Gość: Ewa IP: 82.139.60.* 07.12.06, 19:23 Czy może mi ktoś plecić dobrego kamerzyste na wesele.Prosze od razu namiary.dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek Re: dobry kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:31 Polecam Waldemara Pastuszko & Company ,namiary:0604/445796 lub048/3847522 , najlepszy w Radomiu!!! Polecam w 200%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobry kamerzysta na wesele IP: 82.139.60.* 08.12.06, 11:49 dziekuje za namiary, byłam na weselach gdzie ten Pan kręcił-i mam troche zastrzeżeń.(nie związanych z kamerowaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: dobry kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:02 EWA-Jeśli możesz to podziel się tymi innformacjami co było nie tak, warto wiedzieć. Ja,moi krewni i znajomi byliśmy zadowoleni z P.Waldka. Podaję Ci namiary na drugą opcję.Piotr Goliat 0606433225 .Co prawda jest to świetny art.fotografik (widziałem jego zdjęcia-REWELACJA!!!!) ale jego brat zajmuje się videofilmowaniem. Ale jeśli to robi tak jak P.Piotr zdjęcia to warto porozmawiać i obejrzeć ICH pracę.Wybór należy do Ciebie?! Fotografa polecam na 1000 %.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobry kamerzysta na wesele IP: 82.139.60.* 10.12.06, 17:59 Do Piotrka. Co tu sie dzielić takimi informacjami-ja nie sądze ze Pan Pastuszko tak u wszytskich robi, ale poprostu u jednych moim znajomych wypił troche alkoholu i nie był w stanie kręcić dalej. A wychodze z takiego założenia, ze jak sie jest w pracy to sie nie pije alkoholu (nawet pod namową innych).Nie chialąbym poprostu zeby u mnie na weselu cos takiego sie przytrafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: dobry kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:02 Dzięki Ewa za odpowiedz.Pierwszy raz coś takiego słyszę o P.Waldku, aż mi się nie chce wierzyć. Ale wynika z tego, że i najlepszym zdarzają się wpadki i kiedyś musi być ten pierwszy raz.Mimo wszystko to dobry fachowiec tylko warto wiedzieć, że nie wolno częstować go alkoholem.W takim razie sorry!!! za moje nieświadome polecenie i zadzwoń do Goliatów.Pozdrawiam-Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry kamerzysta na wesele IP: 88.156.135.* 11.12.06, 09:07 Ja znam Pana Waldka i mogę go polecić. Nie wiem jak było u Ewy, ale podejżewam, że jeśli było tak jak napisała, to materiał miał już nakręcony. Kamerzysta nie nagrywa całą noc, tylko ustaloną liczbę godzin. Najważniejsze jest w tym zawodzie pewne wyczucie, czyli żeby wiedział, co nakręcić, bo obróbki i efekty to może zrobić każdy i poprawiać do skutku. Nie zrobi jednak tego dobrze, mając zarejestrowany kiepski materiał czyli pominie dobrą zabawę, a nakręci wujka śpiącego przy stole. Wielu kamerzystów nagrywa zbędne rzeczy, żeby odwalić robotę, szybko nakręcić tyle godzin ile ma w umowie i jechać do domu. Pan Waldek do nich nie należy. Potrafi też się dostosować do ogólnej atmosfery i nie psuć dodatkowym światłem klimatu, jeśli nie jest to potrzebne. Wielu kamerzystów wystawia mocne lampy doświetlające przez całe wesele i nie wyłączają ich nawet jak nie nagrywają. Kończą imprezę o 2-3 nad ranem, tyle, że w lecie w takich godzinach to już świta, więc całe wesele bez klimatu, przy ostrym świetle. Wiele osób to krępuje. Kamerzysta nie powinien przeszkadzać w zabawie. Jeśli zespół lub sala ma dodatkowe efekty świetlne, to są one wtedy bezużyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gościa Re: dobry kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:28 Gościu dzięki za post i czas jaki poświęciłeś. Dobrze , że są jeszcze tacy Goście tego Forum , którzy jeśli zabierają głos to poświęcają chwilę aby coś sensownego napisać a nie tylko jedno zdanie ,że coś jest albo beeeeeeeee albo cacyyyyyyyyyyy. A to o czym piszesz ma sens i czegoś można się dowiedzieć bez dyskredytowania kogoś lub podejrzanych zachwytów.Oby więcej takich postów ,takich Gości również w innych tematach(sale,zespoły itp.) wtedy istnienie tego Forum na coś się przydaje i ma sens.Dzięki i pozdrawiam. Ja też znam P. Waldka Pastuszko i mogę polecić!!!! A wybór jest jednak duży i należy do WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobry kamerzysta na wesele IP: 82.139.60.* 11.12.06, 13:44 Nie nagrywała całą noc to racja, ale nie był w stanie nakręcić tortu, ani oczepin-a to na kasecie jest to ważne, conajmniej dla mnie.jak napisałam wcześniej nie sądze ze tak robi u wszystkich-ale ja nie toleruje osób które piją podczas pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkiestrant Re: dobry kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 15:31 To pewnie i chłopakom z kapeli też nie postawiliście nic do przepłukania gardła. Współczuje chłopakom nawdychania się tyle lepiku powietrznego z sali bez dezynfekcji gardła. PS. nie w każdej pracy się nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: dobry kamerzysta na wesele IP: 82.139.60.* 11.12.06, 16:06 Nie twój interes w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkiestrant Re: dobry kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:20 A skąd wiesz(ja wiem z własnej autopsji), stań na 12 godzin na scenie to się przekonasz. Natomiast Walduś na pewno się zalicza do czołówki kameromanów w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
izamosol Re: dobry kamerzysta na wesele 09.12.06, 14:23 My mieliśmy pana z pracowni wideo na Michałowie,który w pełni spełnił nasze oczekiwania,a przyznam,że jesteśmy z mężem dosyć wybredni.Czy polecam? Oczywiście tak,ale pamiętam jak sami szukaliśmy tej usługi i dostaliśmy kontakt do kilku kamerzystów od znajomych.Okazało się jednak,że zupełnie nie odpowiadał nam ich styl pracy.Jak widać to co podoba się innym nie koniecznie będzie podobało się nam.W każdym razie znajomy,który polecał nam kamerzystę ze swojego wesela ,po zobaczeniu naszej kasety stwierdził,że dokonaliśmy jednak lepszego wyboru,ale jak się okazało to on zbytnio nie szukał. Mimo wszystko myślę,że warto zobaczyć kasetę naszego kamerzysty,pamietając jednak o tym,co napisałam wcześniej. www.wesela.radom.pl/foto.html Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 do izamosol 11.12.06, 10:29 który z tych namiarów dotyczy Twojego kamerzysty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: do izamosol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:26 Zamówci sobie Kamińskigo,podobno dobry operator,ale pewnie dla was może troszke za mało "profesjonalny" he he.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: do izamosol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:38 tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i zgadzam sie z opinia ze przy tego typu charakterze pracy alkoholu nie powinno byc a napewno w takim stopniu zeby nie nagrac czegos co jest w tym dniu wazne (dla nas) bo to nas dotyczy, rowniez szukalismy i wybieralismy korzystajac z www.wesela.radom.pl/foto.html a chodzi o poz 4. duzo pytajcie czlowiek ma pojecie o tym co robi a i doradzi w wielu kwestiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: do izamosol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:00 tak pan marek robi solidna robote filmowal i zdjecia z nim ktos robil na naszym slubie i weselu a teraz u kuzynki tez on bedzie, skojarzylem go pio nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś