Gość: w IP: *.devs.futuro.pl 27.02.07, 21:59 niech zabrzmi stara piesn: MOTOR LOBUZIE CH.. CI W BUZIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T@T Musiałeś chyba dlugo na tym myśleć .... IP: *.chello.pl 27.02.07, 23:41 Tekst poprzednika najwyższych lotów. Intelektualnie i merytorycznie nienaganny. Ze też skądś Takich zawsze przyniesie. A Radomiak "gra, jak trzeba", bo to jest gra o przetrwanie. Ciekawe na jak długo starczy Panom Piłkarzom chęci do biegania? Może tak uzależnić utrzymanie finansowania Radomiaka przez MIASTO od awansu do drugiej ligi? Aby do wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: Musiałeś chyba dlugo na tym myśleć .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:28 No własnie motorek, nie wiem kto jest tym dziadem?! Chyba wy bo dostaliście baty 4:0. Więc ja też mogę przytoczyć pewną pieśń: Motor z Lublina to kawał ..... Resztę sobie dodaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadar Re: Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: *.140.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 00:50 tylko Jadar jeb.. radomiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorek Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: *.201.udn.pl 28.02.07, 07:33 Radomiak Radom ch.j w du.ę je...nym dziadom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: 213.25.173.* 28.02.07, 07:36 rewelacyjna dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Radomiak - Motor 4:0 w sparingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:45 osobiście cenie kiboli motoru, fajnie by było się spotkać z nimi jak za dawnych lat w wyższej klasie rozgrywek mecze z jakimś groclinem, heko, sokołem pniewy itp wynalazkami nawet w lidze mistrzów nigdy nie będą miały uroku, wracając do meczu, nie wiem jak gra ale wyniki w sparingach naprawdę elektryzują Odpowiedz Link Zgłoś