czerwony_zlodziej_okradajacy_p 19.06.07, 20:00 wiadomosci.onet.pl/1556588,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatyk_sld Re: Jak SLD sprzedało POLSKĘ!!! 19.06.07, 20:22 Nie wiesz że od tematów tego typu jest pod forum "Kto nami rządzi?" ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant pis brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:08 Ja też chcę na listę autorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Jak SLD sprzedało POLSKĘ!!! IP: *.tkdami.net 19.06.07, 21:28 Stek bzdur wygenerowany przez typka, którego przygarnęła Samoobrona, koniunkturalisty, hipokryty i dwulicowca. Jego wiarygodność jest równa wiarygodności jego kolegów partyjnych (dodam - przestępców skazanych prawomocnymi wyrokami). Takimi sensacjami może ten śmieszny chłopek epatować sympatyków_PiS-u. Ja przeczytałem także komentarze do artykułu na Onecie i mówię to samo: to propaganda mająca na celu zantagonizować nas z Niemcami. Głupia jak sam autor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Jak SLD sprzedało POLSKĘ!!! IP: *.tkdami.net 19.06.07, 23:01 SLD - jedyna uczciwa partia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Jak SLD sprzedało POLSKĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:48 To chyba jakiś dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: Jak SLD sprzedało POLSKĘ!!! IP: *.tkdami.net 10.08.07, 10:13 tak uczciwa jak radomska władza sld-owska Odpowiedz Link Zgłoś