Dodaj do ulubionych

Remont Kelles-Krauza

01.06.07, 08:12
Czy ktoś wie może ile to jeszcze potrwa? Jak tak dalej pójdzie to zawieszenie
mojego samochodu pójdzie do remontu, dzięki jeżdżeniu po tych wybojach. O ile
dobrze pamiętam remont zaczął się pod koniec lutego lub na początku marca -
ileż można robić niecałe 300 metrów jezdni ??????
Obserwuj wątek
    • forum.do.czterech.liter Re: Remont Kelles-Krauza 01.06.07, 08:24
      a ja bym dokonała pewnej manipulacji twojego motta:

Czasem lepiej nic nie mówić i nie sprawiać wrażenia idioty niż się odezwać i
      uruchomić lawinę wątpliwości.
      • Gość: baryla2000 Re: Remont Kelles-Krauza IP: 80.249.4.* 01.06.07, 09:28
        Tylko żeby manipulować to trzeba trochę finezji a tak z prostej w sumie myśli
        Wild'a, wyszedł ci pokręcony, nic nie wnoszący do dyskusji potworek językowy.
        • tomus2221 Re: Remont Kelles-Krauza 01.06.07, 09:52
          Udawanie drogowców,ze cos robia potrwa jeszcze do konca lipca chyba.To chyba
          rekord.
    • Gość: marcin Re: Remont Kelles-Krauza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:01
      Jak dlugo to potrwa widac po tepie pracy. Praca wrze wedlug wojskowego myslenia
      od 7 do 1 lipca. Mnie tylko interesuje czy debil, ktory planowal przebudowe
      zasymulowal skret autobusu marki neoplan - dlugi z Kelles-Krauza w 25-czerwca
      • Gość: doGośćMartin Re: Remont Kelles-Krauza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:56
        ten debil jest nietykalny. Nie jestem lekarzem, wiec nie postawie diagnozy, co
        mu dolega. Pożyjemy - pojeździmy (zygzakiem)
    • Gość: DOM Re: Remont Kelles-Krauza IP: *.13.radom.pilicka.pl 01.06.07, 13:31
      A to szykują się zmiany na tej ulicy?
      • Gość: as Re: Remont Kelles-Krauza IP: *.171.87.150.crowley.pl 01.06.07, 14:40
        Gość portalu: DOM napisał(a):

> A to szykują się zmiany na tej ulicy?

o matko...
    • teta1985 Re: Remont Kelles-Krauza 01.06.07, 13:35
      baryla2000 napisał:

> Czy ktoś wie może ile to jeszcze potrwa? Jak tak dalej pójdzie to zawieszenie
      > mojego samochodu pójdzie do remontu, dzięki jeżdżeniu po tych wybojach.

To Ty jeździsz po zamkniętym dla ruchu odcinku? Oj nieładnie :)
      • Gość: baryla2000 Re: Remont Kelles-Krauza IP: 80.249.4.* 01.06.07, 14:37
        Zakaz na Kelles-Krauza nie obowiązuje mieszkańców, a wierz mi że nie robię tego
        po to żeby testować samochód, tylko czasem po prostu muszę coś lub kogoś
        podwieźć jak najbliżej bloku. Pomijam kwestię przejazdu dla np. karetki itp.
        sytuacji.
        • tomus2221 Re: Remont Kelles-Krauza 01.06.07, 22:35
          No ale zamiast dawnego skretu w prawo,bedzie ładny trawnik:)W sumie zwęzili
          ulice o około 2 metry przy skrzyzowaniu.Czekamy teraz na Maratońską.
          • Gość: KY Re: Remont Kelles-Krauza IP: *.128.udn.pl 04.06.07, 11:42
            Ma Maratrońskiej nie będzie chyba zmian na gorsze, lecz 1905 Roku jest
            zdecydowanie za szeroka i w planach jest likwidacja trzeciego pasa przy
            Zakładach metalowych...
    • Gość: MS Re: Remont Kelles-Krauza IP: *.13.radom.pilicka.pl 04.06.07, 10:20
      Co to za pomysły żeby wszystko zmniejszać, robić wąskie ulice likwidować pasy,
      już się nie da jeździć. Tragedia
      • Gość: vater Re: Remont Kelles-Krauza IP: *.tkdami.net 04.06.07, 18:47
        Spada znaczenie Radomia , to tylko biedny - powiat , - wiec nie ma sie co
        dziwic, że wszystko sie kurczy , upada , to i ulice trzeba zwezic i
        przystosowac do rangi miasta - niestety to raczej przejaw równania Radomia do
        prowincionalnej miesciny i chyba tak zostanie na dlugie lata , - nie ma w tym
        miescie zadnego rozmachu , mysli tworczej a co najwazniejsze - brak tu ludzi -
        mlodych , energicznych , dobrze wyksztalconych, ktorzy potrafili by wyciagnac
        Radom z marazmu i bylejakosci jaka nawarstwiła sie przez lata w tym miescie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka