Dodaj do ulubionych

Kosztowniak??

22.11.06, 23:42
Administratorze, będę 100 razy wpisywał ten wątek, mimo że ty go będziesz
usuwał. Dlaczego usuwasz? Niech wszyscy się tu zastanowią. Pytam tylko
kulturalnie - co Kosztowniak zrobił dotychczas dla Radomia? Jest on co prawda
osobą młodą (ale Kluziński też, który jednak coś tam zrobił). Co Kosztowniak
zdziałał jako działacz społeczny???
Obserwuj wątek
    • maniek611 Re: Kosztowniak?? 23.11.06, 00:02
      No sympatycy PIS, zareklamujcie swojego kandydata, przekonajcie mnie że warto
      na niego zagłosować.

Czekam.
      • Gość: fly Sukces poseł Wiśniewskiej z PISu IP: 82.139.48.* 23.11.06, 00:09
        W Radomiu rusza delegatura Mazowieckie Centrum Zdrowia Publicznego. Jest to
        placówka kontrolująca działalność wszystkich placówek zdrowia, organizująca
        kursy dla personelu medycznego i lekarzy, nadzorująca ich rozwój zawodowy.
        Wkrótce zajmie się także koordynacją systemu ratownictwa medycznego.
        Dotychczas, aby załatwić sprawy związane z tą tematyką, zainteresowani z
        Radomia i radomskiego musieli jeździć do Warszawy. - Delegatura w Radomiu
        będzie im więc bardzo pomocna, dzięki temu zaoszczędzą dużo czasu - twierdzi
        szefowa MCZP Katarzyna Paczek. Delegaturą pokieruje Jan Jeżmański, od lat
        związany ze służbą zdrowia. W placówce, która została umieszczona na drugim
        piętrze delegatury Urzędu Wojewódzkiego przy ul. Żeromskiego, będzie pracować
        12-15 osób.
        • Gość: ble Re: Sukces poseł Wiśniewskiej z PISu IP: 82.139.46.* 23.11.06, 09:30
          NO i po co ta delegatura?Co ona będzie kontrolowć w tych placówkach zdrowia?Kwity, czy to, czy przestrzegane są prawa pracowników.Personel nie narzeka jakoś na dostępność do kursów specjalistycznych.No chyba,że delegatura znajdzie środki na te kursy,żeby nie płacić z własnej kieszeni.A poza tym kto tu się będzie szkolił,babcie przed emeryturą, młodzi już się wyszkolili i wyjechali.Z drugiej strony to zawsze tych 15 osób będzie miało pracę i mam nadzieję godną pensję + nagrody ,13-tki....Podatnicy pokryją koszty
          • Gość: ble Re: Sukces poseł Wiśniewskiej z PISu IP: 82.139.46.* 23.11.06, 09:36
            A do tej Warszawy to tak daleko...Lepiej tam nie jeżdzić ,jeszcze się okaże, że jest gdzieś lepiej albo ładniej niż w Radomiu.
    • maniek611 Re: Kosztowniak?? 23.11.06, 00:13
      Chyba wątki Ci się pomyliły
      pozdrawiam
      • Gość: fly Re: Kosztowniak?? IP: 82.139.48.* 23.11.06, 00:48
        Nic mi się nie pomyliło. Wykazuję,że kiedy PIS rządzi Polską, to dla Radomia
        będzie lepiej kiedy i w Radomiu będzie rządził człowiek z PISu. Ja chcę dobrze
        dla Radomia i siebie przy okazji.
    • Gość: Pablo Re: Kosztowniak?? IP: 80.249.0.* 23.11.06, 07:43
      no to rzeczywiście argument za Kosztowniakiem. Takim tokiem rozumowania lepiej
      udowodnił, że moja babcia bardziej nadaje się na prezydenta.
      • Gość: ?????? Re: Kosztowniak?? IP: 213.199.199.* 23.11.06, 07:50
        Podobno w PUP_ie zamawiał zeszyty gumki i ołówki - nie mylić z prezerwatywami,
        bo tego PiS zabronił.
        • Gość: edek Re: Kosztowniak?? IP: 213.199.199.* 23.11.06, 07:52
          To chyba wystarczy co
          • Gość: Spid Re: Kosztowniak?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:50
            Kosztowniak pracowl w urzedzie skarbowym,troche uczyl w szkole handlowej a
            takze obecnie pracuje w biurze pracy.W ciaguy 4lat trzykrotnie zmienial
            prace,nigdzie nie zagrzal dluzej miejsca.Znamienny jest tez fakt ,ze przez ten
            okres w zadnym miejscu nie pelnil chocby nizszej funkcji kierowniczej!!!Tumani
            ludzi swoimi 2 fakultetami,co to jest!!! dzis najczesciej kazdy w jego wieku ma
            2 fakultety.Tragiczne jest ze facet nie umie przelozyc,tego niby doskonalego
            wyksztalcenia na efekty pracy .Byl i jest zwyklym,szeregowym pracownikiem, bez
            doswiadczenia w kierowaniu chocby dwojgiem ludzi podleglym stanowiskowo,a chce
            kierowac 240tys.miastem,litosci!!!Bezszczelnosc,buta i arogancja,a tylko
            dlatego ze kaczory stoja za nim,jak taki dobry ,to kaczorki niech go wezma do
            warszawki,tam eksperymentujcie !!!
    • Gość: PABLO Re: Kosztowniak?? IP: 80.249.0.* 23.11.06, 10:47
      Do Warszawki??? A może najpierw sprawdził by się w Grójcu
    • 3xtr3m3 Re: Kosztowniak?? 23.11.06, 14:13
      A może mi ktoś zorientowany napisze kiedy to A.Kosztowniak zaPiSał sie do
      partii, bo nigdzie nie mozna znalezc tej informacjii?
      • Gość: xxx Re: Kosztowniak?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:37
        członkiem PiS jest dopiero od roku:))
        • 3xtr3m3 Re: Kosztowniak?? 23.11.06, 17:51
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> członkiem PiS jest dopiero od roku:))

no to wszystko jasne ...
    • Gość: Pablo Re: Kosztowniak?? IP: 80.249.0.* 23.11.06, 14:41
      podobno pół roku temu. Chyba jego szef też tam w pupie pracuje. Może tam się
      poznali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka