Gość: Z dami IP: 82.139.48.* 06.11.06, 20:26 Andrzeja Mędrzyckiego chciałby zrobić dyrektorem Mazowieckiego Centrum Sztuki Współczesnej Elektrownia kandydat na prezydenta miasta niejaki Skwarczyński z Samoobrony. Ciekawe co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uwazny Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia IP: 82.139.52.* 06.11.06, 21:09 taa.. tyleko ciekawsze jest to ze prezydent nie ma takich uprawnien :) ale ich Tyczynski wkrecil.. prawie jak Majewski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendrek Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.06, 21:42 Skwarczynski to samoobronaa medrzycki ,tez brawo red Tyczynski jeszcze jedno skwarczynski dalby wladze mlodym wilkom,a medrzycki to mlody wilczek w samoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ta pani to pomyłka Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:33 Obecna dyrektor coś słabiutko wypada .Jak była radną "z odzysku" widać było, ze ma duże kłopty .Na przepytywance u redaktora Tyczynskiego brak wiedzy z zakresu "funduszy pomocowych "uzupełniała wielokrotnie popijając wodę -czyżby miała kompleksy telewizyjne? Nie trzeba się tym przejmować. Prezio Miasta miał to samo i podpierał się rzeczniczką , którą z obawy o stołek "spuścił" .A teraz wymachuje lapkami kiedy trzeba i kiedy nie trzeba- jaki bohater?? A nasz ukochany Skwarek czy Langos to nie orły elokwencjyii. Na dyrektora CSW to się idzie po wyborach marszałka województwa. Bo centrum to jego parafia. Odpowiedz Link Zgłoś
dommos Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia 07.11.06, 14:06 Ja tam nikogo nie bronię, ale ciekaw jestem czy wy byście sie nie nabrali... Ja sie dałem wkręcić mimo, że wiem, że Dyrektora wybiera Marszałek. No ale z drugiej strony nam się może zdarzyć, ale kandydatowi na Prezydenta nie powinno. Mam nadzieję, że to była trema:) Odpowiedz Link Zgłoś