Dodaj do ulubionych

Lotnisko w Radomiu

IP: 82.139.41.* 06.11.06, 16:44
Czy którys z kandydatów na prezydenta ma w swojej ofercie budowe lotniska w
Radomiu ???? Chętnie na takiego zagłosuje:) Naprawde wiele radomian
pracujących za granicą ucieszyłoby sie.Np mój mąż:)
Obserwuj wątek
    • dkt1984 Re: Lotnisko w Radomiu 06.11.06, 21:17
      Odpowiem tak!
      Marcinkowski go w programie na pewno nie ma!!!
    • isoxazolidine Re: Lotnisko w Radomiu 06.11.06, 21:18
      lotniska w Radomiu nie trzeba budować ;)
      ono jest - od 1920r.
      dlatego ew. zapowiedzi na ten temat traktowałbym jako totalną nieznajomośc
      problematyki radomskiej. tak jak zapowiedzi coponiektórych, że będa walczyc o
      ekspresówkę do Wawy ...
      • dkt1984 Re: Lotnisko w Radomiu 06.11.06, 21:27
        ISO nie bądź taki drobiazgowy! Doskonale wiesz że Żonce chodziło o cywilny port
        lotniczy! :)
        • isoxazolidine Re: Lotnisko w Radomiu 06.11.06, 21:29
          hihi ... wiem :D
          upierdliwy jakis dzis jestem ;))
          • Gość: zonka Re: Lotnisko w Radomiu IP: 82.139.41.* 06.11.06, 22:17
            .....w sumie nie ma co liczyc bo kazdy tak czekal na darmowy internet a tu
            porazka . Wiec lepiej moze kupic sobie balon i balonem podrozowac:)Sama wybuduje
            to lotnisko !!!!! Wybierzcie mnie !!!!
            • Gość: Mythos Żonka na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 01:11
              Ha! Nie miałem kandydata... Teraz znalazłem! Masz Żonko mój głos!!!
    • Gość: Adam Re: Lotnisko w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:07
      Gęsiak w swoim spocie reklamowym cos wspomina o lotnisku.
      • Gość: WR Re: Lotnisko w Radomiu IP: *.tkdami.net 07.11.06, 00:58
        Dziwne, że zwolennicy Kluzińskiego milczą. Przecież on ma w swoim programie
        lotnisko. Cytuję:
        Radom jako stolica regionu:
        przywrócenie rangi województwa, tworzenie urzędów regionalnych, wsparcie dla
        lokalnych oddziałów radia i telewizji publicznej, lobbing na rzecz dróg
        szybkiego ruchu i modernizacji kolei, URUCHOMIENIE LOTNISKA PASAŻERSKIEGO,
        ścisła współpraca z miastami regionu.
        • Gość: TRALALA Re: Lotnisko w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:32
          HJGFDHJGFDHJGDHJDGH
          • iuslex Re: Lotnisko w Radomiu 09.11.06, 14:57
            jeżeli ktoś się ta kwestią interesuje to szybko może zauwazyć że Kocham Radom
            i Jakub Kluziński w swoim programie DUŻĄ wage przywiązuje do rozwoju
            infrastruktury w mieście i regionie. Tym samym równiez do kwestii lotniska.
            W przeciwieństwie do innych nie oszukuje w swych ulotkach, że Radom już posiada
            lotnisko Cargo. Nie snuje mydlących oczy planów przewidujących budowę lotniska
            za 374 mln złotych. Lotnisko w Radomiu nie jest hasłem pod publiczkę, Kocham
            Radom a tym samym Jakub Kluziński ma konkretną strategię rozwoju infrastruktury
            komunikacyjnej Radomia.
            Przez ostatnie 8 lat wszyscy o tym mówią i nic z tego. Dla potrzeb
            propagandowych każdy gotów jest Radomianom obiecać lotnisko, tylko tak naprawdę
            nie potrafia porządnie wybudować kawałka drogi a co dopiero lotnisko. Dlatego
            rządzący przez ostatnie 4 lata nie mogą doprowadzić tej sprawy do finału, brak
            im umiejetności, determinacji, wizji. Przez ostanie 4 lata ślizgali się
            (wielotorowo)po tym temacie, na koniec zafundowali nam za sporą kasę
            opracowanie które kompletnie jest oderwane od rzeczywistości, wygląda na to że
            opracowanie było przygotowane dla kogoś innego, tylko w miejscu lokalizacji
            wstawiono słowo Radom.
            Dlatego jeżeli chcecie determinacji, umiejętności, wizji i ambicji w tej
            kwestii jak i pozostałych w wyborach zagłosujcie na ludzi, którzy posiadają
            takie cechy.
            Moim zdaniem tacy ludzie sa w Kocham Radom, a napewno nie ma ich w
            wielotorowcach ślizgających się przez ostatnie 4lata, a nawet przez ostatnie 16
            lat.
    • Gość: zonka Re: Lotnisko w Radomiu IP: 82.139.41.* 10.11.06, 20:47
      dziekuje za poparcie w wyborach ....:):): Swoją droga jest duzo mieszkancow
      Radomoia zaanagzowanych w sprawe lotniska i dobrze:)!!! Zeby zagladali tu ludzie
      majacy na to wplyw szybciej by podejmowali decyzje w tej sprawie. Zwlaszcza ze
      Enia pomaga;)
    • Gość: mieszkaniec Re: Lotnisko w Radomiu IP: *.22.radom.pilicka.pl 22.11.06, 14:51
      ja ci dam lotnisko w radomiu - juz czasem mozna hopla dostac od szkolen i
      pokazów a co pomyslec jakby to było codziennie - mieszkam blisko lotniska i nie
      zgadzam sie.
      • dkt1984 Re: Lotnisko w Radomiu 22.11.06, 20:47
        Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> mieszkam blisko lotniska i nie
        > zgadzam sie.

Nie bądź dziecinny! Ja się nie zgadzam na wcześniejsze emerytury dla służb
        mundurowych!! I co? I nic!!! Takie życie!!!
        :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka