Dodaj do ulubionych

Radomiak - Motor 4:0 w sparingu

IP: *.devs.futuro.pl 27.02.07, 21:59
niech zabrzmi stara piesn: MOTOR LOBUZIE CH.. CI W BUZIE
Obserwuj wątek
    • Gość: T@T Musiałeś chyba dlugo na tym myśleć .... IP: *.chello.pl 27.02.07, 23:41
      Tekst poprzednika najwyższych lotów. Intelektualnie i merytorycznie nienaganny.
      Ze też skądś Takich zawsze przyniesie.
      A Radomiak "gra, jak trzeba", bo to jest gra o przetrwanie. Ciekawe na jak
      długo starczy Panom Piłkarzom chęci do biegania? Może tak uzależnić utrzymanie
      finansowania Radomiaka przez MIASTO od awansu do drugiej ligi? Aby do wiosny!
      • Gość: radomskipatriota Re: Musiałeś chyba dlugo na tym myśleć .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:28
        No własnie motorek, nie wiem kto jest tym dziadem?! Chyba wy bo dostaliście baty
        4:0. Więc ja też mogę przytoczyć pewną pieśń: Motor z Lublina to kawał .....
        Resztę sobie dodaj.
    • Gość: Jadar Re: Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: *.140.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 00:50
      tylko Jadar jeb.. radomiak
    • Gość: Motorek Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: *.201.udn.pl 28.02.07, 07:33
      Radomiak Radom ch.j w du.ę je...nym dziadom !
      • Gość: wojtek Re: Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: 213.25.173.* 28.02.07, 07:36
        rewelacyjna dyskusja...
        • Gość: gela Re: Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:45
          osobiście cenie kiboli motoru, fajnie by było się spotkać z nimi jak za dawnych
          lat w wyższej klasie rozgrywek mecze z jakimś groclinem, heko, sokołem pniewy
          itp wynalazkami nawet w lidze mistrzów nigdy nie będą miały uroku,
          wracając do meczu, nie wiem jak gra ale wyniki w sparingach
          naprawdę elektryzują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka