bursztyn9 02.12.06, 15:56 do 4- letniego chłopca na ok. 30 godzin tygodniowo. Mile widziane starsze osoby ( ale nie tylko)z doświadczeniem w opiece nad dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kluchaja Re: szukam opiekunki 03.12.06, 19:50 Jestem studentka 4go roku teologii w Radomiu Pracowalam jako opiekunka do dzieci przez 2lata Moglabym zajac sie pani dzieckiem pare dni w tygodniuProsze o kontakt tel.661028939 Odpowiedz Link Zgłoś
kluchaja Re: szukam opiekunki 03.12.06, 19:54 To znowu ja;)Prosze ewentualnie napisac mi maila; kluchaja@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś_Fasollasido Re: szukam opiekunki IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 20:06 Ludzie zachodu nie mogą zrozumieć dlaczego WSZYSTKIE oferty pracy w Polsce nie zawierają wynagrodzenia, jakby było to coś wstydliwego, jakby pracodawcy mieli coś do ukrycia, przejżyjscie zachodnie ofery pracy np. na www.jobs.pl, przekonacie się że WSZYSTKIE zawierają wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: szukam opiekunki IP: *.server.ntli.net 03.12.06, 20:14 Nie Jasiek... to wciąż nie wszyscy pracodawcy w Polsce potrafią zaoszczędzić sporo czasu swojego a odrobinę kandydatów podając od razu wysokość zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j wysokość wynagrodzenia, oczywiście. IP: *.server.ntli.net 03.12.06, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: szukam opiekunki IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 20:22 a skad wiesz , a może wynagrodzenie - do uzgodnienia.Przecież i tak muszą sie najpierw spotkać uzgodnic zakres obowiązków a cenę beda sobie uzgadniac juz bez nas.A jesli dla kogos , pierwsze pytanie jest- za ile , to ja bym od razu podziekowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_fasollasido Re: szukam opiekunki IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 20:37 Odpowiedz sobie najpierw na pytanie, ZA CO ludzie pracują w Polsce?. Myślę że czasy Judymów, Siłaczek i pracy "dla ideii" już dawno przeminęły. Po drugie gdzie w ofercie było napisane "do uzgodnienia"? Po trzecie ile niepotrzebnego czasu, podróży, pieniędzy i niekonstruktywnych spotkań można by zaoszczędzić gdyby było podane wynagrodzenie. Po czwarte na pewno nie jesteś pracodawcą, dobry przyszły pracownik to taki któremu NIE TYLKO zależy mu na samej pracy ale i na wynagrodzeniu. Te rzeczy są nierozłączne. Po piąte myślę że jesteś na pewno mądrzejsza od zachodnich pracodawców, którzy w swoich ofertach zawierają wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: szukam opiekunki IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 20:59 a Ty jak zgłaszasz sie do pracy, to nie pytasz o swoje obowiazki, nie przedstawiasz swoich umiejetnosci ,tylko pd razu o forsę.To pewnie jestes bezrobotny. Zebyś się nie udławił tym zachodem . Jestesmy w Polsce. Dziwie sie ,że jeszcze tu siedzisz.Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś_Fasollasido Re: szukam opiekunki IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 21:08 Nie, nie jestem bezrobotnym, to do mnie przychodzą bezrobotni szukać pracy. Jak ktoś przychodzi do mnie do pracy to nie pyta o obowiązki, bo one podane są przeze mnie w ofercie a swoje umiejętności przedstawia w CV. Czemu dziwisz się że jeszcze tu siedzę, nie rozumię? Na maginesie, to bardzo nieładnie jest komuś złorzeczyć, nawet nieznajomemu, bo wczesniej czy później zło obraca się przeciwko złorzeczącemu. Miłego wieczoru raczej życzę i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś