Dodaj do ulubionych

oswietlenie kamienic na Rwanskiej

23.01.07, 08:29
widzieliscie ? :) wyglada ladnie. i od razu ulica wyjasniala, bo te lumpki
ktore tam wisza daja bardzo malo swiatla. gratuluje pomyslu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:00
      az milo :) teraz :0
      • Gość: dida Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 23.01.07, 11:13
        Też widziałem i mi się bardzo podoba. Troszeczke bym to jeszcze ulepszył ale i
        tak jest dobrze...
    • phodopus Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 23.01.07, 21:34
      Nie miałem dziś zbyt wiele czasu na zdjęcia, wyszło jak wyszło :)
      album.radom.pl/index.php?n=Grafika.00375
      album.radom.pl/index.php?n=Grafika.00376
      album.radom.pl/index.php?n=Grafika.00377
      • isoxazolidine Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 23.01.07, 23:08
        swietne zdjecia :))
        • pikalex Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 23.01.07, 23:22
          A co ten samochód tam robi? Od kiedy będzie to prawdziwy deptak?
          • Gość: klik Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 02:11
            ciiiiiiiiiiiiiiicho,to samochod fotografa :-)
            • phodopus Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 24.01.07, 08:46
              :)))
              Miałem nadzieję na zdjęcia bez samochodów, ale niestety stały dwa (są na
              zdjęciach), więc swój postawiłem za jednym z nich :)
              A tak w ogóle to zabrali choinkę z placu Konstytucji, a miałem nadzieję na
              zdjęcia w zimowej scenerii....
              • teta1985 Prośba o kilka zdjęć 27.01.07, 12:21
                Witam!
                Proszę o udostępnienie mi, jeśli to możliwe, kilku zdjęć w wysokiej
                rozdzielczości. Potrzebne mi one są by zrobić z nich odbitki.
                Na własny użytek a dokładnie, by pokazać mojemu dziadkowi jak sie
                zmieniło ostatnio w Radomiu. Jest on już wiekowy i nie wychodzi z
                domu, prawie nie wychodzi a już napewno nie w nocy. Sam nie mam
                aparatu by cos takiego cyknąć. Jakby Pan mi je podesłał byłbym
                bardzo wdzięczny.

To te:
                Grafika.00375
                Grafika.00375
                Grafika.00377
                Grafika.00330
                Mój mejl to oczywiście teta1985@gazeta.pl

Pozrdrawiam

TETA
      • jdk Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 24.01.07, 00:42
        Piękne!!! ;)
    • lb126 Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 24.01.07, 00:06
      Ja jeszcze nie widziałam, ale jak tylko dotrę do radomia, to koniecznie wybiorę
      się tam na spacer. Na zdjęciach wygląda to bajecznie. Serce roście:)
      • Gość: gosc Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 06:50
        to samo porponuje na nowej koamienicy na ul Godzkiej, a pozniej takze na Malej.
        moze wreszcie ktos zacznie doceniac u nas wartosc odpowiedniego oswietlenia
        centrum :)
        • Gość: Rewitalizacja Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 07:56
          Jest nam bardzo przyjemnie że spodobał się Państwu pomysł naszej Spółki na
          iluminacje kamienic stanowiących naszą własność
          Marcin Wosik
          Rewitalizacja Sp. z o.o.
          • Gość: fx Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 08:23
            To jest dobry krok w tym kierunku. Na rynku musi być JASNO! Bo kto tam się
            wybierze wieczoerm jak nie ma oświetlenia? Lepiwj żyć. Koniecznie należy
            oświetlić koścół, ratusz, muzeum i pomnik legionisty. Wtedy będzie można
            przyjemnie pospacerować. Do dzieła.
          • Gość: W-ster Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: 82.139.38.* 24.01.07, 10:36
            Marcin będą jeszcze jakieś obiekty oświetlane w najbliższym czasie?
          • teta1985 Pytanie do Pana Wosika 26.01.07, 18:39
            Hej!
            Mam prosbę do Pana, Panie Wosik. Czy energia elektryczna potrzebna na
            oświetlanie tych kamienic jest pobierana z sieci elektrycznej lararń, albo w
            jakiś sposób miasto, czy ktoś inny, może sfinansować koszty tej energii?
            Ponadto jakiej mocy są lampy oświetlające ściany kamienicy Rwańska 8? Jakie to
            są lampy i ile kosztowały. Jakie mają zarówki i czy mieszkańcy nie marudzą, że
            im jest za jasno w domu.
            Z góry bardzo dzieąkuję za odpowiedz na którekolwiekz ww. pytań.
            Jeśli te dane są tajne, też zrozumiem :)
            Pozdrawiam
            TETA
    • Gość: dida Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 08:20
      ale jazda! Niezłe!!
    • Gość: dida2 Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 08:48
      Sorki za "kradzież" nicka. Nie zauwazyłem że już jest dida.
      • Gość: Rewitalizacja Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 11:32
        Spółka wykonała iluminację wszystkich stanowiących jej własność kamienic o
        odnowionych elewacjach na ul. Rwańskiej, do czasu zakończenia realizacji
        kompleksu Grodzka/Mała/Wałowa sa to ostatnie iluminacje (budynków firmy)
        wykonane przez Spółkę,
        wykonanie iluminacji obiektów innych właścicieli moglibyśmy wykonać jedynie po
        pokryciu przez nich kosztów montażu oswietlenia
        • Gość: kubus Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 20:30
          A gdzie ta Rwańska bo bym obejrzał?
          • Gość: pies Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: 195.3.153.* 26.01.07, 18:24
            Ratusz też nadaje się świetnie do iluminacji. Zwłaszcza wieża, która jest z daleka widoczna, zwłaszcza od Zamłynia.
            Syper wyglądałaby też wieża kościoła farnego podświetlona chociażby tylko ze strony Żeromskiego, skąd jest widoczna z daleka.
            • sono_andrzej Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 26.01.07, 18:34
              Takiej iluminacji niepowstydziłby się Wrocław czy Kraków.

Bravo! Gratuluję dobrego kroku naprzód w poprawie wizerunku miasta. Byle tak
              dalej!!!!
              • Gość: realista gratuluje fotografowi IP: *.internet.radom.pl 26.01.07, 19:28
                w rzeczywistosci nie wyglada to tak ladnie jak na zdjeciu, gratuluje fotografowi :)
                • Gość: człowiek Re: gratuluje fotografowi IP: *.136.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 13:11
                  Pierwsza maruda się pojawiła...
    • waszkawaszka Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej 27.01.07, 14:22
      Nie byłem jeszcze o tej porze wieczorem ale na zdjęciach wygląda bardzo
      ładnie :) Gratulacje dla Rewitalizacji, swietna robota!!! Na pewno doczekamy
      sie takze oswietlonej wiezy Farnej oraz wiezy Ratuszowej.
      • Gość: Marta Re: oswietlenie kamienic na Rwanskiej IP: *.132.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 18:00
        Pięknie, naprawdę pięknie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka