Gość: Wstyd!!!!! IP: *.kasknet.pl / 192.168.0.* 08.06.03, 21:59 Sprzedac tego fujere Seremaka i odrazu bedzie lepiej w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprzedac go akysz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic MZKS Panu już dziękujemy... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 22:23 Przed rozpoczęciem rundy rewanżowej wydawało się, że w walce o awans liczyć się będą tylko dwa zespoły: Jagiellonia i nasz MZKS. Nieprawdopodobnie korzystny układ wiosennego kalendarza gier stwarzał ogromną szansę – niepowtarzalną, przed jaką nasz zespól nie stanął jeszcze nigdy w historii swojego istnienia. I kto wie czy dzisiaj nie świętowalibyśmy awansu gdyby rządy sprawowała kompetentna osoba. Panu Panie Prezesie już dziękujemy, bo pański czas rządów ( a raczej nieporadności ) musi się zakończyć. Dobrze by było podjąć choć jedną słuszną decyzje i złożyć rezygnację. Miał Pan wszystko: trenera, który dzisiaj sprawdza się jako szkoleniowiec II ligowego RKS-u Radomsko i niektórych piłkarzy nie odbiegających poziomem gry od drugoligowców. Zapewne nie miał Pan pieniędzy, ale to przecież do prezesa należy zadanie ich zdobywania. Jeżeli nie potrafił Pan tego zrobić, to dowodzi temu, że się Pan nie nadaje na to stanowisko. Jeżeli Pana zdaniem drużyna miała walczyć tylko o utrzymanie ( a w momencie gdy odchodził Makowiecki zajmowała 3 miejsce w tabeli ), to najwyraźniej przeinwestował Pan w zespół; a to także oznaka braku kompetencji. Należy wyrazić nadzieję, że znajdzie się jeszcze ktoś kto dobro tego klubu przełoży ponad własne interesy, przyjdzie pier......lnie ręka w stół, kilku osobą podziękuje za współprace i grę. Ratujmy co się da, w przeciwnym razie czeka nas spadek po równi pochyłej w dół. A tak na mrginesie to Minda ma wystarczająco dobrą pamięć by podchodzić do egzaminów dojrzałości, ale najwyrażniej za krótą by pamiętać, że on także czasami brał udział w takich spektaklach.Nie Panu dzisiaj Panie Minda oceniać postawę zawodników Kozienic. Już w najbliższym sezonie może Pan to robić poddając ocenie występy Radomiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buddah Re: Panu już dziękujemy... IP: 217.11.142.* 09.06.03, 10:31 Kbicu Kozienic ty jeste naprawde bardzo naiwny lub pusty.bedziecie miec fajny stadion kase trzeba inwestowac wlasnie w niego.Chcialbym awnasowac a potem spac z II ligi!!!i potem do III i IV. Kolego jesli jestes taki madry to startuj na prezesa. Przeciez wiadomo, ze kozienice nie maja pieniazkow na awnas.Brawo Panowie. Nie wiem kibicu czy wiesz ze nawet Jagiellonia Bialystok nie chciala awnasowa bo nie ma kasy!!Wiec za nim zaczeniesz krzyczec to pomysl. Kazdy czuje gorycz bo bylo blisko, ale jesli nie ma sie kasy to sie nie awnansuje bo mozna narobic sobie giga dlugow!!!Nie wiem czy wiesz,ze zawodnicy Kozienic nie dostaja kasy. Wiec po co sie zadluzac jeszcze bardzie. Wiec pomysl, za nim co napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Mzks Re: Panu już dziękujemy... IP: 195.243.97.* 09.06.03, 17:30 Jak dobrze się wczytasz, to zauważysz, że o braku pieniędzy też pisałem. Ale kto ma te pieniądze zdobywać dla klubu, jak nie zarząd? Nie jestem zwolennkiem awansu na siłę, ale jak pamiętasz Jagielloni ten awans 2 lata temu nie zaszkodził aż tak bardzo bo dzisiaj jest ponownie w II lidze ( a nie w III czy IV ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qyon Re: Kompromitacja piłkarzy Kozienic IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 07:48 Ja tam żadnych gwizdów nie słyszałem. Była tylko cisza, przeraźliwa cisza. Kibice odezwali się wtedy gdy schodzili piłkarze Hutnika, bili im brawo. A jeden pan M jak i drugi pan M swój czas w klubie to już mieli więc teraz się nie mądrzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Kozienic Re: Kompromitacja piłkarzy Kozienic IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 09:43 Po co ten stadion jak za rok Kozienice spadną do IV ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak Re: Kompromitacja piłkarzy Kozienic IP: 212.244.63.* 09.06.03, 10:12 Kozienice zawsze były i będą frajerskim klubem, który po zapewnieniu sobie bezpiecznego miejsca w lidze handlują meczami na lewo i na prawo. Widocznie z rozpędu pajace nie grali w piłkę tylko myśleli o dupach, bo zapomnieli że grają z najsłabszą drużyną w lidze, która i tak im nic nie zapłaci. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że w przyszłym sezonie pomożemy Kozienicom znaleźć się w IV lidze bo tam (najwyżej) jest ich miejsce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozieniczanin Re: Kompromitacja piłkarzy Kozienic IP: 217.153.77.* 09.06.03, 14:02 Miejsce w IV lidze to ma już zapewnione Radomiak, spadnie z ligii i się rozsypie. I pamietaj :PIERWSZA SIŁA W REGIONIE TO KOZIENIECKA DRUŻYNA, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic MZKS Re: Kompromitacja piłkarzy Kozienic IP: 195.243.97.* 09.06.03, 18:05 Są mi obojętne losy Radomiaka tzn, że nie jestem tak anty nastawiony do Waszej drużyny jak Ty do Kozienic. Ale skoro mówisz, że Kozienice to sprzedawczyki to równie odważnie powiedz o kulisach meczu Pilica B. - Radomiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: healy Re: Kompromitacja piłkarzy Kozienic IP: *.nandu / 10.102.0.* 09.06.03, 18:55 już kurwa bez przesady - nie chciało im się i olali sprawę, ale gadka o jakichś równiach pochyłych to mrzonki - to są dobrzy piłkarze, z wyjątkiem kilku emerytów (Procki, Seremak). Nie potrzeba żadnej rewolucji - na środku obrony zagra Skórnicki, brakuje jedynie dobrego napastnika. Przede wszytskim jednak potrzeba trenera z koncepcją i jeżeli taki zostanie znaleziony będzie dobrze. I jak to mamy w zwyczaju znowu spuścimy Radomiaczka do czwartej ligi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mzks Re: Kompromitacja piłkarzy Kozienic IP: 195.243.97.* 09.06.03, 19:37 Wszystko się zgadza Healey, ale co do Prockiego to chyba jakaś pomyłka - według mnie to w przekroju sezonu najlepszy zawodnik Kozienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naswer olać IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 12.06.03, 00:43 istnieje możliwość zarabiania kasy na tak niskim poziomie , to zarabiają kasę, cały sport w radomi i Kozienicach i w całym okręgu to jedno wielkie przewalenie, a napaleni kibice nie chodzą na mecze aby sie wyluzowac tylko kogoś obic napic sie i wymagac efektów i awansów. A za co te awanse jak się za bilety nie chce płacić!! Ludzie stuknijcie się w głowę wszystko to przewalana kasa !!! Odpowiedz Link Zgłoś