Dodaj do ulubionych

Wiejski stół

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 08:50
Gdzie kupię dobre wędliny na wiejski stół na wesele?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia82 Re: Wiejski stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:40
      My pycha wędlinki typowe wiejskie z szyneczką i prosiakiem faszerowanym
      zamawialiśmy u faceta na hali Korej ma stoisko nie pamiętam który numer ale na
      reklamie pisze Polska zdrowa żywność.Polecam naprawdę świeżutkie i dobre wielu
      naszych gości chwaliło nasz wiejski stół jeszcze długo po weselu.
    • Gość: babelka2 Re: Wiejski stół IP: *.aster.pl 17.02.07, 17:38
      kurcze,nie wiedziałam,że samemu można kupować wędliny na stół wiejski,u mnie
      właściciele restauracji to robią..
      a tak przy okazji-jakie alkohole na stół wiejski-ile zamawiacie i co dokładnie?
      a może jakieś inne dodatki?nie bardzo wiem jak to powinno wyglądać:(
      • Gość: Kasia82 Re: Wiejski stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:12
        U mnie o wiele taniej naprawdę kosztował stół wiejski niż liczyli nam
        kucharze .Zdecydowaliśmi że sami wstawiamy wędliny,wódkę ,iciasto.A odnośnie co
        i ile na ten stół to ten facet wylicza orientacyjnie na ilość osób i robi
        wszystko od szynki takiej z nogą po kaszanki itp.. Wódkę to bezpośrednio z
        hurtowni można też się dogadać z wyborem.
        • Gość: babelka2 Re: Wiejski stół IP: *.aster.pl 19.02.07, 13:44
          no widzisz,jest to fajny pomysł..ja mam stół wiejski w cenie ale pewnie jakieś
          sugestie i pomysły można właścicielom podrzucić.myślałam o jakimś
          koniaczku,bimberku,miodku pitnym itp.co o tym sądzisz? pozdrawiam
          • Gość: ktosia Re: Wiejski stół IP: *.136.unknown.vectranet.pl 19.02.07, 17:43
            moja Siostra zamawiała cały alkoholo od Przedstawiciela z hurtowni - miał
            najniższe ceny w Radomiu - od piwa na stół wiejski, po wódkę, szampana, bimber-
            Siwuchę, wina, koniaki i takie kolorowe a nawet soki i napoje. Nawet Jej
            wyliczył ile alkoholu bierze się na taką ilosć osób biorąc pod uwagę wiek gości
            (choć to trudno przewidzieć ;-), godzinę wesela, porę roku, ilosć napojów.
            Osobno policzył na poprawiny - ilość sprawdziła się z malutkim bezpiecznym
            zapasem ;-) więc nic sienie zmarnowałąo ;-)Jak chcesz to podaj e-mail wyślę Ci
            namiary na niego.
            a wyroby mięsne robiły Jej kucharki. Miała wszystko w cenie - udziec, kaszanka,
            kiełbasa, smalec, salceson itp, ale stół wyszedł naprawdę super :-)
            • babelka2 Re: Wiejski stół 20.02.07, 22:30
              w takim razie bardzo proszę o kontakt do tego pana przedstawiciela:)
              babelka2@gazeta.pl na pewno bedzie to pomocne,o coś takiego mi chodziło,wielkie
              dzięki
              • Gość: Kuba Re: Wiejski stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:56
                Znam to stoisko z tymi wędlinami naprawdę mają typowe wyroby wiejskie bez
                żadnych ulepszaczy sznka to jest naprawdę szynka pycha polecam ja z żoną często
                tam kupuję więc wiem że napewno ludziom na weselu smakowała.
            • Gość: babelka2 Re: Wiejski stół IP: *.aster.pl 24.02.07, 21:20
              Ktosiu!wyślesz tego maila?
              • Gość: Szymon Re: Wiejski stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:11
                Może ktoś zna dokładniejszy namiar na te wędliny wiejskie nie chcę szukać
                ipomylić jak te są takie sprawdzone i dobre .
                • Gość: Alek Re: Wiejski stół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:59
                  Ja jadłem te wędliny na weselu naprawdę są pyszne takie świeżutkie pod chrzan
                  i bimberek to niebo w gębie a w głowie nie powiem co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka