iknoli 22.01.07, 11:33 witam moze ktos widział ta sunie została skradziona czeka wysoka nagroda teraz bedzie miał ok 6 miesiecy. fotka na stronce jedlnia.net/news.php? id=522. prosze pomozcie. kontakt na forum lub na gg 5454018. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dex Re: Alma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 15:28 Ta sobie czytam Ilona to co piszesz tutaj i na stronie Jedlni www.jedlnia.net/ i dochodze do wniosku że ty bardzo uczuciowa dziewczyna musisz być . W związku z powyższym zastanawiam się czy ty jesteś piękna . Bo to u kobiet prawie nigdy nie idzie w parze . Oczywiście życze Ci żeby znlazła swoją sunie , choć chyba będzie cieżko bo upłyneło już sporo czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:18 szak nie chodzi tu o mnie tylko o alme ukradzono mi ja a z nia zabrano rowniez czastke mnie moze ktos wie gdzie ona jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Alma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:15 bllllllllllleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Alma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:59 mam kolezanke w jedlni zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 09:26 jedlnia.net/news.php? id=522 czeka nagroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 08:17 kochani moze ktos ja widział jak tak prosze o kontakt czeka nagroda. P,S. nasza policja jest do ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 15:34 paranoja nie mozna znales złodzieji co ukradli PSA a co dopiero jakby dziecko zginęło tez POLICJA rece rozkłada!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:19 zapraszam do Jedlni posterune czynny ok 4 godz na dobę. czyli jakby wogóle nie było policji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobrain Re: Alma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:29 Kogo zapraszasz do Jedlni ? Złodzieji ? Napewno wszelkiej maści złodzieje skorzystają z twojego zaproszenia skoro posterunek w Jedlni-Letnisko jest otwarty 4 godz na dobe. Śmiech na sali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:52 nie ma szans, ale jeszcze mam nadzieje!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś