Gość: aśka IP: 82.139.48.* 01.01.07, 17:11 Czy możecie zaproponować mi jakis dobry w miarę niedrogi gabinet kosmetyczny w Radomiu??Chodzi o zabiegi oczyszczania twarzy.Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.22.radom.pilicka.pl 08.01.07, 21:15 ja chodze na miła do sylwi do twojego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.hsd1.sc.comcast.net 05.03.07, 04:15 czy Twoj Styl posiada strone internetowa? jesli tak prosilabym o adres; z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: kosmetyczka w Radomiu 10.01.07, 00:59 Sprawdź ofertę salonu kosmetycznego NEFRETETE. Ja często chodzę tam na różnego rodzaju zabiegi i jestem bardzo zadowolona. Nietety do tanich nie należy ale zawsze możesz zrobić jeden droższy zabieg by mieć porównanie z innymi tańszymi. Obsługa bardzo miła, kompetentna. adres gabinetu: www.nefretete.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjazna Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 23:26 W NEFRETETE nie jest tak drogo, w porównniu do tego co oferują (szlafroki, ciapy, bieliznę jednorazową), a do tego ta obsługa super. Stałe Klientki mają rabaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:14 Polecam P.Bogusię Lisowską z rogu Focha/Kilińskiego. Miałam cerę tragiczną, ona uratowała mi zycie. Czuje jakbym miałazupełnie nową cerę. pani takapo 50tce, ale bardzo doświadczona i nie staroswiecka.Korzysta z nowinek kosmetycznych, a to ważne,że nie zatrzymała sięw czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
nelunia25 Re: kosmetyczka w Radomiu 14.05.07, 14:45 polecam salon kosmetyczny AFRODYTYA na ulicy Kierzkowskiej tel. 048/3857441 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: kosmetyczka w Radomiu IP: 81.210.48.* 14.05.07, 19:53 Polecam kosmetyczkę,która przyjmuje w domu jest naprawdę bardzo dobra,a na dodatek nie droga!!! Perfekcjonalistka w każdym calu...! Polecam, na pewno będziesz b.zadowolona!!! Nazywa się Agnieszka D.- 669-343-405 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kosmetyczka w Radomiu IP: *.tkdami.net 03.07.07, 22:32 kogo?? pania Agnieszke?? TA ktorA niby mąż bije?? Beznadziejna dziewucha ale super przekręt z niej. Chcecie wydac kase idzcie do niej .... zrobi Wam zabiegi na kosmetykach kupionych w drogeriach :) Odpowiedz Link Zgłoś