krzychal5 11.05.07, 19:33 Napiszcie proszę gdzie w Radomiu jest duzy wybór telewizorów LCD (oprócz Media Markt)Jakie marki są godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomus2221 Re: Telewizor LCD 11.05.07, 21:55 krzychal5 napisała: > Napiszcie proszę gdzie w Radomiu jest duzy wybór telewizorów LCD (oprócz > Media Markt)Jakie marki są godne polecenia? W centrum Sony naprzeciwko Garnizonowego,ale Sony się bardzo ceni.LG robi bardzo dobre TV,Philips. Moze jeszcze RTV-EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
widmo82 Re: Telewizor LCD 11.05.07, 23:09 po ogladac czy kupic chcesz? :) bo jak kupic to Philips, ale to tez w zaleznosci ile chcesz wydac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Telewizor LCD IP: *.tkdami.net 12.05.07, 00:03 pooglądaj w Media Markt ale nie bądz idiota i nie przepłacaj Kup na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: media Re: Telewizor LCD IP: *.tkdami.net 12.05.07, 13:46 olo, ale z ciebie cwaniak, kup na allegro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:03 Zdecydowanie odradzam kupowanie w sklepach. Ja kupował swój telewizor Samsung LCD --> www.tiptopmarket.pl/photo/m_le26r71b_l1.jpg w sklepie internetowym. Za ten tv zapłaciłam 2215 zł+ przesyłka gratis. Natomiast gdybym chciala go kupić u nas w sklepach zapłaciłabym około 700 zł więcej. Sprawdzałam kilka sklepów m.in Media markt, Euro AGD w Carefurze itd. Najpierw przejżyj sobie ceny w sklepach w necie, bo naprawdę możesz sporo przepłacic. Takimi wyszukiwarkami sklepów są między innymi ceneo, bazar cen itd.Ja kupowałam Tv i lodówkę i jestem zadowolona, bo na tych dwóch rzeczach ok 1 tyś zaoszczędziłam. A i dostawa prosto do domu ;-)A towar w ciągu 5 dni przychodził oczywiście wszystko było zgodnie z opisem, z gwarancją. Wszystko mi działa bez zarzutu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_temacie Re: Telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:10 Przede wszystkim nie kupuj LCD. Kup plazmę. LCD vs Plazma to jak Bumbox vs High End. I nie kupuj Full HD, bo zwykłe programy nadawane w SD i XD będziesz oglądał w gorszej jakości niż kiepiskim kineskopowym tv. Ponadto plazma z racji technologii świetnie radzi sobie z takimi programami, ma świetne skalowanie i interpolowanie (dobrze wyświetla "małą liczbę pikseli na ekranie o większej liczbie pikseli), jest szybka (przy szybkiej akcji w większości LCD nie zdążają wygasać piksele i jest efekt "smużenia" lub "duchów". Do tego plazma jest w stanie wyświetlić odcienie kolorów w liczbie 17 miliardów!! oraz czarny jako czarny a biały jako biały! Plazma nie powoduje również zmęczenia podczas oglądania. Jeśli chcesz fachowe zestawienie, to polecam niemieckie VIDEO. Jest to jedyny miesięcznik, który opiera się przekupstwu domów mediowych, robi rzetelne testy (mają baaaaaaaaaaardzo dobrze wyposażone laboratorium i rzetelnych fachowców) Jak poszukasz, kupisz świetną plazmę w bardzo dobrej cenie (np 42" za ok 5000,-) :) Chociaż rozumiem, że gusta są różne: znam kolesia, który w sowim aucie (tatuś mu kupił) miał sprzęt Marka Lewinsona i... dołożył sobie "tube", bo miał za mało basu;) Powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Telewizor LCD IP: *.12.radom.pilicka.pl 13.05.07, 19:58 Ja mam LG 42" i Thomsona 32"... Polecam te dwie marki co do sklepu to ja raczej preferuje RTV-Euro-AGD. ja LG kupowalem nie w sklepie a od bezpośredniego dystrybutora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do prezes Re: Telewizor LCD IP: 85.112.196.* 13.05.07, 23:19 Dzieki za info. Prosze o dane dystrybutora w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN TV Re: Telewizor LCD IP: 85.112.196.* 14.05.07, 23:00 Ty chyba żartujesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko! Re: Telewizor LCD IP: 85.112.196.* 19.05.07, 23:50 Którą marke polecacie? Philips czy LG? Odpowiedz Link Zgłoś