isoxazolidine 16.11.06, 21:20 dla mnie bomba :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poprostu ja Piwna promocja Radomiaka IP: 82.139.49.* 16.11.06, 22:15 juz chce sie uchlac tym piwkiem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:21 Ale dlaczego tylko na terenie dawnego woj. radomskiego? Ale dobre i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Piwna promocja Radomiaka IP: 82.139.33.* 16.11.06, 22:23 Reklama reklamą ale dla mnie to przegięcie! Przecież piłkarze nawet ci z III ligi to wzór do naśladowania swoich młodszych kolegów! Czy trampkarze też będą pić to piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 200000 Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:07 lepsze to niż tanie wino, choć też z Warki Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_18 Re: Piwna promocja Radomiaka 16.11.06, 23:20 Gość portalu: gd napisał(a): > Reklama reklamą ale dla mnie to przegięcie! Przecież piłkarze nawet ci z III > ligi to wzór do naśladowania swoich młodszych kolegów! Czy trampkarze też będą > pić to piwo? Co ty gadasz?! To piwo jest dla wszytskch fanow (i kibicow) Zielonych. A trampkarze jak beda chcieli to sie i oranzada uchleja. Zastanow sie! Wlasnie przez takich jak ty Radom to takie miasto, w ktorym wwszyscy narzekaja. Wieczni malkontenci! Kupie cala zgrzewke tego browara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz Kiedys Sporty dzis Radomiak IP: *.os1.kn.pl 16.11.06, 23:38 Kiedys paierosy Sport, teraz piwo Radomiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:35 SUPER SPRAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIESIADA PIWNA Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:46 Jutro w sobotę od godz. 18,oo jest organizowana poraz pierwszy BIESIADA PIWNA w Centrum Wystawienniczo-Targowym w Skaryszewie tj. I" NOVEMBER FEST " na Ziemi Radomskiej " ( załatw zaproszenie). Piwko FULL WARKA .BOMBA.Czytaj na stronie www.targi.rma.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka- Radom OK Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:42 Tak ciągnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE MA TO TAMTO Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:50 Niech żyje Warka Strongmenska i to na tej BIESIADZIE + golonko z kapustką zasmażaną . OT-TO cała przyjemność.A ponadto PIWO Z RANA TO ŚMIETANA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan_ Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:33 Zajebista sprawa. Tylko Radomiak!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEROWNIK LPG hehe Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.eranet.pl 18.11.06, 13:20 ...ja gazuje ..ojciec gazowal ...i sasiadka tez gazuje ...jak tylko pojawi sie to piwko to dla potomnosci skompletuje wszystkie butelki...a piwo wyleje bo warki nie cierpie....ale szacuneczek za sponsoring... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Dodac czewone wino, ktore jest zdrowe na serce IP: *.dc.dc.cox.net 18.11.06, 13:43 nie zartuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:37 dla piwa na dworcu pijaki precz Odpowiedz Link Zgłoś