Gość: agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:40 proszę o opinie na temat tego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidzia Re: zespół "VEGAS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 12:38 byłam ostatnio na weselu jak grali super potrafia zabawic towarzystwo za stołami jak i na scenie super wokalista i saxofonista poprosu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zespół "VEGAS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:47 A mnie wcale nie zachwycił. Grali u mojej koleżanki. Akurat oni mieli termin bo chciała inny. Nic szczególnego. Przeciętny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: zespół "VEGAS" IP: *.dti-static.cegetel.net 08.06.07, 08:31 czy ten zespół pije alkohol na weselu bo słyszałam że czasami aż za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: zespół "VEGAS" IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:37 GODNY POLECENIA ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: zespół "VEGAS" IP: *.tkdami.net 17.08.07, 18:39 Właśnie jestem świeżo po weselu z tym zespołem i szukam opini o nim bo jestem zawiedziona:-) Osobiście jako gośc weselny oceniam go w skali 1-10 na 2+. Bardzo ładnie grają ale robili batdzo długie przerwy. Odsyłali ludzi do srołu na 40 minut kiedy nie był podawany ciepły posiłek a w tym czasie nawet nie grali za stołami. Repertuar był za bardzo nastawiony na młodzież i starsze pokolenie siedziało znudzone i zdegustowane. Sama kwalifikuje się do młodzieży (26 lat) też byłam zdegustowana okrzykami "Here we go!" itp. ;-) Co do spożywania alkoholu, to rzeeczywiscie nieźle pofolgowali z wódką - tylko wokalistka chyba nie piła. Do tego stopnia popłynęli, że wymyśili zabawę podczas której goście mieli się łapać za "cycki" i "dupę" itp. Beznadziejnie pod tym względem! Poza tym na stołach porozkładali swoje wizytówki a do tego sprzęt musyczny i futerały mieli oklejone wielkimi rażącymi pomarańczowymi napisami VEGAS i numerem telefonu. Jak dla mnie tragedia! Jeśli orkiestra jest dobra to nie potrzebuje wzizyt owek na stołach itp reklam. Najlepszą reklama jest swietna zabawa do białego rana i opinie gości, któzy jak bedą zainteresowani to zwróca sie do Państwa Młodych lub ich rodziców. Osobiście nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś