Gość: ktoś IP: *.129.unknown.vectranet.pl 26.03.07, 21:47 planujemy tam wesele prosimy wiec o opinie i wasze zdanie czy warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LUKASZ Re: POD RÓŻAMI tak czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 00:24 pewnie, że warto, nie wiem jak tam jest z cenami ale możecie być pewni, że to pełen profesjonalizm i warto zapłacić.Jedzenie smaczne i ciekawie podane,stoły elegancko przybrane, obsługa nie pozwoli na to żeby brudny talerz leżał dłużej niż 5min,pełna elegancja i kultura,poza tym sprawnie działająca klima co jest bardzo istotne w lato.Polecam ponieważ gram po weselach i widziałem chyba wszystkie lokale i domy weselne w powiecie radomskim.Przy okazji zrobię sobie reklamę i polecę swój zespół: jeśli chcecie do wglądu dvd z wesela i przedewszystkim zapraszam na próbę, skład 6 osobowy (wokalistka, wokalista grający na puzonie dla mniej zorientowanych-instrument dęty,gitara, gitara basowa,instrumenty klawiszowe i akordeon,oczywiście perkusja. 100% na żywo, na dobrym poziomie(nieskromnie mówiąc). tel: 507833178 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: POD RÓŻAMI tak czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:14 TAAAAAK !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: POD RÓŻAMI tak czy nie? 02.04.07, 19:50 Dwa razy byłem w tym lokalu. Raz grałem a raz byłem jako gość. I obydwa razy bardzo pozytywnie byłem zadowolony. Cen nie znam ale wszystko inne było super. Obsługa profesjonalna. Śmiało mogę polecić. A z racji tego że gram po weselach odwiedziłem już większość lokali w okolicy i ten plasuje się w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: POD RÓŻAMI tak czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:38 Odradzam, zachłanność właściciela przerasta wszystko. jak mozna podać kozę, mówiąc,że to sarenka? Szczyt chamstwa i bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś