Dodaj do ulubionych

wokalistka szuka zespołu

IP: 81.26.8.* 23.05.07, 22:22
czesc czy ktos mogłby mi doradzic jak znalesc zespoł,ktory poszukuje
wokalistki....;-)) mam doswiadczenie jesli chodzi o spiewanie,ale nie mam
pojecia jak znalesc taka prace;-)prosze o rade;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: wokalistka szuka zespołu IP: 82.139.46.* 23.05.07, 23:08
      A jakie masz doświadczenie???
      • Gość: JA Re: wokalistka szuka zespołu IP: 81.26.8.* 23.05.07, 23:22
        DUUUUUZO SPIEWAM I KILKA RAZY ZASTEPOWAłAM KOGOS NA WESELU;-)
    • Gość: ryszardsz. Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:56
      Właśnie poszukujemy wokalistki do stałej współpracy, praca od 2 czerwca do końca
      października.napisz swój numer telefonu to porozmawiamy o szczegółach.R.SZ.
      • Gość: JA Re: wokalistka szuka zespołu IP: 81.26.8.* 24.05.07, 12:45
        TO MOJ NR.ALE PROSZE ZADZWONIC JUTRO LUB W SOBOTE,DZIS NIE BEDE
        DOSTEPNA....511824613
      • Gość: też wokalistka Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:13
        Do pana ryszard sz. Czy oferta jeszcze aktualna i chodzi o zespół MEDIUM?
        • Gość: xx Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:04
          oczywiście że Medium
          • Gość: Szpila Re: wokalistka szuka zespołu IP: 82.139.57.* 24.05.07, 22:04
            Dziewczyno jeśli to Medium to daj sobie spokój wykorzystają cię i i odeślą z
            kwitkiem tak jak robią ze wszystkimi swoimi wokalistkami oprócz p.Izy menagera
            (hahahaha) Lepiej poszukaj poważnej współpracy.
            Pozdrawiam.
            • Gość: gosc Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:45
              Bo pani Iza jest żoną pana ryśka i to ona głównie decyduje od odsyłaniu. Sama
              siebie nie odeśle przecież. Jedyny plus, to że nie będziesz musiała śpiewać,
              tylko dobrze udawać pod nagrania poprzednich wokalistek. Jeśli fajnie śpiewasz,
              to może kiedyś cię nagrają i następne wokalistki będą udawać pod twój wokal.
      • Gość: paw Re: wokalistka szuka zespołu IP: 88.156.209.* 26.05.07, 00:19
        dziewczyno, nie daj się wyrolować państwu izie i ryśkowi szymańskim!!!!!!!!!!
        będą ci płacić grosze, a jak będziesz się chciała wycofać narobią ci kłopotów.
        poza tym jak chcesz śpiewać to tam tego nie będziesz robić -puszczają pełne
        playbacki, a ty musisz się jedynie nauczyć udawać-dla dobrej wokalistki to lipa.
        a jeśli już się zdecydujesz, to nie podpisuj z nimi żadnej pseudo umowy po
        której miałabyś im oddawać jakieś pieniądze w razie rezygnacji!
    • Gość: ziga Re: wokalistka szuka zespołu IP: 88.156.208.* 26.05.07, 15:40
      Zgadzam się z wczesniejszymi ostrzeżeniami, nie wchodź lepiej z tym zespołem w współpracę, wykorzystują, mało płacą i tak naprawde szukaja niewolnika a nie wokalistki, p.Meneger I.Sz rządzi wszystkim, nawet swoim mężem, więc nie jest to ciekawy układ na współprace bo nigdy nie wiesz czego się spodziewać.Jest mnóstwo innych zespołów gdzie będziesz mogła robić coś rozwijającego w ludzkich warunkach!!!
      • Gość: Prawdziwy R. Sz. Re: wokalistka szuka zespołu IP: *.tkdami.net 01.06.07, 10:58
        Nie poszukuję wocalistki, jak będę potrzebował to napewno nie przez Forum. Na
        brak chętnych do pracy nie narzekam. Dyskusję sprowokowała Anna S. zwolniona z
        pracy za nisolidność i gwiazdorstwo, Fajnie, sama wywołuje dyskusje, i sama
        sobie odpowiada .Moja Firma jest legalna i podpisuję kontrakty bo nie raz
        wyszło na wierzch postępowanie właśnie takich pseudo gwiazd. Pani anno Pani
        postępowanie utwierdziło mnie że postąpiłem słusznie, (obrażona gwiazdeczko)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka