szybka.osa 06.06.07, 15:27 Był tam ktoś? Może macie jakieś rady, kwatery, gdzie, namiary itd? Tylko bez reklamy proszę :/ A Wy co planujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:28 Na dzis to myslę, że wszystkie kwatery juz są zarezerwowane we Władysławowie i innych zresztą miastach nadmorskich Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? 06.06.07, 15:33 Wladyslawowo wogole mi sie nie podoba,nie ma klimatu,takiego jak np. Jurata czy Jastarnia.A co do kwater to napewno cos sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? IP: *.internet.radom.pl 06.06.07, 16:26 Tam jedyne kwatery nadające się do użytku zlokalizowane są przy ul. Mroskiej, która prowadzi do samej plaży.Wszędzie blisko, ładne wille,niedrogo.Problem w tym czy jest coś wolnego, bo tam jeżdżą od lat stali goście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Łeba... IP: *.rad.vectranet.pl 07.06.07, 12:42 .. tylko, Łeba nic mi wiecej nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Re: Puck 07.06.07, 20:36 Ze dwa tygodnie temu znalazłem w Pucku kwaterę w terminie koniec lipca/połowa sierpnia za dwie dyszki od osoby. Kwatera w centrum, 10 min. od plaży na piechotę oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
szybka.osa Re: Puck 07.06.07, 21:42 Z internetu, z Anonsów czy...? Władysławowo, bo kilka dni będę w trójmieście, a we władku jeszcze nie byłem. Tzn mogą być okolice od strony morza.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Puck 07.06.07, 22:41 Skoro jednak Wladyslawowo,to proponuje wybrac sie na jednodniowa wycieczke rowerowa,jest ścieżka wzdluz Zatoki do Jastarnii i Juraty,pięknie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szybka.osa Re: Puck 07.06.07, 22:47 Chciałbym....ale zostaje samochód ew. wypożyczenie rowerków. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Puck 07.06.07, 23:08 Niee nie samochod,wypozyczaj rower i w droge,piekne widoki,piekne lasy,czyste powietrze.Zaraz przy wjezdzie do Jastrani po lewej stronie masz bunkry,warto obejrzec sa odnowione,wogole to piekne miasteczko>polecam smazalnie ryb przy tzw. obwodnicy Jastarni tuz przy samej ulicy, kolo osrodka Draga.Palce lizac.I bierz rower bo duzo zobaczysz po drodze i pozwiedzasz.Jak bedziesz w Juracie polecam wieze widokowa,widok jest bajeczny szczegolnie przy zachodzie slonca ( za skrzyzowaniem ze światlami w lewo do lasu)No to milego pobytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor13 Re: Puck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 08:37 Z Anonsów, były raptem trzy ogłoszenia z Pucka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Podpinam się, a Chłapowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:06 Czy warto? chodzi głównie o plażę, czy to daleko, pieszo idąc, z Władysławowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abobo Re: Podpinam się, a Chłapowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:02 jak z Glinic na Ustronie. Nie zauważysz, jak wyjdziesz z Władysławowa i już jesteś w Chłapowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? IP: *.rad.vectranet.pl 08.06.07, 18:47 Władysławowo jest ok. Ale dla mnie chyba fajniejszy jest Hel: Jurata, Jastarnia itd. po prostu super! Ale Władek OK. co do kwater to mam nie najlepsze wspomnienie z Władka więc nie polecę swojej Pani Jadzi od Kwatery:) Odpowiedz Link Zgłoś