zielonejapko 23.01.07, 08:29 widzieliscie ? :) wyglada ladnie. i od razu ulica wyjasniala, bo te lumpki ktore tam wisza daja bardzo malo swiatla. gratuluje pomyslu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:00 az milo :) teraz :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 23.01.07, 11:13 Też widziałem i mi się bardzo podoba. Troszeczke bym to jeszcze ulepszył ale i tak jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
phodopus Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 23.01.07, 21:34 Nie miałem dziś zbyt wiele czasu na zdjęcia, wyszło jak wyszło :) album.radom.pl/index.php?n=Grafika.00375 album.radom.pl/index.php?n=Grafika.00376 album.radom.pl/index.php?n=Grafika.00377 Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 23.01.07, 23:08 swietne zdjecia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 23.01.07, 23:22 A co ten samochód tam robi? Od kiedy będzie to prawdziwy deptak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 02:11 ciiiiiiiiiiiiiiicho,to samochod fotografa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
phodopus Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 24.01.07, 08:46 :))) Miałem nadzieję na zdjęcia bez samochodów, ale niestety stały dwa (są na zdjęciach), więc swój postawiłem za jednym z nich :) A tak w ogóle to zabrali choinkę z placu Konstytucji, a miałem nadzieję na zdjęcia w zimowej scenerii.... Odpowiedz Link Zgłoś
teta1985 Prośba o kilka zdjęć 27.01.07, 12:21 Witam! Proszę o udostępnienie mi, jeśli to możliwe, kilku zdjęć w wysokiej rozdzielczości. Potrzebne mi one są by zrobić z nich odbitki. Na własny użytek a dokładnie, by pokazać mojemu dziadkowi jak sie zmieniło ostatnio w Radomiu. Jest on już wiekowy i nie wychodzi z domu, prawie nie wychodzi a już napewno nie w nocy. Sam nie mam aparatu by cos takiego cyknąć. Jakby Pan mi je podesłał byłbym bardzo wdzięczny. To te: Grafika.00375 Grafika.00375 Grafika.00377 Grafika.00330 Mój mejl to oczywiście teta1985@gazeta.pl Pozrdrawiam TETA Odpowiedz Link Zgłoś
lb126 Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 24.01.07, 00:06 Ja jeszcze nie widziałam, ale jak tylko dotrę do radomia, to koniecznie wybiorę się tam na spacer. Na zdjęciach wygląda to bajecznie. Serce roście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 06:50 to samo porponuje na nowej koamienicy na ul Godzkiej, a pozniej takze na Malej. moze wreszcie ktos zacznie doceniac u nas wartosc odpowiedniego oswietlenia centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewitalizacja Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 07:56 Jest nam bardzo przyjemnie że spodobał się Państwu pomysł naszej Spółki na iluminacje kamienic stanowiących naszą własność Marcin Wosik Rewitalizacja Sp. z o.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 08:23 To jest dobry krok w tym kierunku. Na rynku musi być JASNO! Bo kto tam się wybierze wieczoerm jak nie ma oświetlenia? Lepiwj żyć. Koniecznie należy oświetlić koścół, ratusz, muzeum i pomnik legionisty. Wtedy będzie można przyjemnie pospacerować. Do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-ster Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: 82.139.38.* 24.01.07, 10:36 Marcin będą jeszcze jakieś obiekty oświetlane w najbliższym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
teta1985 Pytanie do Pana Wosika 26.01.07, 18:39 Hej! Mam prosbę do Pana, Panie Wosik. Czy energia elektryczna potrzebna na oświetlanie tych kamienic jest pobierana z sieci elektrycznej lararń, albo w jakiś sposób miasto, czy ktoś inny, może sfinansować koszty tej energii? Ponadto jakiej mocy są lampy oświetlające ściany kamienicy Rwańska 8? Jakie to są lampy i ile kosztowały. Jakie mają zarówki i czy mieszkańcy nie marudzą, że im jest za jasno w domu. Z góry bardzo dzieąkuję za odpowiedz na którekolwiekz ww. pytań. Jeśli te dane są tajne, też zrozumiem :) Pozdrawiam TETA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 08:20 ale jazda! Niezłe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida2 Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 08:48 Sorki za "kradzież" nicka. Nie zauwazyłem że już jest dida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewitalizacja Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 11:32 Spółka wykonała iluminację wszystkich stanowiących jej własność kamienic o odnowionych elewacjach na ul. Rwańskiej, do czasu zakończenia realizacji kompleksu Grodzka/Mała/Wałowa sa to ostatnie iluminacje (budynków firmy) wykonane przez Spółkę, wykonanie iluminacji obiektów innych właścicieli moglibyśmy wykonać jedynie po pokryciu przez nich kosztów montażu oswietlenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 20:30 A gdzie ta Rwańska bo bym obejrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: 195.3.153.* 26.01.07, 18:24 Ratusz też nadaje się świetnie do iluminacji. Zwłaszcza wieża, która jest z daleka widoczna, zwłaszcza od Zamłynia. Syper wyglądałaby też wieża kościoła farnego podświetlona chociażby tylko ze strony Żeromskiego, skąd jest widoczna z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 26.01.07, 18:34 Takiej iluminacji niepowstydziłby się Wrocław czy Kraków. Bravo! Gratuluję dobrego kroku naprzód w poprawie wizerunku miasta. Byle tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista gratuluje fotografowi IP: *.internet.radom.pl 26.01.07, 19:28 w rzeczywistosci nie wyglada to tak ladnie jak na zdjeciu, gratuluje fotografowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: gratuluje fotografowi IP: *.136.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 13:11 Pierwsza maruda się pojawiła... Odpowiedz Link Zgłoś
waszkawaszka Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 27.01.07, 14:22 Nie byłem jeszcze o tej porze wieczorem ale na zdjęciach wygląda bardzo ładnie :) Gratulacje dla Rewitalizacji, swietna robota!!! Na pewno doczekamy sie takze oswietlonej wiezy Farnej oraz wiezy Ratuszowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.132.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 18:00 Pięknie, naprawdę pięknie :D Odpowiedz Link Zgłoś