...
          Zwróciłeś na mnie uwagę...

Admin: błagam, skasuj go. Daj więcej Edyty.
          • Gość: Mythos norbi.g vel uchol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 02:39
            Lecz się na nogi, bo na głowę już za późno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka