stara.gropa 15.11.06, 13:34 wyraźnie. 1. Czy Lylika, Małża i Krzysiek dostali listy z Kanady? 2. Czy dzieci TWCh wysłały wniosek do Kapituły Orderu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzrr21 Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:03 stara.gropa napisała: > wyraźnie. > 1. Czy Lylika, Małża i Krzysiek dostali listy z Kanady? > 2. Czy dzieci TWCh wysłały wniosek do Kapituły Orderu? A co było w listach z kanady? Coś mi umknęło? Chcę wiedzieć. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:19 2 dzieci negocjują cenę z a przeczytanie, nic jeszcze nie wysłane, miało być więcej czasu Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:21 A ja się pytam co z sobotą??? Grupujemy się jakos wcześniej gdzieś czy nie? ...no i nikt nie chce mi odpowiedzieć... A może wiemy chociaż kto będzie?? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:23 A gdzie się mamy grupować? Chyba najlepiej na sali Odpowiedz Link
edyta95 Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:28 a ja się pytam co z biletami trzeba rezerwować? www.cdq.pl/bilety.htm Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:30 stara.gropa napisała: > A gdzie się mamy grupować? Chyba najlepiej na sali Tylko, że na sali ta grupa może być nieco większa (a przynajmniej tak oczekuję) i możemy sie tam błąkać w poszukiwaniach. No, chyba że jest to jakaś mała kameralna salka w niedużym budynku. Nie znam miejsca, więc jakby co, to wyprowadźcie mnie z błędu) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:32 Spokojnie, nie było jeszcze takiego przypadku, żebyśmy się nie odnaleźli. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Ja się pytam 15.11.06, 14:40 glupie telefonu nie odbierają, nie mogę się nic dopytać na miejscu Odpowiedz Link
edeka5 Re: Ja się pytam 15.11.06, 18:49 dorka_31 napisała: > A ja się pytam co z sobotą??? O żesz ... A ja w piątek się wybierałam. To byśmy się spotkali. Na pewno. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Ja się pytam 15.11.06, 19:31 A ja mam w sobotę do wyboru. Albo rozdanie "Wielkiegi Kalibru", albo stypa po przyjacielu wśród przyjaciół. Jak myslicie co w tym wypadku wybiorę? Odpowiedz Link
lylika Re: Ja się pytam 15.11.06, 21:28 stara.gropa napisała: wyraźnie. 1. Czy Lylika, Małża i Krzysiek dostali listy z Kanady? ... 1a/listu nie dostałam a z Kanady to mam gości, pisałam o tym 100 tysięcy razy... no... może trzy. Odpowiedz Link
maalza A ja odpowiadam :) 16.11.06, 09:25 Tak, dostałam list z Kanady, który niesamowicie mię uradował DD Gdy go dostałam miałam rebus - od kogo to? - ale szybko mnie olśniło Wybacz Gropo, dopiero wczoraj zauwazyłam Twoje pytanie w wątku o aktualnościach, taka jestem opóźniona. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Stara gropo 16.11.06, 11:01 Emzerrio, czyżbyś była poszkodowana i nie dostała listu od Gururzątka w poprzedniej turze? Listu ze znaczkiem z Guruą? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: A ja odpowiadam :) 16.11.06, 11:03 Małżo, wczoraj wysłałam torebki, wypatruj listonosza Odpowiedz Link
maalza Re: A ja odpowiadam :) 16.11.06, 13:41 stara.gropa napisała: > Małżo, wczoraj wysłałam torebki, wypatruj listonosza Dla mnie bomba Ja musze znaleźć kogoś uczynnego i wyekspediować go na pocztę, żeby mi wysłał bohomaza. Nie mam kiedy iść (w tygodniu siedzę w pracy a w weekend na uczelni) Odpowiedz Link
stara.gropa Protest 15.11.06, 14:38 Niniejszym protestuję przeciwko zbaczaniu tego wątku na manowce. Zadałam pytania, a w tej chwili dyskusja dotyczy zupełnie innego tematu. Co gorsza, podstępnie dałam się w nią wciągnąć))))) Odpowiedz Link
g0p0s Protest do protestu 15.11.06, 14:40 Ale manowce nam najlepiej wychodzą, takie z nas zboki Odpowiedz Link
g0p0s Re: Protest do protestu 15.11.06, 14:46 > i obiboki To też. Jakoś niepraktykujący jesteśmy ostatnimi czasy. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Protest do protestu 15.11.06, 14:48 A czego nie praktykujemy? Że taka dociekliwa będę. Proszę o konkrety. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Protest do protestu 15.11.06, 14:53 O właśnie, może o to chodzi O świecah mi przypomnijcie, żebym je zabrał. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Protest do protestu 15.11.06, 14:44 Bo to gorący temat! Spotkanie tuż tuż i wszyscy chcieliby wiedzieć co i jak... No to kto z Was idzie?? (oprócz Starej Gropy, Edyty i Goposa) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Protest do protestu 15.11.06, 14:51 stara.gropa napisała: > Idzie Dorka ...O ile uda jej się trafić i dotrzeć na czas... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Protest do protestu 15.11.06, 14:58 to jest obok domu nabożnego Arkadia, teraz to już chyba wszyscy beda wiedziec gdzie Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Protest do protestu 15.11.06, 15:05 edyta95 napisała: > to jest obok domu nabożnego Arkadia, teraz to już chyba wszyscy beda wiedziec > gdzie Wszyscy jak wszyscy, jam nie z Warszawy i nie byłam dotad w tej okolicy. Jak się tam znajdę to jakoś się doszukam, ale jeszcze muszę najpierw tam dotrzeć! ...Ochhh... kiedy ktoś wreszcie wymyśli teleportację?! Te podróże bywają takie skomplikowane i czasochłonne... ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Protest do protestu 15.11.06, 15:20 Za barierą się rozglądaj. Ale ona może ciepnąć jeszcze w czasie. Odpowiedz Link
ewanka215 Re: Protest do protestu 15.11.06, 15:58 Taką miałam wielką nadzieję, że uda mi się przybyć na ten festiwal do Warszawy, a tu jednak nic z tego A co do bariery czasowej to lepiej uważać, bo Cię jeszcze gdzieś ciepnie niewiadomo gdzie Odpowiedz Link
stara.gropa Do Krzyśka 16.11.06, 11:02 Gururzątko się zapytowywuje, czy wszyscy dostali listy. A Ty dostałeś? Na adres w P. Odpowiedz Link
anmanika Re: Do Krzyśka 16.11.06, 12:24 Jeszcze jedny boczny wątek: zapytajcie Guruyi czy się jej książka ode mnie podobała, z litości dla innych podaję tytuł: Pierwsza seta" Odpowiedz Link
ida14 Re: Stara gropa 16.11.06, 13:14 Nie wyslałam. Prosze o dokładne wytyczne co i jak zrobić bo niestety nie mam czasu znaleźć tego sama. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Stara gropa 16.11.06, 13:51 Tu jest wsxystko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=50090342 Odpowiedz Link
lylika Oprotestować Pocztę. 16.11.06, 21:42 Wychodzi mi, że przynajmniej cztery osoby nie dostały listów z Kanady, choć powinny. Trzeba koniecznie coś zrobić z Pocztą. Tylko nie wiem z którą. Polską czy kanadyjską? Któraś kradnie!!! Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Oprotestować Pocztę. 17.11.06, 06:58 A może poprosić Gururzątko, żeby dał Szefowej liste osób do których wysłał. Wtedy zobaczymy, kto dostał a kto nie. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Oprotestować Pocztę. 17.11.06, 08:10 Wiesz, to ja dałam Gururzątku listę osób, do których wysyłał listy, bo inaczej skąd by miał ich adresy? Do kogo wysłał to wiemy, nie wiemy do kogo nie doszły, bo nie wszyscy odpowiedzieli na pytanie. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Oprotestować Pocztę. 17.11.06, 08:18 Joasiu, ja nie chcę być niegrzeczna, ale mnie na tej liście mogło nie być. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Oprotestować Pocztę. 17.11.06, 09:13 Wiem, wiem Emzerrio. Gururzątko wysyłał pierwsze listy prawie rok temu, wtedy jeszcze nie było Cię na forum Chodziło mi o ostatnie pięć osób; żeby uzyskać odpowiedź od Krzyśka musiałam zaatakować go telefonicznie, bo Baron, jak widać opuścił nasze grono. A Gururzątko chce wysłać jeszcze raz przesyłki i domaga się odpowiedzi do kogo ma wysyłać. Tym razem to będą listy polecone. Czy mogłabyś przysłać mi jeszcze raz swój adres, bo mam go w domu, a chcę zaraz wysłać maila do Gururzątka. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Oprotestować Pocztę. 17.11.06, 08:48 No proszę!... To ja tak narzekałam na pocztę, a do mnie doszło... Tyle, że u mnie listy zagraniczne zwykle dochodzą (a jest tego trochę), za to zginęły mi w międzyczasie 3 przesyłki nieco większe i to o nie tak sie piekliłam. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szefowa 17.11.06, 12:16 edyta95 napisała: > dobre dzieciątko > przekaż od nas wyrazy Współczucia????????? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Szefowa 17.11.06, 12:31 edyta95 napisała: przekaż od nas wyrazy Brukowane? Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Ja się pytam 28.11.06, 16:33 Przyszedł dzisiaj list z kanady. Joasiu nie wiem kto, ale ktoś źle napisał numer mieszkania. Gdyby trafił piętro niżej tobym go nie dostała. Ta akurat sąsiadka jest grzeczna, mimo że odludek. Zresztą wszystko nieważne, dostałam. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Ja się pytam 29.11.06, 12:16 Halooooo jest tu ktooo?!?! Co taka cisza dzisiaj? Wszyscy gdzieś wyjechali, czy co?? A po drugie, to kiedy będzie spotkanko grudniowe?? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Ja się pytam 29.11.06, 12:24 w odpowiedzi na zapytanie główne, przesyłki z Kanady nie ma. Odpowiedz Link