Dodaj do ulubionych

wakacje tuż tuż, może Władysławowo?

06.06.07, 15:27
Był tam ktoś? Może macie jakieś rady, kwatery, gdzie, namiary itd? Tylko bez
reklamy proszę :/
A Wy co planujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:28
      Na dzis to myslę, że wszystkie kwatery juz są zarezerwowane we Władysławowie i
      innych zresztą miastach nadmorskich
      • tomus2221 Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? 06.06.07, 15:33
        Wladyslawowo wogole mi sie nie podoba,nie ma klimatu,takiego jak np. Jurata czy
        Jastarnia.A co do kwater to napewno cos sie znajdzie.
        • Gość: zosia Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? IP: *.internet.radom.pl 06.06.07, 16:26
          Tam jedyne kwatery nadające się do użytku zlokalizowane są przy ul. Mroskiej,
          która prowadzi do samej plaży.Wszędzie blisko, ładne wille,niedrogo.Problem w
          tym czy jest coś wolnego, bo tam jeżdżą od lat stali goście.
          • Gość: autor Łeba... IP: *.rad.vectranet.pl 07.06.07, 12:42
            .. tylko, Łeba nic mi wiecej nie potrzeba
            • gregor13 Re: Puck 07.06.07, 20:36
              Ze dwa tygodnie temu znalazłem w Pucku kwaterę w terminie koniec lipca/połowa
              sierpnia za dwie dyszki od osoby. Kwatera w centrum, 10 min. od plaży na
              piechotę oczywiście.
              • szybka.osa Re: Puck 07.06.07, 21:42
                Z internetu, z Anonsów czy...?
                Władysławowo, bo kilka dni będę w trójmieście, a we władku jeszcze nie byłem.
                Tzn mogą być okolice od strony morza....
                • tomus2221 Re: Puck 07.06.07, 22:41
                  Skoro jednak Wladyslawowo,to proponuje wybrac sie na jednodniowa wycieczke
                  rowerowa,jest ścieżka wzdluz Zatoki do Jastarnii i Juraty,pięknie jest.
                  • szybka.osa Re: Puck 07.06.07, 22:47
                    Chciałbym....ale zostaje samochód ew. wypożyczenie rowerków.
                    • tomus2221 Re: Puck 07.06.07, 23:08
                      Niee nie samochod,wypozyczaj rower i w droge,piekne widoki,piekne lasy,czyste
                      powietrze.Zaraz przy wjezdzie do Jastrani po lewej stronie masz bunkry,warto
                      obejrzec sa odnowione,wogole to piekne miasteczko>polecam smazalnie ryb przy
                      tzw. obwodnicy Jastarni tuz przy samej ulicy, kolo osrodka Draga.Palce lizac.I
                      bierz rower bo duzo zobaczysz po drodze i pozwiedzasz.Jak bedziesz w Juracie
                      polecam wieze widokowa,widok jest bajeczny szczegolnie przy zachodzie slonca (
                      za skrzyzowaniem ze światlami w lewo do lasu)No to milego pobytu:)
                      • szybka.osa Re: Puck 07.06.07, 23:45
                        Dzięki :)
                • Gość: gregor13 Re: Puck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 08:37
                  Z Anonsów, były raptem trzy ogłoszenia z Pucka.
    • Gość: basia Podpinam się, a Chłapowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:06
      Czy warto? chodzi głównie o plażę, czy to daleko, pieszo idąc, z Władysławowa?
      • Gość: abobo Re: Podpinam się, a Chłapowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:02
        jak z Glinic na Ustronie. Nie zauważysz, jak wyjdziesz z Władysławowa i już
        jesteś w Chłapowie.
    • Gość: dida Re: wakacje tuż tuż, może Władysławowo? IP: *.rad.vectranet.pl 08.06.07, 18:47
      Władysławowo jest ok. Ale dla mnie chyba fajniejszy jest Hel: Jurata, Jastarnia
      itd. po prostu super! Ale Władek OK. co do kwater to mam nie najlepsze
      wspomnienie z Władka więc nie polecę swojej Pani Jadzi od Kwatery:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka