Dodaj do ulubionych

Wyborcy PO głosują, jak chcą

20.11.06, 18:56
Nie poparli, a jednak poparli!!! /Czytaj ostatnie zdanie/
Trzeba przyznać że Kosztowniak to nie jest chyba osoba o której marzyliśmy,
ale lepszy on niż wielotorowy rozwój zaproponowany przez generała!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kocz Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: 82.139.57.* 20.11.06, 20:52
      W 1998-2002 Kopaczowa dała postkomunie Włodarczyka swoich radnych:Pszczołę i
      Skwarczyńskiego.
      Do sitwy Marcinkowskiego dołączyli radni Platformy Obywatelskiej
      Kopaczowej:Gajewski i Korpetta.
      Jak się zachowa Kopaczowa w tych wyborach?
      • Gość: Pedro Re: Wyborcy PO głosujš, jak chcš IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:44
        dołaczyli Ruszczyk na pożalsięboże dyrektora w UM,Zalibowski i wielu inny w
        radach nadzorczych spółek komunalnych!!Panowie i pani poseł nie my?lcie że
        mieszkańcy Radomia to stado baranów.Już was wyborcy rozliczyli 14 do 5 w radze
        miejskiej dla PIS !!O?mieszony Gęsiak,jeszcze ma czelno?ć mówić o jakim?
        Programie PO.Gęsiak zachowałby resztkę honoru ,gdyby odważnie poparł
        KOSZTOWNIAKA,tak jak Rokita poparł Terleckiego w Krakowie.Jednak nie
        wierzę,mały wystraszony wróbelek nigdy nie będzie orłem.
        • Gość: do Pedro Re: Wyborcy PO głosujš, jak chcš IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:09
          o co Ci chodzi chory człowieczku - patrzę na Was Pisiorki i mysle, że już
          niedługo Waszego rządzenia w kraju, banda psycholi i bufonów
      • Gość: michał Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.tkdami.net 21.11.06, 18:56
        za poparcie Włodarczyka Skwarczyński został wyrzucony z Unii Wolności, a
        Pszczoła sam zrezygnował. Podawaj więc fakty, a nie pisz bzdur!
    • Gość: krochmal Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: 82.139.33.* 20.11.06, 21:01
      PO zachowuje się tak jak i KR.Różnie to może być w II turze a milicjant jest
      mściwy i zabierze kontrakciki ze szpitalem pewnej spółeczce pewnego znowu
      niestety radnego albo wyrzuci pewnego buldoga z fotela dyrektora.
    • Gość: malina Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.centertel.pl 20.11.06, 22:02
      Nie sądzę, chyba nikt nie oglądał debaty Kosztowniak - Marcinkowski dziś w TVP3.
      Zastanawiam się skąd PIS wziął takiego człowieka. Aż boję się co on jeszcze
      wymyśli, bo to co usłyszałam mnie przeraża. Wiem jedno na pewno bardzo chce
      zostać PREZYDENTEM. A co dalej?...... tego chyba sam nie wie.
      • Gość: iga Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.radom.pl 20.11.06, 22:25
        Gość portalu: malina napisał(a):

> Nie sądzę, chyba nikt nie oglądał debaty Kosztowniak - Marcinkowski dziś w
        TVP3
        > .
        > Zastanawiam się skąd PIS wziął takiego człowieka.
        Kosztowniak został wyciągnięty z głębokiego zaplecza przez Suskiego.
        • Gość: kadrowa Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:10
          pisowi brakuje kadr, niestety widać to aż nadto
          • Gość: pop Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.06, 00:09
            kosztowniak nie wie o co mu chodzi ale wie posel suski z pod grojca ,ktoremu
            powiedzial premier kaczynski,co zrobic z czerwonym radomiem ,warcholami,czy
            wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teeeeego nie widzicie ,glosujcie na pis dajcie sobie
            saaaaami w mooooooooooooorde ,nalezy sie to niektorym ,jak psu zupa
      • Gość: malina Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.internet.radom.pl 21.11.06, 07:32
        Ja oglądałam debatę Kosztowniak się skompromitował!
        • Gość: ttt Re: Wyborcy PO głosujš, jak chcš IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:51
          skompromitował sie milicjant marcinkowski.
          • Gość: Spid Re: Wyborcy PO głosujš, jak chcš IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:15
            PO samo wykazuje jak jest spojne!wala sie na lep na szyje!a innych
            pouczaja!.Kosztowniak to MARIONETKA i nic wiecej!!!
            • Gość: Iki Re: Wyborcy PO głosujš, jak chcš IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:33
              tak według Marcinkowskiego pociągi jadą do warszawy dłużej przez drużników.
              Generał się skompromitował !
              • Gość: hgw Re: Wyborcy PO głosujš, jak chcš IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:46
                Podobno radny Neska ma dostac jakies stanowisko od PIS-u , podobno bedzie v-ce
                Prezydentem
                • Gość: Jasiek Re: Wyborcy PO głosujš, jak chcš IP: *.tkdami.net 24.11.06, 22:55
                  Nie, nie nie, jesli Neska zostanie vice prezydentem to ja sie rozplacze i
                  strzele focha.
    • Gość: Ola Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:40
      A ja głosowałam na PO, a teraz wolę Kosztowniaka niż MO, UB, SB i inne.
    • Gość: adam Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:59
      PO nie miała wyjścia. Wybrała rozwiązanie "salomonowe", które łączy interesy
      dwóch frakcji: tej, która już korzysta z profitów rządzenia i boi się czystek
      przy ewentualnym dojściu do władzy nowego prezydenta oraz tej, która z profitów
      jeszcze nie korzysta i liczy na profity w przypadku wygranej Kosztowniaka.
      • Gość: olo Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:20
        Platforma jak to platforma bez kierunku i bezpłuciowo i poraz 3 w tylek dostała
        • Gość: KR! Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.chello.pl 21.11.06, 14:48
          Mam nadzieję że ludzie PO w Radomiu poprą jednak Andrzeja Kosztowniaka!
          • Gość: Przedsiębiorca Kto to jest ten Kokoszanel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:58
            Co za gość. Przecież to jest pionek partii PiS. Zwyky FIGURANT!!!!
    • Gość: mexxx Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:01
      Po w radomiu tak naprawdę to kolesie kolesiów fogla, gajewskiego i korpetty.
      razem beda trzymac, chyba tez stworzą koalicję w radzie albo bloczek z sld.
      • Gość: ortodoks PiS już skisł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:03
        I śmierdzi jak w kieleckiem!
    • Gość: kocz Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: 82.139.57.* 21.11.06, 18:45
      W 1998-2002 Kopaczowa dała postkomunie Włodarczyka swoich radnych:Pszczołę i
      Skwarczyńskiego.
      Do sitwy Marcinkowskiego dołączyli radni Platformy Obywatelskiej
      Kopaczowej:Gajewski i Korpetta.
      Jak się zachowa Kopaczowa w tych wyborach?
      • Gość: KR! Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.chello.pl 21.11.06, 22:48
        Kopaczowa to kompromitacja ta Pani przez 5 lat bycia w sejmie nic dla Radomia nie zrobiła , kobita z Szydłowca nie mająca pojęcia o Radomiu>Mieszkała tu choć jeden dzien zna nasze radomian problemy>w sejmie słucha tego postkomunisty Tuska nic dla Radomia nie robi.wierze w uczciwośc ludzi PO i poparcie dla Andrzeja Kosztowniaka ludzi PO w Radomiu!
    • Gość: gość Kosztowniak, lubelski oszust i złodziej IP: 149.9.0.* 24.11.06, 19:56
      popieram tego oszusta na miejsce w celi a nie na ratuszu.
      • Gość: KR! Re: Kosztowniak, lubelski oszust i złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:32
        Już niektórych boli że prezydentem Radomia będzie człowiek z Radomia!!!!
        26 listopada głosujemy na rodowitego radomianina Andrzeja Kosztowniaka z PiS!!!!
        • Gość: xxx Re: Kosztowniak, lubelski oszust i złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:17
          Nikt tutaj nie porusza sprawy od kogo, jak i kiedy "mochery" odebrały
          informację, na kogo mają głosować. Żenada... to, co czynią niektórzy lokalni
          hierarchowie kościelni. Mogą się upajać zwycięstwem w ciemnogrodzie ludzie mali.
          • Gość: ? Re: Kosztowniak, lubelski oszust i złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:22
            dlaczego lubelski?
    • Gość: 25latek Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:31
      Głosowałem na Gęsiaka, zagłosuje na Marcinkowskiego, Kosztowniak bez wiedzy,
      doswiadczenia, umiejetnosci do rzadzenia 250 tys miastem, a Radom to nie
      poligon do zbierania doswiadczenia na przyszlosc, dlatego Kosztowniakowi - NIE.
      Nie twierdze ze Marcinkowski jest idealnym kandydatem ale z dwojga złego
      wybieram mniejsze zło.
      • Gość: POpuliści Wyborcy PO głosują, jak chcą, ale na Struzika IP: 82.139.48.* 24.11.06, 22:44
        PO już sprzedało Radom w sejmiku.

To proste: Struzik od wielu lat związany jest z naszym
        > regionem, od kilku lat mieszka w Płocku - odpowiadają krótko w magistracie. -
        > Pokazał, że zależy mu na rozwoju miasta, i że rozumie oczekiwania płocczan. To
        > pewno, że o nas nie zapomni, rozdzielając pieniądze.
        • sympatyk_po Re: Wyborcy PO głosują, jak chcą, ale na Struzik 24.11.06, 22:58
          Obawiam się, że to prawda ale mnie bardziej interesuje Radom.
          Dlatego ja jak i zdecydowana większość PO głosujemy na Kosztowniaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka