manhatan11 11.05.07, 21:10 a zakład pogrzebowy też mogłby sie tam mieścić czy to byłoby LEGALNE?? w sumie mamy swobode działalności gospodarczej :)w końcu to na odśnieżanie i narzedzia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pacjent brakuje w szpitalu kilku rzeczy !! IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 12.05.07, 12:49 1. Zakład pogrzebowy 2. Kwiaciarni z wieńcami 3. Posterunku policji żeby daleko nie biegać z zgłoszeniem patologii 4. Sądu - można by z miejsc skazywać za pijaństwo, błedy medyczne i łapownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. jeszcze "izba wytrzezwien" jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:03 A gmina placi za prowizoryczna izbe wytrzezwien jaka jest w szpitalu? Zdaje sie, ze Radomnie ma izby wytrzezwien i pijani z ulicy trafiaja do szpitali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: jeszcze "izba wytrzezwien" jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:47 ale o co wam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO RADOMIAK Re: i raz kozie smierc... IP: *.eranet.pl 12.05.07, 22:56 ...ja bym polecial po calosci i weterynarza jeszcze przyciagnal...a co ... ...przeciez jak starsza pani z pieskiem trafia do szpitala to co ma zrobic z psiakiem ?...dodatkowo sklep zoologiczny z karma dla zwierzatek i klub kibica Broni Radom bo i jadzenie blisko i malo powierzchni potrzeba a kibice nadziiani...bo malo na bilety musza wydawac... ...pozdrawiam TYLKO RADOMIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: i raz kozie smierc... IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 12.05.07, 23:54 kolego tam weterynarzy już jest sporo szczególnie na ortopedii na 5 piętrze , bo lekarzami to oni na pewno nie są :) Odpowiedz Link Zgłoś
palineczka16 Re: i raz kozie smierc... 13.05.07, 01:06 Torebki mają nawet, nawet :) Niebawem "dzień matki" ~ powiem Wam, że z pewnością wybiorę się na Józefów w celu zakupu prezentu dla mamusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es bardziej adekwatny byłby: Komis z organami.... IP: *.icm.edu.pl 13.05.07, 08:00 bynajmniej kościelnymi. A w ogole to co za problem, zresztą: po co szpital zajmuje sie leczeniem? Jako instytucja która sama dba o swoje finanse powinni wejsc w bardziej opłacalne branże, może supermarket? albo hotel, hotel spa? Zwłaszcza ze do leczenia brakuje im lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: bardziej adekwatny byłby: Komis z organami... 13.05.07, 08:13 A w izbach przyjęć niedługo zaczną urządzać różnego rodzaju przyjęcia i imprezy. W końcu sama nazwa wskazuje. --- Tak nasz Jarosław obiera banana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: i raz kozie smierc... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 13.05.07, 03:26 Ciebie "pacjencie" widocznie jednak wyleczyli skoro byles w stanie wyjechac do Wlk. Brytanii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniony chory Brakuje w szpitalu kilku rzeczy !! IP: *.swn.vectranet.pl 13.05.07, 06:43 I koniecznie Agencje Twarzyskie z masaż azjatycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.dyn.iinet.net.au 13.05.07, 03:03 U nas na antypodach to funkcjonauje juz od wielu lat, no moze nie jako bazar, ale w formie sklepikow, gdzie mozna kupic to, co jest potrzebne w szpitalu, jak rowniez kwiaty i maskotki. Nie rozumiem tylko, ze zamiast chwalic,lub chociaz poczeka z ocena, wszyscy na tym forum krytukuja ten pomysl. Coz, jastam z dalakiej zacofanej prowincji... Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hum Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.cable.mindspring.com 13.05.07, 06:09 prawda? lepiej zeby pacjenci po te skarpetki wybiegali na zewnatrz. i jeszcze szpital zarabia, karygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 13.05.07, 06:22 A o AGENCJI towarzyskiej też by należało pomyśleć. Zostaje taki pacjent na okres weekendu sam na sali (inni na przepustkach) i co ? Ma sie zanudzić filując na ekran telewizora oglądając nocne kino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 14.05.07, 07:03 co do policji i sądu to na pewno by się przydał w tym szpitalu może by zrobili porządek z ginekologami-łapówkarzami,którzy odsyłają tylko do prywatnych gabinetów i się nie boją.No cóż skoro dyrekcja robi machlojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 13.05.07, 13:03 I po co tyle jadu wylewać. Mnie to nie przeszkadza. Te miejsca są wykorzystane w sposób, który przynosi zyski dla szpitala. Powinien szpital dostać pochwałę od społeczeństwa za gospodarność. Sama leżąc w tym szpitalu korzystałam niejednokrotnie z tych usług i myślę, że 90% hospitalizowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O RETY. Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:47 A nie przyszło Wam braciszkowie mili do głowy,że żony radomskich DOKTORÓW,ze względu na SKANDALICZNIE MAŁE zarobki tychże ,muszą dorabiać do mężowskich pensji.Więc nie czepiajcie się,że sobie kobieciny handlują.Każdy chce żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terasz Ja Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 15.05.07, 08:52 Tym bardziej,że wakacje za dni parę i trzeba rodzinę zabrać na wojaże zagraniczne.Należy bowiem odreagować postrajkowe stresy oraz wypocząć godziwie po tej KRWAWICY darmowej,czynionej w pocie czoła dla dobra pacjentów.Bo...przecież głównie o tychże zacnemu doktorostwu chodzi.A jak ładnie Ich wczoraj prof.Religa (w programie Drzyzgi-TVN)nazywał po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaK Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.stat.gov.pl 15.05.07, 10:27 Nie oglądałam, no jak ich nazwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terasz JA Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:32 ....ZMORAMI i PODLECAMI,co wyrwane z kontekstu jest jeszcze małym miki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERASZ JA Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.tkdami.net 16.05.07, 09:00 JECHAŁEM SOBIE WIECZORKIEM AUTOBUSEM.ZA OKNAMI WIOSNA,SZYBY LEKKO ZAPŁAKANE DESZCZEM{cytat},A LUDZIE DYSKUTUJĄ.O CZYM?A O STRAJKUJĄCYCH DOKTORACH.BOŻE JAKIEJŻ ONI CUDNEJ UŻYWALI POLSZCZYZNY.NAWET BOSMAN NOWICKI BY SIĘ NIE POWSTYDZIŁ.SERCE ROŚNIE,A MEDYKOM -wała!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwiedzający Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: 80.50.167.* 16.05.07, 10:43 byłem w niedzielę po południu w szpitalu na Józefowie podobno nazywanym przez dyrekcję WSzS 'perełką mazowsza ',po handlu w holu brud,śmieci itp.OKROPIEŃSTWO. Z KOSZY PRZY WINDACH WYSYPUJąCE SIE OPAKOWANIA PO OCHRANIACZCH,BUTELKI PO NAPOJACH.całośc wejścia o g.15.00 wygladało jak wjazd na wysypisko śmieci a nie wejście do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:00 Wiadomo, szpitalem zarządzają przekupki więc i bazar musi być!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Majtki i rajstopy kupisz w... szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:32 bez przesady,pracuje tam od paru lat i jakos brudu nie widziałam.Jest czysto i schludnie wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś