Dodaj do ulubionych

kosmetyczka w Radomiu

IP: 82.139.48.* 01.01.07, 17:11
Czy możecie zaproponować mi jakis dobry w miarę niedrogi gabinet kosmetyczny w
Radomiu??Chodzi o zabiegi oczyszczania twarzy.Dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.22.radom.pilicka.pl 08.01.07, 21:15
      ja chodze na miła do sylwi do twojego stylu
      • Gość: ala Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.hsd1.sc.comcast.net 05.03.07, 04:15
        czy Twoj Styl posiada strone internetowa? jesli tak prosilabym o adres; z gory
        dzieki
    • agawia84 Re: kosmetyczka w Radomiu 10.01.07, 00:59
      Sprawdź ofertę salonu kosmetycznego NEFRETETE. Ja często chodzę tam na różnego
      rodzaju zabiegi i jestem bardzo zadowolona. Nietety do tanich nie należy ale
      zawsze możesz zrobić jeden droższy zabieg by mieć porównanie z innymi tańszymi.
      Obsługa bardzo miła, kompetentna. adres gabinetu: www.nefretete.net
      • Gość: przyjazna Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 23:26
        W NEFRETETE nie jest tak drogo, w porównniu do tego co oferują (szlafroki,
        ciapy, bieliznę jednorazową), a do tego ta obsługa super. Stałe Klientki mają
        rabaty
        • Gość: sylwia Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:14
          Polecam P.Bogusię Lisowską z rogu Focha/Kilińskiego. Miałam cerę tragiczną, ona
          uratowała mi zycie. Czuje jakbym miałazupełnie nową cerę. pani takapo 50tce,
          ale bardzo doświadczona i nie staroswiecka.Korzysta z nowinek kosmetycznych, a
          to ważne,że nie zatrzymała sięw czasie.
    • nelunia25 Re: kosmetyczka w Radomiu 14.05.07, 14:45
      polecam salon kosmetyczny AFRODYTYA na ulicy Kierzkowskiej tel. 048/3857441
      • Gość: Monika Re: kosmetyczka w Radomiu IP: 81.210.48.* 14.05.07, 19:53
        Polecam kosmetyczkę,która przyjmuje w domu jest naprawdę bardzo dobra,a na
        dodatek nie droga!!! Perfekcjonalistka w każdym calu...! Polecam, na pewno
        będziesz b.zadowolona!!! Nazywa się Agnieszka D.- 669-343-405
        • Gość: :) Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.tkdami.net 03.07.07, 22:32
          kogo??
          pania Agnieszke?? TA ktorA niby mąż bije??
          Beznadziejna dziewucha ale super przekręt z niej. Chcecie wydac kase idzcie do
          niej .... zrobi Wam zabiegi na kosmetykach kupionych w drogeriach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka