Gość: Ewa IP: 82.139.60.* 22.11.06, 19:55 Czy zna ktos zespól godny polecenia, prosze o nazwe i namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek2 Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:56 Nie mogę się nadziwić , że jeszcze nie ma tu polecenia (a czy godnego to już inna sprawa?) zespołu z LOTniska i tym podobnych postów, że taki to jest super, a taki to zaje......., a taki to cacy ,a taki to beeeeeeeeee!!! "Solistki" śpicie? WSTYD , może ucieka Wam i Waszym naświetniejszym ze świetnych "Quatro","Mixturom" i "Mediom" pod trzema postaciami chleba i whisky (tym razem bez nazwy,bo reklama alkoholi nawet najprzedniejszych podobno karalna ).Ja nie będę nikogo reklamował ani pisał kto DEBEST.Poszukajcie a znajdziecie. Na 1 stronie tego Forum są tego dziesiątki.Miłej lektury. Tylko Ludzie przestańcie już otwierać nowe takie same wątki, bo w ostatnim tygodniu pytania o zespoły pojawiły się chyba 5x????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek2 Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:12 Pani (Panno) EWO proszę popytać Państwa Agaty i Bartka ,P.masi01 ,Solistek2 lub Solistek-Dwóch lub ostatnio zamilkłej P.Reni z tematu "Zespoły muzyczne" lub "zespół na wesele".Z czystego serca polecam i pozdrawiam , pozdrawiam w szczególności wszystkie SOLISTKI. Ja wiem ,że sezon na ukończeniu i pusto w portmonetkach, ale żeby aż tak? NIe RÓBTA JAJ LUUUUDZIE.HAHAHAHA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa fefe IP: 82.139.60.* 23.11.06, 21:02 Do piotrka2. Kto cie prosił po pierwsze o odpowiedz kasztanie, takie uwagi zostaw dla siebie i nie wpierd... sie w nie swoje sprawy.wielki mondrala piep.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: fefe IP: *.udn.pl 23.11.06, 21:55 Dokładnie!!!!!!! To jakis idiota!!!!!!Wpierd......la się gdzie tylko może i wypisuje bzdury kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek2 Re: fefe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:29 Ale się Panie zdenerwowały i do tego jeszcze takie Brzydkie wyrazy??? Kto mnie prosił o zdanie? Skoro zadajecie pytanie to Forum jest od tego by odpoiadać. Nie zależnie od tego czy odpowiedż jest po Waszej myśli czy nie.Pytania o zespól są za zwyczaj nudne ,bo nic się nie dzieje.Ale teraz będę się uważnie przyglądał temu tematowi a szczególnie Paniom Nati i Ewie i dopiero wtedy się okaże (pewnie wkrótce) kto Idiota i kto powinien Sp.... >A fefe nie będę się zniżał do poziomu bazaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zespół godny polecenia IP: *.tkdami.net 24.11.06, 10:04 Stanley Band tel.509504203 Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: Zespół godny polecenia 24.11.06, 12:54 Ludzie nie oburzajcie się proszę na kogoś, kto zwrócił Wam uwagę o powielanie tematów. Naprawdę taki temat powinien sie pojawiać jako nowy nie czesciej niż np raz na kwartał. inaczej co drugi post bedzie mial ten sam tytuł lub podobny ale tematyka ta sama-ZESPÓŁ MUZYCZNY. Poza tym te wszystkie porady są naprawdę grubymi nićmi szyte i dopoki nie usłyszycie zespołu na żywo na weselu, to nie warto ufac i wierzyć. Ja o o mały włos nie podpisałam umowy z pewnym zachwalanym tutaj zespołem. Na szczęscie trafiło się wesele, na którym grali i przeżyłam rozczarowanie. Odrazu odwołaliśmy zarezerwowany termin i wzięliśmy inną orkiestrę, która kiedyś bardzo miło Nas zaskoczyła i bawiła na weselu Kolegi. Wniosek jest taki-lepeiej sparwdzony osobiście niż ten idealny z opowieści i opisów Innych Życzliwych Osób;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:13 popieram majkam24 i piotra2 ,chociaż to ani siostra anibrat lub swat. Na 1 tylko stronie Forum 4 x temat zespół muzyczny na wesele pod różnymi tytułami do tego pytania o (wymieniam alfabetycznie by nie być posądzony o reklamę): CIEŃ,MIXTURA,REMEDIUM,SIMPLY THE BEST- kilkaset wypowiedzi. Jeśli Ewa rzeczywiście kogoś szukasz na tym Forum to poczytaj i może znajdziesz? Najlepiej umów się z każdym wolnym na Twój termin nie zobowiązująco , wez reklamę i porównaj. A o tego ,który Cię zainteresuje podpytaj rodzinę lub znajomków.Ja ten problem mam przed sobą za 2-3lata. Nie znam żadnego dobrego , bo te które widziałem i słyszałem na weselach koleżków lub rodzinnych to MASAKRA!- sami oszuści puszczający płyty,profesjonalni?! Ciekaw jestem (chyba rację ma piotrek2) jak w Adwencie wzrośnie liczba nowych wpisów i wątków o tych "profesjonalistach". Pusto w portmonetkach , więc nie stać nawet na reklamę za 2zł. w anonsach. Lepiej bezpłatnie i anonimowo na Forum. A tak na marginesie to Radom może chyba mieć kolejny wpis do księgi Ginessa za ilość zespołów muzycznych ogłaszających się w Anonsach itp. gazetkach na ilość mieszkańców. Cóż śpiewać każdy może....? ale czy musi? A grać....? Też , o zgrozo, wystarczy kupić jakieś CASIO i już zakładamy profesjonalny zespół.Polak potrafi!!!!Pozdrowienia dla majkam24 i piotra2 ,bo zaraz NAS Troje opier........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xantia Re: Zespół godny polecenia IP: *.udn.pl 24.11.06, 17:06 Słuchajci Kochanie nie mylcie ani też broń Boże nie porównujcie zespołów do "zespołów" bo to bardzo niesprawiedliwe i dla niektórych może byc upokarzające wręcz.Bo są zespoły i "zespoły" których ich członkowie liderzy znajomi czy może nawet sympatycy nazwe wstawiają na końcu własnych wypowiedzi.Na pewno zorientowaliście się bo takich właśnie postów na tym forum jest 90%.Właśnie dlatego dla mnie to forum utraciło swoją jakąkolwiek wiarygodnośc!!!!!!! Wybierając zespół w najmniejszym nawet stopniu nie sugerowałabym się opiniami tutaj wypisywanymi.Można tylko znalezc jakiś rodzaj rozrywki czytając jak konkurencja oplówa konkurencje.A niektóre wypowiedzi są po prostu żałosne!!!!!! Najlepiej zespół sprawdzic na żywo...cokolwiek miałoby to oznaczac.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Zespół godny polecenia IP: *.69.udn.pl 25.11.06, 21:30 Pozdrawiam Xantię i polecam sprawdzony zespół "Art Show". W mojej rodzinie grali na 3 weselach - rewelacja. Znalazłem do nich kontakt 0504 607 057. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATKA I BARTEK Re: Zespół godny polecenia IP: *.pr.radom.net 26.11.06, 09:52 quattro-(048)35-11-732 602-104-498 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:13 A nie mówiłem a właściwie pisałem? już mamy Agatęi Bartka z kolejną reklamą Quatro-gdzie solistka? Czy to to samo? A do Ewy poprosimy więcej informacji o "ART SHOW" ,bo samo Twoje przepoczważenie się w osobę płci męskiej to za mało (ZNALAZŁEM?)Pewnie błąd w druku.Bardzo śmieszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka:) Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 00:49 POlecam Los Amigos tel. 601824221 Dwóch mężczyzn i kobieta. Wszyscy spiewają. Często jest tak, że facet spiewa dobrze, a dziewczyny nie da sie słuchac, bo ma za wysoki głos. W tym przypadku dzięwczyna ma bardzo przyjemny głos. Głowny solista też. Miło sie ich słucha. Często śpiewaja razem, co brzmi super:) Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka i Bartek Re: Zespół godny polecenia IP: *.pr.radom.net 27.11.06, 22:07 Do pana Anonima. Taki niegrzeczny,aż się za anonimem ukruwa. Czy Państwo ie zauważyli,że się wzystkich ten jejmość Pa czepia i wszystkch obraża. UWAżAJ GOŚCIU,TU BARTEK ,JETEM Z ZAWODU ADWOKATEM,WIĘC MOGĘ SIĘ JA DO CIEBIE DOCZEPIĆ,ZA TWOJE ZACHOWANIE. NIE LUBIĘ JAK KTOŚ NIE WKURZA I OBRAŻA MNIE I ŻONĘ,A PRZY OKAZJI INNE OSOBY,NAPISAĆ CI Z KTOREGO KODEKSU CIĘ OSKARŻĘĘĘĘ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:08 Do Pana Mecenasa i Jego czcigodnej Żony P.Agaty. A czymże to ja SZ.P tak obraziłem ? Czy tym ,że w poprzednim poście napisałem, że bezsensu jest zaczynanie kolejny raz wątku o zespołach skoro jest ich na pierwszej stronie kilka i kilkaset wypowiedzi na ten temat. Ja wiem ,że każdy rodzaj reklamy jest dozwolony (vide Mikołaj na telefon , co też mnie już śmieszy tak jak bezustanne reklamowanie na wszystkich wątkach ulubionego Państwa zespołu Quatro). Podkreślam śmieszy i nikogo się nie czepiam ani nikogo nie obrażam. Wyrażam tylko swoje subiektywne zdanie a takie są możliwości tego Forum i od tego ono jest!!!Chciałbym dowiedzieć się (i ku przestrodze innym) z jakiego to kodeksu a chyba raczej paragrafu Pan Mecenas mnie straszy ? A nie wystarczy zacietrzewionemu P anu Bartkowi lepiej trochę uważniej poczytać regulamin forum i jeśli taki wraz z Żoną urażony i obrażony kliknąć czerwony kosz ? A "Quatro" jest SSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEER! Już wszyscy o tym wiedzą , choć ja nie bo nie znam. Pozdrawiam całą Radomską Palestrę i już się strasznie boję choć pękam ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia-do P.Mecenasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:25 I jeszcze jedna uwaga .Skoro Pan Mecenas taki skory do straszenia kodeksami i paragrafami to może zwróciłby łaskawie uwagę Paniom Ewie i Nati na słownictwo używane na tym wątku do Gościa Piotrka. Bo te Panie to dopiero obrażają ludzi. A może się mylę? Albo Ich nie ma co straszyć bo z tej samej drużyny, choć nie z Palestry tylko raczej straganu nad rzeczką przy ul. Struga. Mimo rynsztoku jakim się posługują też pozdrawiam.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: Zespół godny polecenia-do P.Mecenasa 28.11.06, 08:29 Bartku czy Ty przypadkiem nie przećwiczyłeś swoich szarych komórek podczas studiowania kodeksów? Człowieku wypowiedź Anonima nie kwalifikuje się pod paragraf-chyba, że masz Kodeks Przedszkolaka, w którym funkcjonują normy typu "Nie bij się", "Kto, kogo przezywa, sam się tak nazywa" "Nie bawię się z Tobą, oddawaj zabawki!" " a Ty jesteś fajny, bo mówisz, że ładnie śpiewam/rysuję ..."itp.;-) Naprawdę Twoje zachowanie i straszenie procesami jest mało dojrzałe. W życiu nie leci się z każdym problemem do sądu, a tym bardziej jeśli ktoś po prostu wyraził swoje negatywne zdanie na temat ciągłego umieszczania pochwał pewnego zespołu. Czy nie zauważyłeś braku logiki w swoich postach? nie ważne o jakim zespole jest wątek-Wy i tak umieszczacie w nim szablonową pochwałę znanego Wam zespołu. Trochę luzu-jesteśmy dorośli (chyba;-) ) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Zespół godny polecenia IP: 193.111.145.* 13.12.06, 08:03 Godny polecenia jest tylko zespół Forte Byłem na weselu jak grali super impreza też ich zamówiłem na swoje wesele namiary 501090513 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: Zespół godny polecenia IP: *.radom.pl 13.12.06, 10:23 FORTE reklama weeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkiem Re: Zespół godny polecenia IP: *.pr.radom.net 13.12.06, 17:31 Witam A ja polecam REFLEX gra super czterech facetow i od niedawna śpiewa z nimi fajna dziewczyna-naprawdę fajnie!!!!!!!!! tel.0-606-370-272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ed Re: Zespół godny polecenia IP: *.tkdami.net 21.12.06, 22:01 14.X.06 byłem na weselu w Domu Weselnym "Merit" grał doskonały zespół o nazwie "Art Show". Oto ich namiar 0504 607 057 lub 048 33 22 638 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość-nigdy Hernik Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:50 Jeśli dla Ciebie ED zepsół Art-show Sylwestra Hernika jest doskonały to coś masz z z Głową, uszami i oczami. Chyba ,że ED to sam wybitny Sylwester a wtedy to już inna sprawa.Wesołych Świąt i dobrego 2007 roku dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zespół godny polecenia IP: *.tkdami.net 26.01.07, 22:25 black&white polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Zespół godny polecenia IP: *.cst.tpsa.pl 30.01.07, 14:54 www.dzinos-band.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Zespół godny polecenia IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:33 GODNY POLECENIA ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skysiejo Re: Zespół godny polecenia 03.08.07, 22:27 Absolutnie godny polecenia zespół Muzykanci. Znajdź w google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:48 Godny polecenia przez kogo? Sam siebie polecaja. Podobnie jak Karina z "zespołu" Dakar co spamuje forum i w każdym watku wpycha reklamę tego żałosnego tworu. Dział reklamy jest gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali baba Re: Zespół godny polecenia IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 13:27 najlepszy zespół grał na naszym weselu goście tańczyli do 12 w południe dnia następnego śpiewali wszystkie polskie i zagraniczne przeboje poza tym byli bardzo tani a nazywa się "SIANIO" jeśli ktoś chce możemy podać tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Zespół godny polecenia IP: *.rad.vectranet.pl 20.08.07, 15:43 Tylko Miksturał na kilku weselach w których brałem udział fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Zespół godny polecenia IP: *.rad.vectranet.pl 20.08.07, 15:47 chyba Mikstura, a wogóle to wokalista jest z zespołu Lustro, czasem pojawiającego się w TV Dami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 21:08 A ja bym nigdy nawet za darmo nie chciała Mixtury.Przereklamowany.Ale kwestia gustu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś