Dodaj do ulubionych

Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!!!

22.05.07, 14:48

Czewrwopni "bracia" wynik na Podlsasiu powinien dać wam wiele do myślenia.
Ciągłe ujadanie na PiS, kłamstwa i medialna nagodnka nie przestawiły
normalnego myślenie zwykłych mieszkańców mojej Ojczyzny! Te wsystkie wasze
sondaże tak zwanego UKŁĄDU robione pod was i na zamówienie zweryfikowali
zdrowomyślący mieszkańcy Polski. Czy oni też są kretynami? Chyba nie tędy
droga w ciągłym ujadaniu bo jak tak dalej pójdzie to osiągniecie dno a my
poparcie rzędu 50%!!! Chyba najwyższy już czas na refleksję i umiejętność
porozumiewania się w ważnych dla Polski sprawach a nie bezustanne atakowanie
bo jak widać bardziej poddatny pod pranie mózgu dokonywane przez Gazetę
Wybiórcza, TVN i Onet jest mózg wykształciuchów niż zwykłych mieszkańców
Polski. Ujadajcie dalej a nam notowania będą rosły jeszcze bardziej. Ale to
już wasz problemem i waszego admina-cenzora.
________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!

Obserwuj wątek
    • sympatyk_sld Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! 22.05.07, 14:52
      A ty oczywiście musiałeś dodać te swoje 3 grosze ?! Bo byś zwariował jak byś
      tego nie zrobił !
    • heniek_z_lasu Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! 22.05.07, 15:16
      Chciabym zobaczyć notowania z Radomia :)
    • Gość: kicio Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:42
      To zdecydowanie nie czas dla wykształciuchów, lecz dla magazynierów, piszących kąszą zamiast kąsają oraz " śledzików " z Polski B.
      • Gość: Der Reisende Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.centertel.pl 23.05.07, 16:34
        Gość portalu: kicio napisał(a):

> " śledzików " z Polski B.

Taaa. Radom to oczywiście "Polska A"?

"Polska A" - czyli ta zachodnia. Czyli ta z postpegierowskimi wsiami w
        Koszalińskiem, gminami z prawie 40% bezrobociem (np. Łobez koło Szczecina),
        rozsypującymi się z dziadostwa miastami i miasteczkami na Dolnym Śląsku (vide
        Bielawa, Nowa Ruda, Dzierżoniów), z patologią doskonałą w postaci Wałbrzycha.

Miliard razy wolę Lublin, Białystok, Kielce, Radom - tą rzekomą,
        medialną "Polskę B".
    • Gość: renia Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.tkdami.net 22.05.07, 15:52
      CZAS NA DePiSyzację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Paweł Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.tkdami.net 22.05.07, 17:14
      Czy Ty aby nie przesadzasz piewco czarnej władzy? Referendum w sprawie Rospudy,
      do bólu upolitycznione, które pochłonęło ogromne koszty i porwało do urn
      niewielką część społeczeństwa Podlasia jest nieważne. Cóż z tego, że PiS wygrał
      wybory, skoro nie jest w stanie samodzielnie rządzić. To zwycięstwo jest
      zresztą wypadkową działalności władz na rzecz poprowadzenia drogi przez jeden z
      najbardziej urokliwych zakątków Polski. Nawet rozumiem mieszkańców Augustowa,
      ale się z nimi nie zgadzam. Władza się zgodziła i ma sukces, oczywiście
      pozorny, bo z kim będzie rządzić? Z PO? Toż to byłoby przyznanie się do
      porażki. No ale do kompromisu dojść musi. I jeszcze jedno być musi - PiS musi
      zacząć na Podlasiu włazić w tyłek znienawidzonych partii opozycyjnych, żeby
      zechciały z nim współrządzić, bo sam nie da rady. Ot i zwycięstwo. Koń by się
      uśmiał.
      • Gość: Piotr Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:19
        Twe słowa daremne Pawle. Sympatyk wie lepiej. Sukces to sukces. Same sukcesy zresztą obecnie mamy.
      • sympatyk_pis Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! 22.05.07, 17:33

Zawsze wam by coś przeszkadzało. Wypadkową jest wasze ujadanie a nie jakaś tam
        kiełbasa wyborcza. Masz głos, masz wybór a słowa moje możesz albo wziąć sobie do
        serca, albo wyrzucić na śmietnik.
        __________________________________________________________________________________

• Gość: Alojzy Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:16
      Czy są to "zdrowomyślący" ?, wątpię. A nie jestem czerwony i nigdy nie byłem,
      czarny tym bardziej nie jestem.
      • Gość: janka l.w. Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.internet.radom.pl 22.05.07, 18:45
        A co to znaczy "kąszą"????? Może ktoś światły mi to wyjasni?
        • Gość: Alojzy Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:42
          To pytanie to chyba nie do mnie ?
    • Gość: dzika bestia Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:06
      i znów dałeś popis analfabeto, "kąszą" buhahaha, a jak tam twa nauka
      "chiszpańskiego", że zacytuję kolejną wypowiedź "jaśnie oświeconego"
      • sympatyk_pis Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! 22.05.07, 20:14

Możesz sie śmiać z przytoczonego potocznego słowa a ja, jeśli chciałbym cię
        łapać za słówka "poligloto" to zacznijmy od zdania, które rozpoczynamy od dużej
        litery a o interpunkcji lepiej już nie wspominać.
        __________________________________________________________________________________

• Gość: Kocio Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:19
          Sympatyku, poliglota oznacza osobę władającą wieloma językami.
      • sympatyk_pis Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! 22.05.07, 21:06

Dodatkowo, nigdy zdania nie rozpoczynamy od samogłoski "i".

• Gość: polikarp Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:11
          Dodatkowo, nigdy zdania nie rozpoczynamy od samogłoski "i".
          Nieprawda. I love you.
          • sympatyk_pis Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! 22.05.07, 21:18

To do mnie? Miło mi, ale wolę... kobiety :)

• Gość: dede Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:22
              ale one wcale nie wolą ciebie :(((((((((((((
    • Gość: adam .TERAZ POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:08
      muzyka.onet.pl/10172,1539709,newsy.html
      • leszczynski4 Re: .TERAZ POLSKA 22.05.07, 22:21
        Psy szczają i kąsają a karawan jedzie dalej.
    • Gość: zenek Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: 80.249.4.* 23.05.07, 08:41
      Nam rośnie czyli komu - przecież ty nie należysz do PIS-u (pisałeś o tym
      wielokrotnie), czy może jednak należysz? Kłamać też trzeba umieć.
    • Gość: Anka Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:34
      Sympatyku pis-u - znowu coś ci w życiu nie wyszło , bo kąsasz jak opentany!!
      Czyżby ci twoi chlebodawcy zrobili wygawor, że mało piszesz na tej stronie - a
      pensyjka leci, a może odmówiono ci awansu i nadal tylko możesz postać w kolejce
      i czekać jak kolesie załatwią ci stołek!! No cóż pisać każdy może trochę lepiej
      lub trochę gorzej !? Szkół wielikich to ty chyba nie pokończyłeś ( może
      technikum u byków)ale WUML pis-owski z pewnością TAK. Gdzie ta twoja merytoryka
      w dyskusjach, ty tylko ziejesz ogniem do wszystkich, kto ma inne zdanie niż
      TY !! Tobie za to płacą, a my korzystamy w pełni z praw demokrcji, których ty
      nie rozumiesz, tego trzeba jeszcze się douczyć !!
      • Gość: Niebawem Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:39
        Ja sobie wypraszam. Byki to porządna szkoła. Sympatyk co prawda nie jest jej absolwentem, ale za to ukończył prawo zaocznie oraz - o czym sam pisze w poście na temat koryta i PiS-u - psychologię polityczną. To dzięki temu jest tak znakomicie przygotowany na odpieranie ataków ze strony czerwonych, liberałów, mośków oraz wszelkiej innej swołoczy kąszącej PiS. Nasz bohater nie precyzuje co prawda na jakiej uczelni wykładano ten ostatni kierunek, niemniej jednak z pewnością studiowali tam ludzie, którzy obecnie należą do elity naszj Ojczyzny i o których w żadnej mierze nie można powiedzieć, że są wykształciuchami.
    • Gość: kkk Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:41
      kiedyś też byli młodzi , pełni wiary w przyszłość
      tak jak Wy młodzi dziś.
      czy mysleliście co powiecie młodym jutro
      jak starych już nie będzie , aWy będziecie odpowiadą za te czasy.

Podpowiadają mi obok:
      że Was też nie będzie wyjedziecie z tego kraju, żeby młodzi naprawiali po Was!
      Myślcie o przyszłości i bierzcie odpowiedzialonść.!!!!!!!!!
    • naiwny_cynik Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! 23.05.07, 13:15
      sympatyk_pis napisał(a): Psy szczekają i kąszą...

Tak! Kęsim, kęsim! Hau, hau! A właściwie odwrotnie, bo najpierw szczekają, a
      potem "kąszą". Dobre pieski!
      • Gość: jj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:18
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Smart Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:36
      sympatyku widze tu zmasopwany atak na ciebie.Chce cie zapewnic ze nie jetes
      sam.Popieram to co piszesz.
      • Gość: ciekawy Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:44
        Też ci rośnie jak psy "kąszą"
        • dr_diesel Psy kąszą... a może zakąszają... 23.05.07, 16:46
          Może to zapite komunistyczne burki które zakąszają....
          • Gość: gfd Re: Psy kąszą... a może zakąszają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:53
            nie to zakaszaja frajery bardzo podobne do ciebie
            • dr_diesel Re: Psy kąszą... a może zakąszają... 23.05.07, 16:54
              Ze sposobu wypowiedzi wnoszę że Git jesteś....
              • dr_diesel Re: Psy kąszą... a może zakąszają... 23.05.07, 16:55
                git- głupi i tępy.

• Gość: rychu Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:51
      kolego Twoje wypociny sa godne pożałowania za KOMUNY tej znienawidzonej moje
      dzieci jeździły co roku na kolonie My z małżonką jeździlismy na wczasy i to w
      latach kiedy zarobek był nie współmiernie niski w relacjio do dolara. Dzisiaj
      niewiele mnie obchodzi gdzie , kto jeździ byle gospodarka pozwolila by mnie i
      mojej rodzinie na godziwe życie i wypoczynek.
      • Gość: Stach Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: 82.139.33.* 23.05.07, 21:41
        Brawo.Ja też to miałem.Byliśmy z żoną czołowymi działaczami ZSMP.Wycieczki
        zagraniczne za free.To były czasy.A pospólstwo zapierdzielało na nas szlachtę PRLu
    • Gość: Kąsek Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:19
      Kąszą, kąszą... To po francusku ? Fonetycznie ?
      • Gość: fonetyk Re: Psy szczekają i kąszą a nam rośnie poparcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:21
        To powinno być chyba psy szczeką (szczą???) i kąszą!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka