p3nisista 14.06.07, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Uczniowie na boisku ostrzelani z wiatrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:42 Phi, a mnie ktoś ostatnio strzelał w okno z wiatrowki. W biały dzień, centrum Sopotu. Dwie dziury po śrucie w oknie, szyba do wymiany. Kto, po co, dlaczego? Miałam zgłosić policji? Obśmialiby. Pewnie gó..arze sobie strzelali. Wrogów nie mam. Chyba, że nie wiem o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Wiatrówki są dla ludzi a nie dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:33 Wiatrówki są dla ludzi a nie dla debili. Ile jest zabójstw przy użyciu noża i co posiadania noży też zabronić. Stare przysłowie mówi "daj małpie brzytwę (wiatrówkę) to... Ludzie kiedy wy wreszcie zrozumiecie, że przez samo zabranianie przepisami to niczego nie osiągniecie. Co wy wszyscy z LPRu za wszystko i wszystkich do wiezienia chcecie wsadzać.Tam już nie ma miejsc a rezerwacja zajęta na dwa lata z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa No i źle zrobiłaś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:16 > Miałam zgłosić policji? Obśmialiby. A dlaczego ulegasz? W ten sposób kultywuje się nieróbstwo i lekceważenie spraw przez policjantów (oczywiście nie mam na myśli wszystkich). A właśnie że trzeba było zgłosić. Dla zasady. Bo być może to ośmieli tego, co strzelał, i będzie to robił dalej (jeżeli robił to z chuligaństwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro co za debile dopuscili do takiej sprzedazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:52 wiatrowek. Teraz to g* moze kupic byle kretyn. Tak samo reklamuja to dziadostwo wszedzie gdzie sie da. Na swieci niektore firmy produkuja wiatrowki tylko na export do Polski. Sku..syny, ktore rzadza tym krajem zajma sie problemem dopiero, gdy naprawde dojdzie do tragedii. Wtedy ch..e beda szukac szybko winnych. Po..y kraj po..i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępiciel głupoty Jedynym debilem to jesteś ty, osiołku IP: 66.232.105.* 14.06.07, 21:38 Za czasami PRL żal ci d... ściska. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Na wiatrowke powinno byc zezwolenie. IP: *.umcs.lublin.pl 14.06.07, 19:52 Ten idiotyczny zapis o energii pocisku mniejszej niz 17J to prawny bubel, jak cala zreszta trzecia RP wraz z Kwasniewskim, Millerem i in. Odpowiedz Link Zgłoś
sebekwww Re: Na wiatrowke powinno byc zezwolenie. 14.06.07, 21:41 Hmm a dlaczego niby zapis o limicie energii to bubel ? Mozesz wyjaśnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępiciel głupoty Na kamienie także! IP: 66.232.105.* 14.06.07, 21:42 Wiatrówka ma moc do 17J. Zwykły, rzucony kamień ma o wiele więcej. On może nawet zabić!!! Wniosek: zabronić posiadania kamieni. Wszystkich u których znajdą to mordercze narzędzie na podwórku od razu do pierdla na 20 lat. Niech żyje nowa bezpieczna Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Uczniowie na boisku ostrzelani z wiatrówki IP: *.prz.rzeszow.pl 14.06.07, 20:41 No i będzie tak coraz częściej - jeśli jakiś debil zezwolił w tym kraju na sprzedaż "nieszkodliwych" wiatrówek. Ja bym je testował na sprzedawcach - strzał w łeb z nieszkodliwego śrutu - jak przeżył - to może i można warunkowo dopuszczać? Testowałbym każdy egzemplarz! A potem zidiociali tatusie kupują żeby najpierw do ptaszków, kotów sąsiadów postrzelać - a potem - gdzie wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Uczniowie na boisku ostrzelani z wiatrówki IP: *.chello.pl 14.06.07, 20:55 czy dlatego, że posiadanie prawdziwej broni na ostrą amunicję jest zabronione, czujesz się lepiej idąc naprzeciw komuś sam na sam nocą? Nie zabraniać, uczyć postępowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępiciel głupoty Re: Uczniowie na boisku ostrzelani z wiatrówki IP: 66.232.105.* 14.06.07, 21:47 Gość portalu: pit napisał(a): > czy dlatego, że posiadanie prawdziwej broni na ostrą amunicję jest zabronione, > czujesz się lepiej idąc naprzeciw komuś sam na sam nocą? > Nie zabraniać, uczyć postępowania! Tchórz tego i tak nie zrozumie. Jego naturalną reakcją jest paść na kolana i błagać napastnika o litość. Broń mu nie potrzebna bo sama myśl o samoobronie napawa go przerażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papaj Re: Uczniowie na boisku ostrzelani z wiatrówki IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 20:55 Znieść zezwolenie na broń palną.Każdy powinien mieć tyle broni ile będzie chciał.Napewno byłoby bezpiecznie, chociaż z początku to najwięcej zarobiliby grabarze i księża.Napewno póżnie byłby szacumek człowieka do człowieka, a debila by nie znalazł ze świeczką, no chyba ze w Szczecinie w policyjnej grupie antyterorystycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukulele gnoje IP: 193.239.59.* 14.06.07, 21:27 indywidua na codzień określane mianem :gnoje: drą mordy centralnie pod oknami domów mieszkalnych, robią konkursy kto głośniej :k...a: krzyknie, zwracają się do siebie nawzajem oraz przypadkowych ludzi per :dziwko: i :pedale:, plują i chleją piwo, śpiewają kibicowskie piosenki. gazeta pisze o nich :dzieci:. prasowa manipulacja niby opanowana do perfekcji, ale co bardziej kumaty widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigaboy Uczniowie na boisku ostrzelani z wiatrówki IP: *.rad.vectranet.pl 15.06.07, 10:42 to nie był 23 letni chłopak, winnego (15lat) zabrała policja koło godziny 23.30 dnia 14 czerwca, poprzedni podejrzany został zwolniony z aresztu. Odpowiedz Link Zgłoś