Dodaj do ulubionych

Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia

IP: 82.139.48.* 06.11.06, 20:26
Andrzeja Mędrzyckiego chciałby zrobić dyrektorem Mazowieckiego Centrum
Sztuki Współczesnej Elektrownia kandydat na prezydenta miasta niejaki
Skwarczyński z Samoobrony. Ciekawe co?
Obserwuj wątek
    • Gość: uwazny Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia IP: 82.139.52.* 06.11.06, 21:09
      taa..

tyleko ciekawsze jest to ze prezydent nie ma takich uprawnien :)
      ale ich Tyczynski wkrecil.. prawie jak Majewski :)
    • Gość: mendrek Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.06, 21:42
      Skwarczynski to samoobronaa medrzycki ,tez brawo red Tyczynski jeszcze jedno
      skwarczynski dalby wladze mlodym wilkom,a medrzycki to mlody wilczek w
      samoobronie
      • Gość: Ta pani to pomyłka Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:33
        Obecna dyrektor coś słabiutko wypada .Jak była radną "z odzysku" widać było,
        ze ma duże kłopty .Na przepytywance u redaktora Tyczynskiego brak wiedzy z
        zakresu "funduszy pomocowych "uzupełniała wielokrotnie popijając wodę -czyżby
        miała kompleksy telewizyjne? Nie trzeba się tym przejmować. Prezio Miasta miał
        to samo i podpierał się rzeczniczką , którą z obawy o stołek "spuścił" .A teraz
        wymachuje lapkami kiedy trzeba i kiedy nie trzeba- jaki bohater??
        A nasz ukochany Skwarek czy Langos to nie orły elokwencjyii.
        Na dyrektora CSW to się idzie po wyborach marszałka województwa. Bo centrum to
        jego parafia.
    • dommos Re: Mędrzycki dyrektorem CSW Elektrownia 07.11.06, 14:06
      Ja tam nikogo nie bronię, ale ciekaw jestem czy wy byście sie nie nabrali... Ja
      sie dałem wkręcić mimo, że wiem, że Dyrektora wybiera Marszałek. No ale z
      drugiej strony nam się może zdarzyć, ale kandydatowi na Prezydenta nie powinno.
      Mam nadzieję, że to była trema:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka