Dodaj do ulubionych

Nike dla Radomia

20.05.07, 11:22
Dziękuję ,za świetne spotkanie w Bibliotece.Mam nadzieję ,że tegoroczna nagroda Nike przypadnie wspaniałemu radomianinowi Panu Edwardowi Kossoy.Książkę "Na Marginesie "kupiłam wczoraj,ale do póżna czytałam niektóre fragmenty ,dotyczące Radomia.A co do samego spotkania. Pisarz mimo 94 lat w fantastycznej formie,pamięć wrącz fenomenalna.Sala pełna,pytania ciekawe,prowadząca spotkanie-kompetentna,dowcipna,taktowna.A na marginesie,inny radomianin Krzysztof Kruszyński też niminowany do Nike.Coś mi się zdaje,że idzie dobre dla Radomia.Będzie nagroda!!OBY!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaptur Re: Nike dla Radomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:16
      Zyczymy Panu dużo zdrowia i Nike także.Oj ten Chałubiński,ma szczęście do świetnych absolwentów.
      • darek_liryk Re: Nike dla Radomia 20.05.07, 19:01
        Dziękuję za znakomite spotkanie. Czy władze miasta nie powinny przypadkiem
        jakoś uhonorować tak znakomitego Radomianina? Konkurencją były wybory miss i
        może dlatego woleli młode zgrabne oglądać.
        • Gość: dresik Re: Nike dla Radomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:15
          Nagroda nike? tej słynnej firmy? To pewnie za największą sprzedaż dresów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka