Dodaj do ulubionych

Telewizor LCD

11.05.07, 19:33
Napiszcie proszę gdzie w Radomiu jest duzy wybór telewizorów LCD (oprócz
Media Markt)Jakie marki są godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • tomus2221 Re: Telewizor LCD 11.05.07, 21:55
      krzychal5 napisała:

> Napiszcie proszę gdzie w Radomiu jest duzy wybór telewizorów LCD (oprócz
      > Media Markt)Jakie marki są godne polecenia?

W centrum Sony naprzeciwko Garnizonowego,ale Sony się bardzo ceni.LG robi
      bardzo dobre TV,Philips. Moze jeszcze RTV-EURO.
      • widmo82 Re: Telewizor LCD 11.05.07, 23:09
        po ogladac czy kupic chcesz? :) bo jak kupic to Philips, ale to tez w zaleznosci
        ile chcesz wydac
        • Gość: olo Re: Telewizor LCD IP: *.tkdami.net 12.05.07, 00:03
          pooglądaj w Media Markt ale nie bądz idiota i nie przepłacaj
          Kup na allegro
          • Gość: media Re: Telewizor LCD IP: *.tkdami.net 12.05.07, 13:46
            olo, ale z ciebie cwaniak, kup na allegro!
    • Gość: Aneczka Re: Telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:03
      Zdecydowanie odradzam kupowanie w sklepach. Ja kupował swój telewizor Samsung
      LCD --> www.tiptopmarket.pl/photo/m_le26r71b_l1.jpg w sklepie
      internetowym. Za ten tv zapłaciłam 2215 zł+ przesyłka gratis. Natomiast gdybym
      chciala go kupić u nas w sklepach zapłaciłabym około 700 zł więcej. Sprawdzałam
      kilka sklepów m.in Media markt, Euro AGD w Carefurze itd. Najpierw przejżyj
      sobie ceny w sklepach w necie, bo naprawdę możesz sporo przepłacic. Takimi
      wyszukiwarkami sklepów są między innymi ceneo, bazar cen itd.Ja kupowałam Tv i
      lodówkę i jestem zadowolona, bo na tych dwóch rzeczach ok 1 tyś zaoszczędziłam.
      A i dostawa prosto do domu ;-)A towar w ciągu 5 dni przychodził oczywiście
      wszystko było zgodnie z opisem, z gwarancją. Wszystko mi działa bez zarzutu;-)
    • Gość: w_temacie Re: Telewizor LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:10
      Przede wszystkim nie kupuj LCD. Kup plazmę. LCD vs Plazma to jak Bumbox vs High
      End. I nie kupuj Full HD, bo zwykłe programy nadawane w SD i XD będziesz oglądał
      w gorszej jakości niż kiepiskim kineskopowym tv. Ponadto plazma z racji
      technologii świetnie radzi sobie z takimi programami, ma świetne skalowanie i
      interpolowanie (dobrze wyświetla "małą liczbę pikseli na ekranie o większej
      liczbie pikseli), jest szybka (przy szybkiej akcji w większości LCD nie zdążają
      wygasać piksele i jest efekt "smużenia" lub "duchów". Do tego plazma jest w
      stanie wyświetlić odcienie kolorów w liczbie 17 miliardów!! oraz czarny jako
      czarny a biały jako biały! Plazma nie powoduje również zmęczenia podczas
      oglądania. Jeśli chcesz fachowe zestawienie, to polecam niemieckie VIDEO. Jest
      to jedyny miesięcznik, który opiera się przekupstwu domów mediowych, robi
      rzetelne testy (mają baaaaaaaaaaardzo dobrze wyposażone laboratorium i
      rzetelnych fachowców) Jak poszukasz, kupisz świetną plazmę w bardzo dobrej cenie
      (np 42" za ok 5000,-) :)
      Chociaż rozumiem, że gusta są różne: znam kolesia, który w sowim aucie (tatuś mu
      kupił) miał sprzęt Marka Lewinsona i... dołożył sobie "tube", bo miał za mało basu;)
      Powodzenia w poszukiwaniach
      • Gość: Prezes Re: Telewizor LCD IP: *.12.radom.pilicka.pl 13.05.07, 19:58
        Ja mam LG 42" i Thomsona 32"... Polecam te dwie marki co do sklepu to ja raczej
        preferuje RTV-Euro-AGD. ja LG kupowalem nie w sklepie a od bezpośredniego
        dystrybutora
        • Gość: Do prezes Re: Telewizor LCD IP: 85.112.196.* 13.05.07, 23:19
          Dzieki za info. Prosze o dane dystrybutora w Radomiu.
    • Gość: FAN TV Re: Telewizor LCD IP: *.tkdami.net 14.05.07, 16:26
      LECLERC
      • Gość: FAN TV Re: Telewizor LCD IP: 85.112.196.* 14.05.07, 23:00
        Ty chyba żartujesz!?
    • Gość: 123 Re: Telewizor LCD IP: *.tkdami.net 15.05.07, 01:41
      123
      • Gość: pytanko! Re: Telewizor LCD IP: 85.112.196.* 19.05.07, 23:50
        Którą marke polecacie? Philips czy LG?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka