best_seler 11.06.03, 09:24 Łapania Bułgarów i spisywanie babci handlującyhc pietruszką. To jest to, co policja umie robić najlepiej. a jak wczoraj na targu na Nowogrodzkiej była rozróba to policji nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonia Re: Obława na targowiskach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 11:46 Jestem ciekawa co sie dzieje z rzeczami zabranymi tym ludziom... do kogo ona trafiaja i czy ktos ma na to jakies dokumenty ze tyle zabral i tyle oddal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejma Re: Obława na targowiskach IP: *.radom.pilickanet.pl 11.06.03, 15:28 Gość portalu: gonia napisał(a): > Jestem ciekawa co sie dzieje z rzeczami zabranymi tym ludziom... > do kogo ona trafiaja i czy ktos ma na to jakies dokumenty ze > tyle zabral i tyle oddal? Te rzeczy trafiły do Urzędu Celnego. Są na to dokumenty: kto ile zabrał i ile oddał. Nie musisz się więc o to martwić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozumiejącyproblem Re: Obława na targowiskach IP: 158.66.132.* 11.06.03, 12:43 best_seler napisał: > Łapania Bułgarów i spisywanie babci handlującyhc pietruszką. To > jest to, co policja umie robić najlepiej. a jak wczoraj na > targu na Nowogrodzkiej była rozróba to policji nie bylo. Bo akurat jedyny patrol komendant wysłał na Ustronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: Obława na targowiskach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:02 ja widziałem kilka lat temu na śląskiej gdy trzech gości się prało po gębach straż miejska skręciła dyskretnie w alejkę co by im nie przeszkadzać, a kilka tygodni temu jak pewien rumun po wypiciu jakiegoś specyfiku dostał szału, atakował każdego kto nie ucieka na drzewo i trzeba było go trzymać 'odpowiednie służby" zjawiły się po jakiś 30 min Dla mnie bomba Ps co ma zrobić babcia??? , jak pójdzie na teren targowiska to zapłaci 10 zł, jak jej się to nie kalkuluje zmieni miejsce to załaci mandat, na pocieszenie w autobusie wyrwą jej torebkę z 200 zł czyli połową renty i nawet gdy drania złapią to będzie to znikoma szkodliwość społeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Obława na targowiskach IP: *.tkdami.net 11.06.03, 21:27 Handlarze z innych krajów nie płaca za handel na naszych targowiskach i dlatego maja taki tani towar, a polscy handlarze niestety na tym traca.więc Policja słusznie postepuję przeprowadzając takie akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poker Re: Obława na targowiskach IP: *.kentinstitute.nsw.edu.au / 192.168.10.* 13.06.03, 09:43 Tak Robciu Bardzo slusznie, szkoda tylko, ze nie wzieli sie za tych co naprawde nie placa podatkow i to robia legalnie, ale oni maja ochrone...MARKETY sa zwolnione z oplat na lat kilka, z oplaty za elektrycznosc byli zwolnieni na okres 3 lat.... Myslalem ze chociaz beda placic za wode, ale pobudowali studnie glebinowe...Nie wspone juz o podatku od nieruchomosci, gdzie wlascicielom, ktorzy przez wiele lat placili, a teraz nie maja kasy na chleb odbierane sa zgodnie z prawem za pomoca sadow i komornikow. Nikt nie zaprotestowal jak podatek gruntowy wzrosl w ciagu 3 miesiecy o 250%. Ktos musi pokryc lapowki naszych urzedasow, ktorzy zwolnili sklepy wielopowierchniowe z wszelkich oplat... Gość portalu: Robcio napisał(a): > Handlarze z innych krajów nie płaca za handel na naszych targowiskach i dlatego > > maja taki tani towar, a polscy handlarze niestety na tym traca.więc Policja > słusznie postepuję przeprowadzając takie akcje. Odpowiedz Link Zgłoś