Gość: *** IP: *.tkdami.net 03.05.03, 22:26 Może ktoś wie gdzie w Radomiu mozna kupić flagi państwowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdzichu Re: gdzie kupić flagi IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 20:30 Na mnie nie licz - nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: gdzie kupić flagi IP: *.tkdami.net 04.05.03, 21:10 Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > Na mnie nie licz - nie wiem.... tak też myślałem .... nie musiałeś tego pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: gdzie kupić flagi IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 20:39 Gość portalu: *** napisał(a): > Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > > > Na mnie nie licz - nie wiem.... > > tak też myślałem .... nie musiałeś tego pisać. Nie musiałem, ale chciałem Odpowiedz Link Zgłoś
best_seler Re: gdzie kupić flagi 05.05.03, 09:47 Gość portalu: *** napisał(a): > Może ktoś wie gdzie w Radomiu mozna kupić flagi państwowe. > Pozdrawiam. Można sobie bylo zdjąć z jakiegoś bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: gdzie kupić flagi IP: *.tkdami.net 05.05.03, 21:07 > Można sobie bylo zdjąć z jakiegoś bloku. zdjąć czy ukraść ????.........chyba nie tędy droga przyszły obywatelu U.E. Odpowiedz Link Zgłoś
best_seler Re: gdzie kupić flagi 05.05.03, 21:54 Gość portalu: *** napisał(a): > > > Można sobie bylo zdjąć z jakiegoś bloku. > > zdjąć czy ukraść ????.........chyba nie tędy droga przyszły obywatelu U.E. To był taki żart, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: gdzie kupić flagi IP: *.tkdami.net 06.05.03, 06:57 > To był taki żart, wybacz. ok. wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś