Dodaj do ulubionych

Kulisy powrotu Wróbla do PiS

26.04.07, 11:01
Coraz głosniej się mówi ze ta pani była ignorowana prze władze regionalne,
była wręcz szykanowana przez swojego rywala Dariusza "Kadrowego", który nie
realizował zadnych jej postulatów.
Teraz pod pretekstem opuszczenia szeregów użyła straszaka opuszczenia
towarzyszy partyjnych no i okazało sie to skuteczne - perukarz prawdopodobnie
się wystraszył ze znacznie mu sie uszczupli grono parlamentarzystów i obiecał
wstawiennictwo przy kilku sprawach postulowanych przez nią.
Zastanawia mnie jednak opinia jaka krązy po kamienicy poselskiej czy prawdą
jest że efektem tych targów ma być dymisja "kadrowego" - to przecież on ją
najwięcej "opluwał" ????
Obserwuj wątek
    • Gość: uzurpator Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.crowley.pl 26.04.07, 12:30
      najwyższa pora przesunąc w cień tego jegomościa, który delikatnie mówiąc
      kompromituje pis na każdym kroku
    • daniel_rm Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS 26.04.07, 15:00
      no taki warunek by mnie nie zdiwił. nie umiał sie zachowac w stosunku do pań
      posłanek to go teraz poseł spuści. nie umiał rozmawiac, nie szukał kompromisu
      to chyba sobie zasłużył, zostanie potraktowany tak jak on traktował ludzi
    • Gość: JAKIPiS Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.tkdami.net 26.04.07, 19:13
      Jestem za całą duszą i ciałem - Marzena górą!!!!
      • Gość: Radomianin Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.132.unknown.vectranet.pl 26.04.07, 19:50
        Myślałem że pani Wróbel ma trochę honoru. A tu suski postraszył i po problemie.
    • Gość: Lech Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.centertel.pl 26.04.07, 20:00
      Swoje brudy proszę prać we własnym gronie.
      Radomianie nie zapomną - jak wiele zawdzięczają pani W. i jej kolegom z PIS.
      A szkoda - moliście dużo...
      Pozdrawiam Lech.
      • Gość: ? Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:04
        Karierowicze
      • Gość: fanatyk pisu Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: 193.111.144.* 27.04.07, 15:35
        jasne zawdzięczają likwidację kolejnych szkół w radmiu i prywatę interesów
        wokół WSZ, która pod przykrywką tworzenia uniwersytetu ma być jej prywatnym
        folwarkiem gdy przestanie być posłem
    • Gość: Dex Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:06
      To jest właśnie odnowa moralna IVRP według PiSu: obłuda i hipokryzja.
    • sympatyk_pis Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS 26.04.07, 20:33

Bardzo was proszę czerwona brać nie wtrącajcie się do spraw, które was nie
      dotyczą. Macie swoje gów.no wiec zajmijcie się tym szambem bo już wam się
      przelewa i śmierdzi w całym kraju. (dwie ostatnie sprawy waszych malwersantów i
      łapówkarzy). Opinia Dariusza Wójcicka nie jest li tylko jego własną. Z tą opinią
      dotyczącą pani Wróbel identyfikuje się cały PiS jak również jego sympatycy w tym
      moja skromna osoba :) Pani Wróbel nie powinna być w PiS bo wszyscy traktują ją
      tam jak Konrada Wallenroda, jak zadżumioną i trędowatą. Sama jest sobie winna
      chociażby za brak zwykłej ludzkiej przyzwoitości kiedy inni z szacunkiem mówią
      jej DZIEŃ DOBRY a ta zadziera łeb i... NIE ODPOWIADA!!! Jest pani polonistką
      więc powinna wiedzieć co to jest HONOR?!!! KOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŹ!!!
      __________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!
      • Gość: janka l.w. Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.internet.radom.pl 27.04.07, 07:09
        Sońta wykończy was od środka i swego przyjaciela Darka W. też,Taki charakter.
        • kaja361 Do sypatyka pis 27.04.07, 07:54
          Czyli postawiłeś właśnie najtrafniejszą diagnozę. Pani Wróbel jest więźniem
          sumienia, bohaterem tragicznym. PiS jest tym krzyżackim zakonem, a Polska
          Litwą, którą chcecie napaśc i zniszczyć. Niby ona jest z wami, ale wie, że
          jesteście szkodnikami i chcecie zniszczyć nasz kraj, więc ona musi was zdradzić
          i ratować Polskę. O to Ci chodziło jak rozumiem, mówiąc, ze Wróblowa jest takim
          waszym Konradem Wallenrodem? No to szacuneczek bym oddała Pani poseł, gdyby nie
          to, że wycofując się przstała na mój szacunek zasługiwać.
          • sympatyk_pis Re: Do sypatyka pis 27.04.07, 16:13

Nie musisz interpretować moich słów wg. własnego SLD-owskiego użytku. Wydaje mi
            się, że napisałem dosyć jasno nawet dla kogoś kto używa TYLKO połowy mózgu.
            Ty, jak widać, nie używasz nawet ćwiartki.
            ___________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!
            • kaja361 Re: Do sypatyka pis 28.04.07, 16:57
              Hahahahaha .... obśmiałam sie jak norka. Jak próbujesz odnieść sie do jakiego
              pierwowzoru literackiego, najpierw się zapoznaj z dziełem. Jeżeli ja mam polowę
              mózgu czy tam nawet ćwiartkę a Ty cały, to zdecydowanie wolę mieć to swoje 1/4.
            • Gość: zdrowy rozsądek Re: Do sypatyka pis IP: *.pr.radom.net 28.04.07, 21:26
              Sympatyk pis ładna nazwa może sugerować nawet, że posługujący się nią to może
              jakiś człowiek, który nawet skończył jakąś szkolę, ale jest jeszcze coś, co nie
              da żadna szkoła nazywa się to takt intuicja czy choćby zwykła przyzwoitość a
              tego jak łatwo się domyślić brakuje tej personie. Zwykle takie osoby rozumieją
              język, którym się posługują nie zniżże się do poziomu szamba czy też rynsztoku,
              w którym pobierał nauki sympatyk pis, ale nie omieszkam napisać jednego WEJDŻ Z
              POWROTEM DO TEJ NORY, Z KTÓREJ WYPEŁZŁEŚ I NIGDY Z NIEJ NIE WYCHODŹ ZAPEWNIAM
              CIĘ NIKT PO TOBIE NIE BĘDZIE PŁAKAŁ NIE PISZ NIE KOMĘTUJ NIE OPLUWAJ NIE
              WYLEWAJ POMYJ NIE PRZELEWAJ W PISMO WŁASNYCH PRZEMYŚLEŃ ZAPEWNIAM CIĘ, ŻE
              WIĘCEJ JADU, KTÓRY Z CIEBIE WYPŁYWA ZABIJE W TOBIE RESZTE SZARYCH KOMUREK
              jednym słowem daj sobie chłopie spokój
      • Gość: ksiądz robak Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: 193.111.144.* 27.04.07, 15:38
        Ta Pani chce sobie tu szkołę otworzyć na własny użytek i kolegów i wcale nie
        chodzi o tworzenie uniwersytetu. Uniwerek trzeba zrobić w Politechnice a nie w
        psiej budzie przy 11 listopada. Pogonić też UMCS bo to żadnego pożytku nie ma z
        nich.
        • Gość: be Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.tkdami.net 28.04.07, 10:47
          ale bagno, ale się bawicie....
      • Gość: KORBA MU ODBIJA Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 08:56
        Symi-patyku widzę iz Korba ci odbija z tym Kosztowniakiem.
        Polecam przychodnię przyszpitalną w Krychnowicach.
        Na początek niech zrobią ci oczyszczającą lewatywę z piwa, a potem
        elekrowtrząsy na czachę.
        Staryś ty , głupiś ty !!i jeszcze szkodziśz młodemu preziowi .
        • Gość: wypalta faje pokoj Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 09:21
          Kadrowy Darek niech przyniesie z Tytoniówki( opędzlowanej zagranicy w ramach
          akcji wyprzedaż sreber polskich), gdzie pobiera pracę zawodową( od poczatku do
          chwili obecnej)" FAJĘ POKOJU " i niech ją przepali z Marzenką poseł pedagog.
          Posłanka ma coś z krwi indianskiej bo jest damskim kogutem i nasi jakieś takie
          indianskie wdzianko-przescieradło z dziurą na głowę.
          I może to wasze szambo się ustatkuje???
    • Gość: inny sympatyk pis Re: Kulisy powrotu Wróbla do PiS IP: *.tkdami.net 29.04.07, 09:03
      ja z kolei w pis jestem dlatego, ze sa tam jeszcze ludzie porzadni. co do
      m.suskiego -coz nieudolnie nasladuje Jaroslawa Kaczynskiego. natomiast kowalski,
      wojcik, mrozowski- niestety zdarzaja sie tacy w kazdej partii. ale damy sobie rade .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka