Dodaj do ulubionych

Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu

11.05.07, 21:10
a zakład pogrzebowy też mogłby sie tam mieścić czy to byłoby LEGALNE?? w sumie
mamy swobode działalności gospodarczej :)w końcu to na odśnieżanie i narzedzia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pacjent brakuje w szpitalu kilku rzeczy !! IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 12.05.07, 12:49
      1. Zakład pogrzebowy
      2. Kwiaciarni z wieńcami
      3. Posterunku policji żeby daleko nie biegać z zgłoszeniem patologii
      4. Sądu - można by z miejsc skazywać za pijaństwo, błedy medyczne i łapownictwo
      • Gość: a. jeszcze "izba wytrzezwien" jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:03
        A gmina placi za prowizoryczna izbe wytrzezwien jaka jest w szpitalu?
        Zdaje sie, ze Radomnie ma izby wytrzezwien i pijani z ulicy trafiaja do szpitali...
        • Gość: c Re: jeszcze "izba wytrzezwien" jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:47
          ale o co wam chodzi
          • Gość: TYLKO RADOMIAK Re: i raz kozie smierc... IP: *.eranet.pl 12.05.07, 22:56
            ...ja bym polecial po calosci i weterynarza jeszcze przyciagnal...a co ...
            ...przeciez jak starsza pani z pieskiem trafia do szpitala to co ma zrobic z
            psiakiem ?...dodatkowo sklep zoologiczny z karma dla zwierzatek i klub kibica
            Broni Radom bo i jadzenie blisko i malo powierzchni potrzeba a kibice
            nadziiani...bo malo na bilety musza wydawac...
            ...pozdrawiam
            TYLKO RADOMIAK
            • Gość: pacjent Re: i raz kozie smierc... IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 12.05.07, 23:54
              kolego tam weterynarzy już jest sporo szczególnie na ortopedii na 5 piętrze , bo
              lekarzami to oni na pewno nie są :)
              • palineczka16 Re: i raz kozie smierc... 13.05.07, 01:06
                Torebki mają nawet, nawet :)
                Niebawem "dzień matki" ~ powiem Wam,
                że z pewnością wybiorę się na Józefów w celu zakupu prezentu dla mamusi :)
                • Gość: es bardziej adekwatny byłby: Komis z organami.... IP: *.icm.edu.pl 13.05.07, 08:00
                  bynajmniej kościelnymi. A w ogole to co za problem, zresztą: po co szpital zajmuje sie leczeniem? Jako instytucja która sama dba o swoje finanse powinni wejsc w bardziej opłacalne branże, może supermarket? albo hotel, hotel spa? Zwłaszcza ze do leczenia brakuje im lekarzy.
                  • tetlian Re: bardziej adekwatny byłby: Komis z organami... 13.05.07, 08:13
                    A w izbach przyjęć niedługo zaczną urządzać różnego rodzaju przyjęcia i imprezy.
                    W końcu sama nazwa wskazuje.

---
                    Tak nasz Jarosław obiera banana
              • Gość: Kaczoland Atakuje Re: i raz kozie smierc... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 13.05.07, 03:26
                Ciebie "pacjencie" widocznie jednak wyleczyli skoro byles
                w stanie wyjechac do Wlk. Brytanii!
      • Gość: spragniony chory Brakuje w szpitalu kilku rzeczy !! IP: *.swn.vectranet.pl 13.05.07, 06:43
        I koniecznie Agencje Twarzyskie z masaż azjatycki.
    • Gość: kangur Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.dyn.iinet.net.au 13.05.07, 03:03
      U nas na antypodach to funkcjonauje juz od wielu lat, no moze nie jako bazar,
      ale w formie sklepikow, gdzie mozna kupic to, co jest potrzebne w szpitalu, jak
      rowniez kwiaty i maskotki.
      Nie rozumiem tylko, ze zamiast chwalic,lub chociaz poczeka z ocena, wszyscy na
      tym forum krytukuja ten pomysl. Coz, jastam z dalakiej zacofanej prowincji...
      Buzka.
      • Gość: hum Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.cable.mindspring.com 13.05.07, 06:09
        prawda? lepiej zeby pacjenci po te skarpetki wybiegali na zewnatrz. i jeszcze
        szpital zarabia, karygodne.
        • Gość: Ja Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 13.05.07, 06:22
          A o AGENCJI towarzyskiej też by należało pomyśleć. Zostaje taki pacjent na
          okres weekendu sam na sali (inni na przepustkach) i co ? Ma sie zanudzić
          filując na ekran telewizora oglądając nocne kino?
        • Gość: Majka Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 14.05.07, 07:03
          co do policji i sądu to na pewno by się przydał w tym szpitalu może by zrobili
          porządek z ginekologami-łapówkarzami,którzy odsyłają tylko do prywatnych
          gabinetów i się nie boją.No cóż skoro dyrekcja robi machlojki.
    • Gość: Ell Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 13.05.07, 13:03
      I po co tyle jadu wylewać. Mnie to nie przeszkadza. Te miejsca są wykorzystane w sposób, który przynosi zyski dla szpitala. Powinien szpital dostać pochwałę od społeczeństwa za gospodarność. Sama leżąc w tym szpitalu korzystałam niejednokrotnie z tych usług i myślę, że 90% hospitalizowanych.
      • Gość: O RETY. Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:47
        A nie przyszło Wam braciszkowie mili do głowy,że żony radomskich DOKTORÓW,ze
        względu na SKANDALICZNIE MAŁE zarobki tychże ,muszą dorabiać do mężowskich
        pensji.Więc nie czepiajcie się,że sobie kobieciny handlują.Każdy chce żyć.
        • Gość: Terasz Ja Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 15.05.07, 08:52
          Tym bardziej,że wakacje za dni parę i trzeba rodzinę zabrać na wojaże
          zagraniczne.Należy bowiem odreagować postrajkowe stresy oraz wypocząć godziwie
          po tej KRWAWICY darmowej,czynionej w pocie czoła dla dobra
          pacjentów.Bo...przecież głównie o tychże zacnemu doktorostwu chodzi.A jak
          ładnie Ich wczoraj prof.Religa (w programie Drzyzgi-TVN)nazywał po imieniu.
          • Gość: kasiaK Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.stat.gov.pl 15.05.07, 10:27
            Nie oglądałam, no jak ich nazwał?
            • Gość: Terasz JA Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:32
              ....ZMORAMI i PODLECAMI,co wyrwane z kontekstu jest jeszcze małym miki.
              • Gość: TERASZ JA Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 16.05.07, 09:00
                JECHAŁEM SOBIE WIECZORKIEM AUTOBUSEM.ZA OKNAMI WIOSNA,SZYBY LEKKO ZAPŁAKANE
                DESZCZEM{cytat},A LUDZIE DYSKUTUJĄ.O CZYM?A O STRAJKUJĄCYCH DOKTORACH.BOŻE
                JAKIEJŻ ONI CUDNEJ UŻYWALI POLSZCZYZNY.NAWET BOSMAN NOWICKI BY SIĘ NIE
                POWSTYDZIŁ.SERCE ROŚNIE,A MEDYKOM -wała!!!!!
    • Gość: odwiedzający Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: 80.50.167.* 16.05.07, 10:43
      byłem w niedzielę po południu w szpitalu na Józefowie podobno nazywanym przez
      dyrekcję WSzS 'perełką mazowsza ',po handlu w holu brud,śmieci
      itp.OKROPIEŃSTWO.
      Z KOSZY PRZY WINDACH WYSYPUJąCE SIE OPAKOWANIA PO OCHRANIACZCH,BUTELKI PO
      NAPOJACH.całośc wejścia o g.15.00 wygladało jak wjazd na wysypisko śmieci a nie
      wejście do szpitala
      • Gość: Alek Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:00
        Wiadomo, szpitalem zarządzają przekupki więc i bazar musi być!!!!
        • Gość: kuba Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:32
          bez przesady,pracuje tam od paru lat i jakos brudu nie widziałam.Jest czysto i
          schludnie wszedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka