Dodaj do ulubionych

Piwna promocja Radomiaka

16.11.06, 21:20
dla mnie bomba :D
Obserwuj wątek
    • Gość: poprostu ja Piwna promocja Radomiaka IP: 82.139.49.* 16.11.06, 22:15
      juz chce sie uchlac tym piwkiem!!!!!!!!
    • Gość: Adam Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:21
      Ale dlaczego tylko na terenie dawnego woj. radomskiego? Ale dobre i tyle :)
    • Gość: gd Piwna promocja Radomiaka IP: 82.139.33.* 16.11.06, 22:23
      Reklama reklamą ale dla mnie to przegięcie! Przecież piłkarze nawet ci z III
      ligi to wzór do naśladowania swoich młodszych kolegów! Czy trampkarze też będą
      pić to piwo?
      • Gość: 200000 Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:07
        lepsze to niż tanie wino, choć też z Warki
      • shrek_18 Re: Piwna promocja Radomiaka 16.11.06, 23:20
        Gość portalu: gd napisał(a):

> Reklama reklamą ale dla mnie to przegięcie! Przecież piłkarze nawet ci z III
        > ligi to wzór do naśladowania swoich młodszych kolegów! Czy trampkarze też będą
        > pić to piwo?

Co ty gadasz?! To piwo jest dla wszytskch fanow (i kibicow) Zielonych. A
        trampkarze jak beda chcieli to sie i oranzada uchleja. Zastanow sie! Wlasnie
        przez takich jak ty Radom to takie miasto, w ktorym wwszyscy narzekaja. Wieczni
        malkontenci! Kupie cala zgrzewke tego browara!
        • Gość: badacz Kiedys Sporty dzis Radomiak IP: *.os1.kn.pl 16.11.06, 23:38
          Kiedys paierosy Sport, teraz piwo Radomiak.
    • Gość: ziom Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:35
      SUPER SPRAWA.
      • Gość: BIESIADA PIWNA Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:46
        Jutro w sobotę od godz. 18,oo jest organizowana poraz pierwszy BIESIADA PIWNA
        w Centrum Wystawienniczo-Targowym w Skaryszewie tj. I" NOVEMBER FEST " na Ziemi
        Radomskiej " ( załatw zaproszenie). Piwko FULL WARKA .BOMBA.Czytaj na stronie
        www.targi.rma.pl
    • Gość: Warka- Radom OK Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:42
      Tak ciągnąc.
      • Gość: NIE MA TO TAMTO Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:50
        Niech żyje Warka Strongmenska i to na tej BIESIADZIE + golonko z kapustką
        zasmażaną . OT-TO cała przyjemność.A ponadto PIWO Z RANA TO ŚMIETANA.
        • Gość: Fan_ Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:33
          Zajebista sprawa. Tylko Radomiak!!!!!
          • Gość: KIEROWNIK LPG hehe Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.eranet.pl 18.11.06, 13:20
            ...ja gazuje ..ojciec gazowal ...i sasiadka tez gazuje ...jak tylko pojawi sie
            to piwko to dla potomnosci skompletuje wszystkie butelki...a piwo wyleje bo
            warki nie cierpie....ale szacuneczek za sponsoring...
    • Gość: KIBIC Dodac czewone wino, ktore jest zdrowe na serce IP: *.dc.dc.cox.net 18.11.06, 13:43
      nie zartuje!
    • Gość: nie Re: Piwna promocja Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:37
      dla piwa na dworcu pijaki precz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka