Gość: radomianin IP: *.135.unknown.vectranet.pl 20.05.07, 23:10 Puk, puk. Kto tam? Klasa A! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kix Re: Awans w marzeniach IP: *.tkdami.net 21.05.07, 08:28 Tak jak przewidywalem , - juz niedlugo doczekamy sie swietej wojny , a wiec dawno nieogladanych derbow radomskich : Radomiak - Broń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Re: Awans w marzeniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:39 Aby były derby, Broń musiałaby sapść do okręgówki, a na to się nie zanosi- wybroni się najprawdopodobniej przed spadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Jaki awans? Jakie marzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:38 Jaka druga liga? Przecież ten bankrut nie dostanie nawet licencji na trzecią ligę! Co za bajkopisarze w tych redakcjach? Marzeniem będzie, aby za rok Radomiak nie musiła jeździć po kolejne lanie do Kazanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też radomianin Awans w marzeniach IP: *.pse.pl 21.05.07, 16:17 Puk, puk. Kto tam? KU.. broniarze dostaliście KU.. w twarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też radomianin Awans w marzeniach IP: *.pse.pl 21.05.07, 16:18 - Puk, puk - Kto tam? - Qrwy broniarze - Dostaliście od nas w twarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Awans w marzeniach IP: 88.156.135.* 22.05.07, 01:00 Przez najbliższe lata w Radomiu tylko Broń!!! Koszerni pooglądają nasze plecy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Awans w marzeniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:32 słyszałem że Broń usiadła w ostrowcu razem z koroną i polonią, dziwne rzeczy się dzieją, z drugiej strony przez wiele lat widziałem więcej brońków na struga niż na narutowicza i raczej tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Awans w marzeniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:03 gela. przestań już brać- twoje wizje wskazują, że ci to szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Awans w marzeniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:09 hutnik też was pozdrawia, pewnie mają fajne wspomnienia gdy zaprosiliście ich na derby i zostawiliście oko w oko z naszą patologią sami wycofując się na z góry upatrzone pozycje, nie wiem po co pisze te bzdety ale dawno tak się nie śmiałem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR zaden prawdziwy Radomianin nie siadzie z Korona IP: *.devs.futuro.pl 22.05.07, 10:57 wnioski sie same nasuwaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: zaden prawdziwy Radomianin nie siadzie z Koro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:01 wracając do meczu radomiaczka, dobrze że nasz zarząd wreszcie zaprotestował, walczymy z drużynami z łódzkiego, a gwiżdżą nam sędziowie z łodzi, kiedy się to zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: zaden prawdziwy Radomianin nie siadzie z Koro IP: *.tkdami.net 23.05.07, 09:04 To sie zmieni , jak Radomiak bedzie w IV lidze a to juz niedlugo - teraz bedzie z gorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice Radomiak okręgówka, Broń 5 liga ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:45 I Broniarze zagrają od sierpnia w wyższej lidze niż Radomiak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Do Geli IP: 88.156.135.* 25.05.07, 13:04 Nie pal tego więcej, masz halucynacje.... Odpowiedz Link Zgłoś