Dodaj do ulubionych

Apel do gazeta.pl - forum Radom

21.11.06, 22:47
Szanowni Państwo!!!

Jak możecie dopuszczać do takich sytuacji???

• Re: Kosztowniak słaby w debacie w TVP3, bo nie mó IP: 82.139.33.*
Gość: gerard 21.11.06, 19:58 + odpowiedz

Ale czerwone ścierwa przebierają uszami.Cembrzyński tak wystraszyłeś się
mamuśką, że już się nie logujesz i teraz opluwasz bez logina?Zwal konia i
najlepiej swojego nie tak jak czerwoni lubią najbardziej.

Czy ktoś kontroluje to co tu się pisze. Takie zachowanie nie powinno mieć
miejsca. Forum powinno służyć osobą które sobą coś reprezentują. Po
wypowiedziach tego typu odnoszę wrażenie że każdy może pisać wszystko bez
żadnych konsekwencji. Bardzo proszę o zbadanie tej sprawy.

Konrad Cembrzyński
Obserwuj wątek
    • Gość: do ce Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: 82.139.48.* 21.11.06, 22:53
      Forum powinno służyć osobą
      Mijasz się z prawdą, bo pisze się osobom.
    • konrad.c Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom 21.11.06, 22:55
      Kolejny przykad

• Re: Kosztowniak słaby w debacie w TVP3, bo nie mó IP: 82.139.33.*
      Gość: gerard 21.11.06, 22:51 + odpowiedz

takiś mocny w gębie czerwone ścierwo?to dawaj jutro o 19 na Plantach obok MOSiR
      od strony parku.Nie musisz odpowiadać.Ja i tak tam będę czekał
      frajerzyno.zobaczysz kto komu i co zrobi.hahaha kupa gnoju frajerskiego.

• Gość: gerard Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: 82.139.33.* 21.11.06, 23:04
        Pożal się mamusi mami synku.Sam opluwasz Kosztowniaka razem ze swoimi
        towarzyszami a teraz zgrywasz niewiniątko?Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
        kamień!Znasz to?Pewnie nie bo w Moskwie uczą czegoś innego.Co?Trudno dobrać się
        do mnie bo piszę zbyt ogólnikowo żebyś osobiście mógł coś mi zrobić?Ja piszę o
        czerwonych ścierwach!Utożsamiasz się z nimi?Jeśli nie to znaczy że nie o ciebie
        chodzi hahaha
        • 3xtr3m3 Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom 22.11.06, 09:00
          Osobiście nie uważam p. K.Cembrzynskiego za osobę godną ubiegania się do Rady
          Miasta a już na pewno nie do pełnienia tej funkcji, ale nie ze wzgledów
          politycznych ale charakterologicznych, co jednak nie zmienia faktu, ze styl w
          jaki atakujecie jego osobę jest oczywisstym wykładnikiem poziomu
          intelektualnego elektoratu Kosztowniaka na tym forum (nieliczne wyjątki
          potwierdzaja regułę).
      • Gość: dzika bestia Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:09
        skąd sie takie ludzkie pomioty biorą, powinni wysterylizować cała Twoją rodzinę,
        przecież te zwierzęce geny gdzięs łażą po mieście i na dodatek sie rozmnażają
    • Gość: ktoś Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.31.radom.pilicka.pl 21.11.06, 23:10
      Rany, człeku, ale ty jesteś zadufany w sobie! Bo co, na forum ktoś Ci
      dopierzył? Koniec świata, bo jakiegoś gościa mizerego zbluchali, tak?

BTW: czemu się obrażasz za czerwonego? przecież jesteś komunistą, więc
      czerwonym...

Jesteś malutkim człowieczkiem, obrażalskim, a w rzeczywistości nic nie
      potrafiącym i nic nie znaczącym ludzikiem. takim pyłkiem...

PS. ABW zawiadom...
      • Gość: murzin Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:23
        jesteście żałosne kundelki, ujadające nie wiadomo na co i przeciw komu. Idzcie
        sobie w kibini matier. Czyli na zmywak w Lahore. Nam Was tutaj nie trzeba.
      • konrad.c Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom 21.11.06, 23:30
        Akurat nie chodzi o czerwonego to mnie nie obraża. Uważam że są pewne zasady
        podczas jakiejkolwiek dyskusji. Kiedy mam coś do powiedzenia szanuje mojego
        rozmówce i jego poglądy nawet wtedy kiedy się z nimi nie zgadzam. Każdy ma
        prawo posiadać swoje zdanie. Nie wiele osób na tym forum potrafi wyrażać swoje
        poglądy nie ubliżając innym. Reprezentując swoje poglądy nie zachowuje
        anonimowości ponieważ liczę że nawet jeśli ktoś jest odmiennego zdania będzie
        umiał zachować się godnie. Jestem przekonany że anonimowość wielu osób na forum
        wynika z obawy przed represjami i atakami. Doskonale to rozumie bo sam często
        odczuwam to na własnej osobie. Czy tego typu ataki są na miejscu? Na to pytanie
        każdy z uczestników forum odpowie sobie indywidualnie zgodnie z własnymi
        zasadami.
        • Gość: murxzn Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:38
          szanowny Konradzie. Zaden z kandydatów mnie niczym nie przkonał. Czy mam
          wybierać mniejsze zło? Czy wskaże mi toksiądz w niedzielę na kazaniu?
          To nie są moje małpy nie mój gaj. ja wiem, że jeden ma nieskażoną niczym, no
          może interesami partii, wizję działań. Drugi niedończone wizje z poprzednich
          obietnic. Ale mnie to nie grzeja.
          Radom za 2 lata będzie miasrem upadłym. Bo go upokorzy marszałek Struzik, razem
          ze sługusami ze starostwa. A my w Radomiu doświadczymy bitwy o synekury -
          administracja UM, i innych jego agend.
    • Gość: mexxx Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:40
      Ile ty masz lat cembrzynski? 12? czy 13?
      • Gość: murzin Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:51
        do mnie mówisz? a ile Ty zrobiłeś dla Radomia? ile?
    • Gość: havel Re: biedny chłopak-trudne dziecinstwo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:24
      Młodzi kandydaci musieli odpowiedzieć dziennikarzom na kilka trudnych pytań,
      dotyczących m.in. liderów lewicy. Konrad Cembrzyński musiał zaopiniować Leszka
      Millera:
      - Trzeba pamiętać o tym, że Miller był premierem bardzo dużego kraju, a to
      oznacza, że nie jest osobą z przypadku, że znaczy coś w polityce.
    • Gość: havel Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:34
      Konrad Cembrzyński (miejsce 17 ) - naciachał aż !!! 107 głosów
      a teraz?

98"?
      :)))))
      • Gość: xXx Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.31.radom.pilicka.pl 22.11.06, 02:51
        Cembrzyński, pajacu, jak Ci post nie pasi to się zgłasza go do admina a nie
        zakłada osobny wątek!!!

Rany, tak to jest jak się debil do netu dostanie...

no, ale to przecież wielki kandydat do Rady!
        I takie oszołomy miałyby rządzić miastem... A paszoł won sabako!!!
      • konrad.c Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom 22.11.06, 08:51
        Początki bywają trudne nie wstydzę się swoich wyników. Są adekwatne do
        prowadzonej kampanii. Proponuje sami wystawcie swoje nazwisko na liście w
        przyszłych wyborach zobaczycie jak jest naprawdę. Jesteście tacy mocni. Skoro
        tak to dlaczego pozostajecie anonimowi? Rozumie że wstydzicie się tego kim
        jesteście. Jedyne co potraficie to z ukrycia jak zakompleksiony człowiek
        obrzucać błotem innych. Ostatni raz odpowiadam na tego typu ataki.
    • Gość: JóziekPapista Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:11
      Młody z Radomia,aktywista forum regionalnego GW .. zamożny, przystojny,
      wysportowany, bez nałogów poszukuje wielkiej, prawdziwej i czułej miłości.
      Raz na tydzień...spotkanie na PLANTACH...czyli przerost masy mięśniowej nad
      mózgową w w każdym..calu.
      • heniek_z_lasu Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom 22.11.06, 09:38
        Nie zauwazyłeś, że jaśnie wielmożny kTOŚ z Gazety zagląda tu raz na dwa-trzy dni?? Onie nei mają czasu na takie głupoty. Kazali im założyć forum to muszą się biedaki pomęczyć z nim raz na jakiś czas :)
        • Gość: JóziekPapista Re: Heniek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:06
          Bardzoliczę na < młodych>, bo taka jest też kolej życia i losu tym padole łez
          ,ale ...co Oni dla Radomia i swoich dzieci proponują poza hasłem...lej w ryj
          czerwonego lub czarnego??? Istota o ksywie ..<sympatyk-pis> , KR,WRi inni...np.
          p.Kosztowniak dosłownie i w przenośni jadą w swoich niby wykrzyknikach na
          komunie ... karmią komuchami i tym co komuna zrobiła a od siebie lub etosu
          swojego ...kompletne ZERO ! Poza tym, czyste głąby...wstyd robią PIS-owi. A szkoda.
    • Gość: foxx Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:04
      No i doczekamy sie wreszcie rekacji czy nie ???????
      • Gość: xXx Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.31.radom.pilicka.pl 22.11.06, 16:28
        Reakcji ze strony Gazety? nie doczekamy się... Oni mają ubaw jak to czytają, to
        co, rozrywkę sobie będą psuć?

A Ty K.C. powiadasz początki zawsze trudne? No ale Ty nie pierwszy raz
        kandydujesz... Do sejmu też chciałeś się dostać... Więc nie gadaj o początkach.
        Pewniemasz takie mniemanie o sobie że ludek od razu Cię weźmie... Na widły
        chyba.

• Gość: orto Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: 82.139.33.* 22.11.06, 22:50
        reakcji czy redakcji czerwony głębie
    • Gość: obserwatorka Re: Apel do gazeta.pl - forum Radom IP: *.tkdami.net 22.11.06, 21:42
      Ja się nie podpiszę, ale chcę napisać, że mi zaimponowałeś i piszę to szczerze.
      Masz rację, ze zwróciłeś uwagę na istotny szczegół, bo obrażanie kogoś
      publicznie to lamanie prawa, tym bardziej, ze podajesz swoje imię i
      nazwisko.Pozdrawiam ciepło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka