vsa 16.04.07, 19:38 Czy wiecie gdzie i czy wogóle jest w Radomiu komis sukien ślubnych? Chcę wstawić suknię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Komis sukien ślubnych IP: *.pr.radom.net 16.04.07, 21:36 wiesz co , nie wiem czy mi sie wydaje , ale chyba widzialam na Witolda (bliżej pawilonów i po tej samej stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Komis sukien ślubnych IP: *.136.unknown.vectranet.pl 16.04.07, 22:20 Znam komis na Witolda - dokładny adres to Żeromskiego 21 tylko, że w podwórku. Miła obsługa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka81 Re: Komis sukien ślubnych IP: *.tkdami.net 17.04.07, 12:07 jest komis sukien ślubnych wizytowych i komunijnych, a także ubranek do chrztu na Chrobrego n/p stacji benzynowej Orlen w pierwszym wieżowcu od Michałowa widac duuuży transparent - opłata za pół roku 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
strefaslubu Re: Komis sukien ślubnych 18.03.16, 20:33 "Strefa Ślubu" na ul. Traugutta 62 w Radomiu. Ogromny wybór sukien ślubnych nowych i używanych, biżuterii, zaproszeń, dodatków. Zapraszamy :) www.strefaslubu.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś