Dodaj do ulubionych

KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 10:39
Czy może mi ktos wytłumaczyc dlaczego miasto wspiera podejrzane interesy
braci Kowalskich pod nazwą „muzyka ziemi”??przeciez to ich prywatny
interes ,który rozwijają bez zahamowań kosztem wszystkich ludzi ,którzy
próbują lub próbowali im pomóc. dlaczego skład muzyki tak często się
zmienia? ano dlatego ze kowalski nie jest w stanie dotrzymac słowa i
zapłacic muzykowi nawet tych marnych 100 złotych ,które mu obiecał .podczas
gdy sam kasuje grube tysiace za koncerty ludzi którzy zostali oszukani jest
ponoc sporo ale to są zbyt dobrzy ludzie ,żeby się mscili za pare złotych!
no i stąd w kapeti są ludzie którzy nie potrafią grac na żadnym instrumencie
ale za to fajnie wyglądają na scenieAle może znajdzie się w tym miescie
ktos ,kto cos może i zrobił by z nimi porządek! Żeby chociaz byli uczciwi w
stosunku do tych studentów ,którzy próbują sobie dorobic ! jak chce zdzierac
z bogatych biznesmenów np.z salonu toyoty to super!
Obserwuj wątek
    • Gość: soso Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.tkdami.net 05.06.03, 13:54
      • Gość: soso "muzyka ziemi" IP: *.tkdami.net 05.06.03, 13:56
        no właś nie kto to zrobi, mam ogromnego moralniaka po występach w tym zespole.
        • isoxazolidine Re: 'muzyka ziemi' 05.06.03, 19:07
          mozecie cos jasniej .... ?
    • Gość: xyz Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.tkdami.net 06.06.03, 08:25
      Jak to ?????????????????
      • muzyk2 Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I 09.06.03, 21:49
        gumowe ucho chcesz gumową pałą?
        • Gość: xyz Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.tkdami.net 09.06.03, 23:50
          E, muzyk za co go chcesz pałować ?
          • Gość: wokalik Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: 213.199.199.* 10.06.03, 09:21
            heheheh no coz Kufel zawsze bystry byl i wiedzial jak sie zakrecic... heheh
            zarowno jeden jak i drui natomiast z braci Kowalskich to przydupasy i lizusy...
            Kto byl na koncercie w/w na dniach radomia gdzie jeden brat mowil: 'do niedawna
            radom mial tylko jednego slawnego kompozytora.... Mikolaja z Radomia... ale
            teraz mamy dorownujacy mu talent... ale ja nie moge nic wiecej powiedziec ze
            wzgeledu na pokrewienstwo...' buahhaha no i co wy na to?? przecie to porazka i
            jescze sam nasz prezydent zapowiadal....: MARIUSZ KOWALSKI!!!!!!!! ...paranoja
            a tylu mlodych zdolnych nie ma gdzie sie pokazac a nawet jesli juz to
            oczywiscie za darmo w ramach promocji...
    • Gość: XXX Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.tkdami.net 11.06.03, 21:57
      do góryyyy!!!!!
      niech wszyscy czytają!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pies22 Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I 12.06.03, 09:08
        Dlaczego to takie ważne?
        • Gość: wokalik Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: 213.199.199.* 12.06.03, 09:49
          dlaczego to takie wazne??? bo w tym miescie zadza zawsze porazki... a propos
          wiadomosc z ostatniej chwili: kolejna osoba rezygnuje z udzialu w imprezie pt.:
          MUZYKA ZIEMI.... dojdzie do tego ze sam Kufel bedzie na scenie hasal.... a
          wszystko i tak pojdzie z playback`u....
          • pies22 Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I 12.06.03, 11:53
            Kto to kufel? Faktem jest że bracia Kowalscy urzedują w ogródku piwnym, ale
            czy to o któregoś z nich chodzi?
            • Gość: soso Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.tkdami.net 12.06.03, 15:08
              małe wyjaśnienie dla Ciebie "Kufel" i Kowalski to chyba jedna i ta sama osoba,
              na obydwu tak mówią. Ściemniają obydwaj a wszystko idzie na jednego "kufla"
              buhaaahhhaaaa!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hEndRYK Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 15:13
        Jestem za niech będzie zawsze na wierzchu!!!
    • Gość: hEndRYK Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 15:10
      Zawsze powtarzałem,że domy kultury nic nie potrafią zrobić dla kultury,
      zwłaszcza w sferze muzycznej. Jedyne co potrafią robić, to robić muzykujące
      dzieciaki na kasę. Dlatego jaknajbardziej mogę w to uwierzyć co napisano w
      poście wyżej.
      Poza tym wiem (bo znam osoby które tam występowały), że wszystko co w poście
      wyżej to prawda.
      I jeszcze jedno - jak można nazwać "Muzykę Ziemi" hitem sezonu. TRAGEDIA
    • Gość: ja Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.tkdami.net 16.06.03, 14:05
      ...polski żan miszel żar....
      ...następca mikolaja z radomia...
      ...muzyka ziemi na euro wizjii...
      slogany nie poparte niczym w ustach dyrektora łaźni Pawła Kowalskiego
      ...muzyka ziemi rewelacja sezonu...
      mam nadzieję że tylko jednego :-)
      bo nie dość że muza nie jest najwyższego lotu(ale to już rzecz gustu) to
      jeszcze spółka Paweł i Mariusz Kowalscy to wielkie oszustwo. Znam kilka osób
      przynajmniej nie miło potraktowanych przez wyżej wymienionych, nie mówiąc o nie
      oddawaniu pieniędzy dla ludzi z nimi współpracującuch... brryyyyy...
      ohydaaaaa!!!!!
    • Gość: Karlheinz Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.chopin.edu.pl 16.06.03, 19:24
      Jest jedno wyjście, a zowie się "Umową o dzieło". Wtedy p.Kowalski, czy
      p.Nowak, czy ktokolwiek inny nie będzie się mógł wykręcić od zakontraktowanej
      kwoty. Nie warto oczerniać kogoś kiedy wyjście jest proste.
      • muzyk2 Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I 16.06.03, 23:07
        Aby byla umowa o dzielo to musi byc dzielo.
        • Gość: Karlheinz Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.tkdami.net 20.06.03, 14:43
          muzyk2 napisał:

> Aby byla umowa o dzielo to musi byc dzielo.

A to przepraszam.
          • Gość: kowalscy Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: *.radom.leased.ids.pl 20.06.03, 16:40
            Odwalcie się od nas. Do pięt nam nie dorastacie padalce.
            • Gość: wokalik Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: 213.199.199.* 21.06.03, 10:00
              Gość portalu: kowalscy napisał(a):

> Odwalcie się od nas. Do pięt nam nie dorastacie padalce.

no wlasnie...oto odpowiedz w stylu panow kowalskich.... heheheh jesli to
              naprawde napisal panowie ktorys z was to jestescie warci tego wszystkiego co tu
              zopstalo napisane... a jesli nie no to sorry;) ale ja osobiscie i tak nie bede
              wam piet calowal.
              • przeciszczykiewicz Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I 22.06.03, 00:36
                Dac im lustro to sie sami zlustruja.
    • Gość: nadmagister potasu Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: 212.191.8.* 27.06.03, 12:58
      zwalcZajmy nieuczciwą konkurencję! jest Jedna Prawdziwa Cepelia i nie potrzeba
      nam kowalskich podróbek!
    • Gość: ja Re: KTO ZLUSTRUJE BRACI KOWALSKICH?I IP: 212.191.8.* 08.07.03, 11:54
      ja ich zlustruje
      • Gość: SOSO DO PAWŁA i MARIUSZA K. IP: *.tkdami.net 15.08.03, 09:50
        PRZECZYTAJCIE RAZ JESZCZE I ZWERYFIKUJCIE SWOJE MYŚLI
        • Gość: Kora Re: DO PAWŁA i MARIUSZA K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 14:37
          kto to Ci kowalscy???? Co robią i kim są???
          • Gość: a!!! Re: DO PAWŁA i MARIUSZA K. IP: *.tkdami.net 18.08.03, 20:59
            No to ktos im sie w koncu dobierze do dupy!!!
            • Gość: Kama Re: DO PAWŁA i MARIUSZA K. IP: *.tkdami.net 19.08.03, 10:37
              Jaki on wstrętny ten Paweł. Widziałam go w ogródku piwny. Beeeeeeeeeeee !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka