Gość: masia01 IP: 82.139.60.* 19.11.06, 13:49 Czy zna ktos zespól muzyczny SAX ze Zwolenia.Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobrzeznający Re: zespół muzyczny IP: *.pr.radom.net 19.11.06, 15:49 Bardzo dobrze. jeżeli nie chcesz aby na twoim weselu był koszmar ODMAWIAj!!!!!!!!!! TEN !!!!!!!!!!ZESół i WYJĄCA PANIĄ POSEŁŁŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RADZĘ!!!!!!!BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający Re: zespół muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:58 KATASTROFA!!!!! PARANOJA!!!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!!PÓŁPLAYBACKI JESZCZE JAK CIĘ MOGĘ , ZA TO WOKAL PATOLOGIA SZCZEGÓLNIE W WYKONANIU KOPNIĘTEJ W MÓZG PANI POSEŁ!!! MĄŻ PANI POSEŁ-szef ZEPSOŁU RÓWNIEŻ NIEZLE SZURNIĘTY!!!! JEDNYM SŁOWEM-MASAKRA!!!!!! JAK NIE CHCESZ PŁAKAĆ TO SZYBKO ZAPOMNIJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia01 Re: zespół muzyczny IP: 82.139.60.* 19.11.06, 16:09 dzięki za rade.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka &Marek Re: zespół muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:10 Zdecydowanie polecamy, znany nam z wielu imprez "simply the best"band Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata i Bartek Re: zespół muzyczny IP: *.pr.radom.net 19.11.06, 17:52 Odradzamy SAX-zdecydowanie!!!!!!!!! A jeśli można polecamy Quattro!!!!!! BARDZO!!!!!!!!!!! Jak chcesz i odpwiesz podamy Ci do nich namiary. SAX-NIE!!!! QUATTRO-TAK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia01 Re: zespół muzyczny IP: 82.139.60.* 19.11.06, 20:36 Jeśli nmozecie to podajcie namiart na Quattro, i napiszcie co wiecie o nich(ilośc ludzi na czym grają i mniej wiecej cene). Z Saxu zrezygnowałam.dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata i Bartek Re: zespół muzyczny IP: *.pr.radom.net 20.11.06, 18:40 Jak się dowiedzieliśmy gra w tej chwili Quattro w trzyoosobowym składzie. Organy,-2x akordeon-2x gitara akustyczna i przeszkadzajki wszyscy grają i śpiewają. robią kr ótkie przerwy ,dużo za stołami Tak bylo na naszym weselu. mogą rownież zorganizować oprawę muzyczną Mszy ślubnej na trąbkach-ślicznie!!!! Tel 602-104-498 Zadzwon szybko,bo maja duzo zamówień,bo chielismy dla znajomych ,ale akurat mają termin kolegi zajety. PA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: zespół muzyczny IP: *.udn.pl 20.11.06, 21:09 Qutro ????? Słyszałem ich.No lipa!! Przecież to straszna chała.Wogóle to nic o nich nie słychac a tu nagle jakaś gwiazda wielka w Radomiu się pojawiła.Napędzają sobie publiczkę darmową reklamą na tak już mało wiarygodnym forum że nawet się to im nie opłaca.Powtarzacie scenariusze moje drogie "gwiazdy" hahahaha.Macie mało roboty i piszecie że wszystkie terminy już zajęte bo chcecie przyspieszyc ludzką reakcję,żeby chociaż ktoś do was zadzwonił aby tylko zwabic jakiegoś naiwnego klienta.Podszywacie się za niby gości weselnych i wypisujecie bzdury i zmyslone historyjki jak to na jakimś tam weselu było fajnie i wogóle.Wiemy juz że nie palicie nie pijecie,nie oddychacie w przerwach aaaaaaaaa no i przerw też nie robicie przecież.Muzyka tylko żywa oczywiście no a że w tych przerwach (co ich oczywiście nie ma) "leci" jakaś muzyczka to można powiedziec że ten "magnetofon" to też na żywo gra.No żałosne,naprawde.Teraz mi się pewnie dostanie od waszych zagożałych i wiernych "fanów" wy gwiazdy.Będą się teraz rozpisywac.Rada-podajcie te same nicki będziecie może troszke bardziej wiarygodni hahahahaha.Hey Gwiazdy pozdrowionka.HJAHAAHHAAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solistka2 Re: zespół muzyczny IP: *.pr.radom.net 20.11.06, 23:31 Słuchaj "kochanoe" Quatro nie gra z magnetofonu i nie oczerniaj ludzi ,którzy dobrze pracują . POZDRWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek2 do sol.2 Re: zespół muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:05 Ja nie jestem Piotrkiem 1 tylko piotrkiem2 a już na pewno nie Twoim Kochaniem jak nazwałaś Piotrka1 pewnie ku jego wielkiej uciesze. Inie znam zespołu Quatro ani nie mam zamiaru znać. Ale mam do Ciebie SOLISTKO2 pytanko nr1 czy Ty aby nie jesteś solistka vel Renia vel... vel... a pytanko nr2: to "CUDEŃKO" Quatro nie jest przypadkiem jak sugeruje Piotrek1 bezrobotnym czegóś ostatnio super , zaje.... najlepszym ostatnim takim trio z LOTNISKA? Rad bym się dowiedzieć aby wiedzieć.RÓWNIEŻ POZDROWIONKA i niech żyją SOLISTKI!!! AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
solistka2 Re: zespół muzyczny 21.11.06, 18:29 przepraszam,ale Ja nie pisalam indywidualnie do pan Pioytrka czy 1,czy 2,tylko do osoby,która bardzo brzydko pisze na forum,o tych co ciężkona chleb pracują a zarazem robią to dobrze,nikomu nie i=ubliżając. Zauważyłam czytając fora,że pełno ,takch "złych "obwateli,a najbardziej przyczeoiają się do zespołów muzycznych,czu SAX,czy Simply...........",czy blackk&.......... itd,czy nawet Matrix,CDN,Quattro itd. zaiast tak ubliżać to proszę niech te osoby same wezmą się do grania calą noc i śpiewania,.........proszę bardzo....,uciekną Proszę mi wieżyć po godzinie,a może nawet szybciej. A tak to nie jestem żadnia Renara,czy jakaś bezrobotna z Lotniska i jak mi wiadomo,tam nie ma bezrobotnych,tylko wszyscy charują jak murzyni na plantacji,żeby każdemu dogodzić na zabawie. Tak jak murzyni,taka jest wlasnie praca muzyka-jak niewolnika na każde zawołanie. A odnośnie zespołu Quatro ,kiedyś się o nich pytalam,bo chcialam z nimi pośpiewać ,dlatego że są bardzo sympayczni i dobrzy. To tyle POZDRAWIAM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek2 do sol.2 Re: zespół muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:59 PIOTREk 1 wspomniał o magnetofonie ale ty nie do niego zwracasz sę kochanie a to on pozwolił sobie napisać coś złego o Twoim ukochanym zespole lub ukochanym z zespołu Quatro (z lotniska???). Bidulko jak praca muzyka na weselu to taka charówa jak murzyni na plantacji ,to może całe szczęście ,że się nie zaangażowałaś do pracy z tym świetnym zespołem ( za małe umiejętności, a przecież śpiewać każdy może.....?) mimo, że tacy oni mili i ciężko na chleb pracują. Strach pomyśleć co zrobił bu zespół ,Młodzi i reszta Gości jak by im solistka lub solistek 2-wie po godzinie uciekło z wesela .A może i wcześ niej. Niepowetowana strata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
solistka2 Re: zespół muzyczny 22.11.06, 17:23 Drogi Panie Piotrze2 Fajnie się z Panem koresponduje,ale odnośnie charowy-to ie tylko FAJNY QUATTRO,ale wszystkie ZESPOŁ harują jak "woly" i jak "murzyni". Napewno w czasie wesela z Quattro żaden muzyk nie ucieknie ,tam grają bo muzykę kochają. Tak samo w zespole CIEŃ-grają bo to kochają. To są z moich wewnętrznych zespołowych obserwacji dwa NAJCUDOWNIEJSZE ZESPOŁY. Takie est moje zdanie i nie pozwolę nikomu tych zespołów obrażać. Mają ich lubię i jednych i drugich,podziwiam i zazdroszczę takiego "kochania muzyki" AMEN!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
solistka2 Re: zespół muzyczny do Pani Masi 22.11.06, 17:25 Droga Pani Masiu POLECAM BARDZO I Proszę zadzwonić jak to przekazali zdaję się młode malżeństwo Agata I bartek Do QUATRO> :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: zespół muzyczny do Pani Masi IP: 193.111.145.* 13.12.06, 08:13 A może tak jednak zespół FORTE 3 chłopaków zajefajnych i super śpiewająca z nimi wokalistka to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś