Dodaj do ulubionych

pozdrawiam X-sika

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:22
jesli tu faktycznie zajrzal ,bo nie chce mi sie zagladac w te nawiedzone
watki:) A Kitusiowymi dogryzkami siem nie przejmuj;) pozdrofka wiec X-sik:)
Obserwuj wątek
    • kitek1 czy ja iksikowi dogryzam............... 10.09.02, 19:41
      czytaj uwazniej,
      a nie pitol bez sensu!!!
    • Gość: samanta Re: pozdrawiam X-sika IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:47
      Autor: kitek1@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 10-09-2002 17:44 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      a tak sie zarzekal:)))
      czy to nie brzmi troche zlosliwie kitus?:)))))))))
      • kitek1 co w tym zlosliwego.......... 10.09.02, 19:49
        sam tak gadal,
        poczytaj cale forum to sie dowiesz:)
        • Gość: Pom pax, pax... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 20:05
          forumianie

Dajcie człowiekowi być tylko człowiekiem
          • kitek1 a bo widzisz, pompuszko mila............. 10.09.02, 20:10
            jaka ta twoja koleznka upierdliwa:)
            • Gość: pom Re: a bo widzisz, pompuszko mila............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 20:28
              Oj Kituś, nie przyganiaj Samci, bo bywasz nielepszy czasami! :)
              • men_ Re: Pomcia, wybacz Kitkowi, 10.09.02, 20:33
                on Ciebie nie widział w realu, dlatego taki niegrzeczny :))

Gość portalu: pom napisał(a):

> Oj Kituś, nie przyganiaj Samci, bo bywasz nielepszy czasami! :)
                • Gość: Pom Re: Pomcia, wybacz Kitkowi, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 20:46
                  Czy moj widok by coś zmienił?? Jak ktoś chce być niegrzeczny to co go
                  powstrzyma?
                  • Gość: samanta Re: Pomcia, wybacz Kitkowi, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 21:32
                    jak to co by zmienil?! padlby na kolana przed toba pomcia,blagalnie uniosl rece
                    i jeczal:pom..jam sluga twoj unizony,wybacz mi moje zlosliwosci o boska!
                    :))))))))))kitus,wyluzuj skarbenku;))))
                    • Gość: leziox Re: Pomcia, wybacz Kitkowi, IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 21:39
                      Nie wiem o co biega,ale też pozdrawiam Iksika.
                      Pomcia jest gicio i tyle.Sam wiem,bo zostałem porażony jej zwiewną,bladą jak u
                      białej damy postacią i sam bym u jej stóp poklęczał,ale Pomcia zaraz uciekła i
                      tyle jej było widać.
                      • Gość: Pom Re: Pomcia, wybacz Kitkowi, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:34
                        No zesz kurka wodna, na biala dame awansowalam!!
                        A ktory to zamek mi przydzielicie? Już wiem, bede straszyć w Ksiązu. Do Kitusia
                        zawsze moge zajrzec o północy!
                        • kitek1 alescie znowu namieszali.................. 11.09.02, 05:58
                          mam propozycje pompidelko,
                          znam jeden fajny zamek,
                          i chcialbym w nim zrobic sesje fotograficzna,
                          piszesz sie na to :)
                          • Gość: Pom Re: alescie znowu namieszali.................. IP: 2.4.STABLE* 11.09.02, 08:01
                            No nie wiem, Kitek, czy dam rade, bo zaraz wygram casting do straszenia w
                            Wisniczu i nie bede miala czasu na sesje z Tobą
                            • kitek1 jak chcesz zrobic kariere...................... 11.09.02, 08:04
                              to nie jęcz,
                              i przyjezdzaj fajnie rozebrana,
                              zrobimy sesje "duszne akty na zamku"
                              • Gość: pom Pomarzyc IP: 2.4.STABLE* 11.09.02, 08:17
                                Kitus zawsze mozesz.
                                Lepiej Ty pokaz swoje wdzieki, bo nie wiem, czy mam sobie glowe zawracac.
                                :)
                                • kitek1 chcesz mnie zobaczyc............???? 11.09.02, 08:21
                                  przeciez to ja mam cie fotografowac,
                                  w duszkowatych tiulach,
                                  w gotyckich wnetrzach:)
                                  • Gość: Pom Re: chcesz mnie zobaczyc............???? IP: 2.4.STABLE* 11.09.02, 08:30
                                    Ale fotograf tez musi mi sie podobac. Inaczej wyjde zbyt prozaicznie i
                                    pospolicie. Tak wiec Kitus, zaprezentuj sie - moze nie zostaniesz odrzucony:)
                                    • kitek1 rozumiem.............. 11.09.02, 08:32
                                      chcesz miec ten erotyczny blysk zniewolenia w oku,
                                      zapodaj jakis ludzki adres to ci wysle:)
                                      • Gość: pom Re: rozumiem.............. IP: 2.4.STABLE* 11.09.02, 08:34
                                        erotyczny błysk?:) Ale ja się boje błyskawic.

slij na pom gazetową
                                        • kitek1 a gdzie ja znajde....... 11.09.02, 08:36
                                          jak tobie nawet logowac sie nie chce:(
                                          • pom Re: a gdzie ja znajde....... 11.09.02, 08:40
                                            jakos bys sobie poradzil... ale niech tam, zalogowalam sie
                                            • kitek1 poszlo z ostrzezeniem........... 11.09.02, 08:46
                                              marny twoj los,
                                              jak sie nie podporzadkujesz:)
                                              • pom Re: poszlo z ostrzezeniem........... 11.09.02, 08:55
                                                Niewyraźne jakieś takie... w dodatku jakaś groźba do tego!
                                                • kitek1 ostatnie ostrzezenie............ 11.09.02, 08:58
                                                  bedziesz miala przerypane:)
                                                  • pom Re: ostatnie ostrzezenie............ 11.09.02, 09:00
                                                    Oj, kituś dajesz się ponieść emocjom i działasz wbrew sobie. Jestem rogata
                                                    dusza i do mnie po dobroci trzeba, a ty wymusic coś chcesz... trzeba delikatnie
                                                    z kobietką a nie tak grubiańsko żądać. :)
                                                  • kitek1 ja tam delikatnie........... 11.09.02, 09:02
                                                    tylko z idiotami sie obchodze:)
                                                  • pom Re: ja tam delikatnie........... 11.09.02, 09:06
                                                    No proszę, wywinął się leszczem i niechcący jeszcze powiedział coś miłego jakby.
                                                    Odbierz poczte.:)
                                                  • kitek1 no to witaj, w moim klubie........... 11.09.02, 09:11
                                                    puszystych inaczej:)
                                                    i jak bedziesz przyjezdzac do mnie, to wez swego pieska,
                                                    moze zakoleguje sie z moim kocurkiem,
                                                    tez taki czarny:)
                                                  • pom Re: no to witaj, w moim klubie........... 11.09.02, 09:14
                                                    Jak przyjade do Ciebie?:) Co za samopoczucie...:)))
                                                    Piesio nie mój a kota też mam i też czarnego.
                                                  • kitek1 przeciez, to Ty chcialas zebym Ci sesje........... 11.09.02, 16:25
                                                    fotograficzna robil:)
                                                  • Gość: Pom Tia... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 17:45
                                                    I może jeszcze Ci pierwsza swoje zdjęcie wysłałam?:)
                                                  • kitek1 a co taka szczegolowa, jestes............ 12.09.02, 08:24
                                                    czuje, ze masz ochote:)))
                                                  • Gość: pom Oj, Kituś.... IP: 2.4.STABLE* 12.09.02, 08:44
                                                    czas czujniki wynienić na sprawne.:)
                                                  • kitek1 nie wierz nigdy............ 12.09.02, 08:45
                                                    znasz to:)
    • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 08:48
      tez pozdrawiam, X juz wie, jak;))
      • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:03
        :)
        • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:12
          co sie tak ucieszylas, moja mila? czyzbys wiedziala, jak X pozdrawiam?;))
          • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:15
            usiadlam ci na barana i tez mu machalam lapa:) hihihih
            • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:19
              to teraz rozumiem dlaczego mam czarne futro w zebach;)))
              • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:23
                musze powiedziec, ze dla mnie to byla sama przyjemnosc:)
                • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:29
                  :)))))) moge Cie teraz polecac znajomym, bo wiem ze pchelek nie posiadasz;))
                  • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:45
                    :) ok wszystko tylko nie kuchnia:) jestem kobieta pracujaca.......polecaj:)
                    • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 09:52
                      w trudnych warunkach na wysokosciach tez pracujesz? bo ja mam wymagajacych
                      friends:)))
                      • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 10:00
                        nawet orbitowac moge:), tylko kto mnie wtedy na ziemie sprowadzi?!!!:)
                        • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 10:36
                          ja Cie chetnie sprowadze:)) bede stala z boku i szeptala:
                          Panterka, ale Ci sie futerko zmierzwilo:))))
                          • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 10:59
                            dzieki szaki:) powiedziala pantera obciagajac sobie spodniczke i poprawiajac
                            guziki przy bluzce:))))))
                            • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 11:05
                              zawsze do uslug, moja mila Pabterko:)))

ps. juz slysze Twoj chichot;))
                              • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 11:13
                                hahahaha nieodlaczny:)
                                • saqqara Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 11:20
                                  tja, juz mi dzwieczy w uszach:)))) prosze o zmniejszenie naglosnienia albo
                                  usuniecia glosnika w okolice Moskwy:)))
                                  • czarna_pantera2 Re: pozdrawiam X-sika 11.09.02, 11:29
                                    okolice moskwy?!!! no cos ty jeszcze nam wojne wypowiedza!!!!
    • mathildae Re: a ja pozdrawiam Iksika 11.09.02, 09:25
      spontanicznie i z nieukrywanym entuzjazmem rzucam mu sie na szyje i caluje w
      oba policzki;PPP

ps. mam nadzieje, ze przezyl powitanie;)))
      • iwusia Re: a ja pozdrawiam Iksika 11.09.02, 10:41
        a ja na dwa centymetry od... macham Iksikowi rączką:))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka