Dodaj do ulubionych

30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radomiu!!!

23.06.07, 09:32

Tego jeszcze nie było, żeby w naszym Mieście odbyła się ogólnopolska konwencja
rządzącego ugrupowania!!! Jest to ukłon w stronę mieszkańców - RADOMIAN,
którzy w wyborach parlamentarnych wybrali PiS, w wyborach prezydenckich
postawili na Lecha Kaczyńskiego, a w dniu 12 i 26 listopada 2006 roku dokonali
mądrego wyboru dla Tego Miasta wybierając PiS i Andrzeja Kosztowniaka jako
Prezydenta Radomia!!!

Obecność na konwencji Premiera, wielu ministrów, sekretarzy i podsekretarzy
stanu, decydentów, posłów i senatorów powinna przynieść wymierne efekty dla
Radomia.

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!

PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!!
Obserwuj wątek
    • sympatyk_sld Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 09:34
      "Nie nazywajmy nigdy że szambo jest perfumerią"
      • axel_radom Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 09:48
        sympatyk_sld napisał:

> "Nie nazywajmy nigdy że szambo jest perfumerią"

Ja zwykle trafna zdanie sympatyku_sld !

Ja na to szambo nie wyrażam zgody !
        • sympatyk_pis Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 11:10

Polecam post sympatyka_sld, który świadczy o jego wartościach i moralności
          ___________________________________________________________________________________________

• Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ?
          sympatyk_pis 17.05.07, 07:32 + odpowiedz

Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi
          kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
          Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne.
          Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na
          mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób?
          Bandytów w białych rękawiczkach?

sympatyk_sld 17.05.07, 07:50 + odpowiedz

sympatyk_pis napisał:

>
          > który utożsamia się z ludźmi
          > kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
          > Szteliga, Jakubowska i wielu innych
          >
          > Bandytów w białych rękawiczkach?

Odsyłam post do moderatora o usunięcie.

sympatyk_sld 17.05.07, 12:23 + odpowiedz

Ty jesteś człowiekiem rozumnym czy nie? - Czy ja mam nick sympatyk_sld czy
          członek_sld ?

Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które
          mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!
          ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Polecam szczególnie fragmenty podkreślone na czerwono, na jakie to "autorytety"
          głosuje sympatyk_sld co sam potwierdził w swoim poście!!!
          ________________________________________________________________________________

• sympatyk_sld Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 16:35
            sympatyk_pis napisał:

(...)

To wszystko kłamstwo, ja tego nie napisałem !
    • Gość: ant To trzeba im zrobić godne powitanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:00
      Wszak Radomianie to nie tylko reżimowi kolaboranci. Tu też są "Wykształciuchy".
      • sympatyk_pis Re: To trzeba im zrobić godne powitanie. 23.06.07, 10:11

Właśnie, m.in. i ja po dwóch kierunkach.
        __________________________________________________________________________________

• Gość: anna Re: To trzeba im zrobić godne powitanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:28
          no i jest jeszcze twój wykształcony prezydent wielu, nie daj boże Radomiowi!,
          kadencji, mówiący 4 językami ("znajomość języków - zna 4 języki obce angielski,
          francuski, chiszpański i japoński" - cytat oryginalny), po 3 fakultetach (swoją
          drogą może ktoś w końcu wyjaśni ten fenomen i napisze naprawdę, co to były za
          studia, w jakiej formie, z jakimi wynikami).

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=61534048&a=61555567
        • Gość: Ja Re: To trzeba im zrobić godne powitanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 13:45
          Po dwu kierunkach ? A ja sądziłem, że masz zasadniczą skończoną, bowiem nie znasz reguł języka polskiego. Zresztą jak ktoś jest parweniuszem i nie ma kindersztuby, to choćby nawet osiem kierunków skończył pozostanie nim, choćby nie wiem jak się starał.
        • Gość: Test Let's try IP: 83.71.189.* 23.06.07, 14:28
          Which university have you graduated smart ass??? Bussiness and Sex High School
          in Kozia Wolka?? You're just another empty head, who pretends a wiseman.
        • Gość: ant Re: To trzeba im zrobić godne powitanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:07
          Tylko dlaczego jeden polityczny i w dodatku robiony za komuny?
        • Gość: Leonardo Re: To trzeba im zrobić godne powitanie. IP: *.tkdami.net 24.06.07, 09:20
          Tylko kierunki ci się pomieszały i w rezultacie wyszło to, co wyszło: dno
          intelektualne, kompletny brak wiedzy, nieznajomość ortografii i składni, a
          także deficyt w zakresie kultury osobistej, co wynika z braku tzw.
          kindersztuby. No cóż, studia może teraz skończyć każdy jak widać na przykładzie
          sympatyka.
    • samspade Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 10:23
      Będziemy mieli lotnisko?
      Będą jeździły IC?
      Czy jest to raczej na otarcie łez dla łaskawie nam panujących. Kielce maja
      wszystko ale to u was odbyła sie ogólnopolska konwencja jedynie słusznej partii?
      • pilch2007 Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 10:26
        Nie uwazam, żeby kowencja PIS podniosła prestiz Radomia. Aby to się stao nasi politycy powinni lepiej zadbac o miasto i efektywniej prowadzić dobrą politykę, a tego niestety nie robią, a żadna konwecja RAdomia nie zmieni.
    • jdk Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 10:37
      Ja tam wolę, żeby zamiast konwencji partyjnych (nawet partii rządzącej), do
      Radomia przyjeżdżali chociaż w połowie tak często jak do Kielc: Kaczyńscy,
      Kwaśniewski, Tusk, Rokita, Olejniczak, Lepper i inni - czyli FAKTYCZNIE coś
      znaczący w jednym bądź innym okresie.

Natomiast skoro już przyjadą - co też ma swoje korzyści: zapłacą za wynajem
      sali (mam nadzieję! a na pewno dopilnuję, żeby sprawdzić, czy zapłacili!),
      zapłacą za catering itp., przejdą się po mieście - to mam kilka pytań:

- Lotnisko: jak to jest, że Kielce - wbrew strategii przyjętej przez ten sam
      rząd jeszcze kilka tygodni temu!! - teraz dostają 7 milionów, a Radom
      spełniający wszystkie warunki nie dostaje złamanego grosza??
      - Modernizacja infrastruktury: dlaczego poza S7 żadna inna droga przebiegająca
      przez Radom nie jest modernizowana (S12, S9...)
      - Rozkład jazdy pociągów przez Radom: dlaczego rozkład jazdy jest tak
      beznadziejny? Dlaczego ma się nijak do liczby pasażerów w porównaniu z innymi
      trasami (np. Warszawa-Lublin)? Dlaczego nie ma połączeń do Rzeszowa i
      Przemyśla, dlaczego nie ma połączeń do Łodzi i Szczecina (jedno nie załatwia
      problemu!)
      - Województwo: dlaczego rząd nie robi nic w kierunku naprawienia błędów reformy
      administracyjnej z 1998 roku (albo 10-12 dużych regionów, albo 25-30 mniejszych
      województw)??
      - Pieniądze z UE na ściacę wschodnią, na rozwój "przyszłych aglomeracji":
      dlaczego - zakładając nawet aktualny podział administracyjny - takie dodatkowe
      wsparcie otrzymują np. Kielce i Olsztyn, będące w lepszej sytuacji niż Radom??
      - Uniwersytet: dlaczego rząd nie robi nic w celu powołania w Radomiu z
      prawdziwego zdarzenia publicznej uczelni humanistycznej (jeden z głównych
      powodów wyjazdu z Radomia dużej części młodych ludzi!), a następnie jej rozwoju
      w kierunku uniwersytetu??

I wiele innych. Te powyżej to najważniejsze.

Ponieważ sam nie będę miał możliwości zadania tych pytań ze względów
      oczywistych, mam prośbę do dziennikarzy, aby byli dociekliwi!

P.S. Może część uczestników konwencji przyjedzie do Radomia pociągiem.
      Proponuję z całego serca takie rozwiązanie - wówczas pieniądze na linię
      kolejową do Radomia, na modernizację dworca i na poprawę rozkładów jazdy
      powinny się znaleźć natychmiast!
      • Gość: radomianin Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:12
        drogi jakubie, twoje żenujące insynuacje o potrzebie sprawdzania czy rachunek
        ze wynajęcie sali został opłacony, jest poprostu bezczelny. zdajesz sobie chyba
        sprawę z marności swojej osoby i swojego zaplecza politycznego. takim
        słownictwem chyba leczysz swoje kompleksy za policzek jaki dostałeś od pisu
        przy negocjacjach typujących wiceprezydenta. jak dawali stołeczki to pierwszy
        krzyczałeś ze tobie ten wiceprezydent się należy i chciałeś współpracy z pis.
        jak chłopcy ci pokazali gdzie jest miejsce w szergu dla takich jak demagogiczne
        i nic nie znaczące, bez żadnej wizji "kocham radom" to się obraziłęś i zaczołeś
        pluć jadem na chłopaków z pis.
        lepiej niech kocham radom pokarze jakie dotacje dostawało od firm i osób którym
        w sposób szczególny zależy na walce z pis?. powiedz drogi jakubie jaki czynsz
        płaci twoja organizacja za wynajem siedziby? i od kogo ja wynajmujesz?
        najpierw ty bąź czysty a potem możesz być bezczelny i rzucać takie hasełka o
        potrzebie sprawdzania czy rachunki zostały zapłacone
        • Gość: fx Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:46
          Aleś drętwy. Dość darmochy dla pisu, niech płacą jak każdy. I każdy ma prawo to
          sprawdzić. Ciekawe co z wami się będzie działo jak następna ekipa po was
          przyjdzie i rozliczy to co zrobiliście albo czego zaniechali, ciekawe jakie
          brudy wypłyną. Mam nadzieję, że kara krętaczy nie ominie :))))
        • Gość: na korepetycje Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.tkdami.net 23.06.07, 22:47
          Poziom radomianina:

to się obraziłęś i zaczołeś pluć jadem na chłopaków z pis.
      • Gość: kibic_radomski Re: 30 czerwca ogólnopolska kon-inne spojrzenie IP: *.dc.dc.cox.net 24.06.07, 14:01
        Mozna i tak" "Sukces wyborow PiSu w Radomiu" to wynik dyskryminacji Radomia przez poprzednie
        ekipy, dlatego wszelkie ujadanie na sukces PiSu nalezy skierowac na "winnych" i siebie samych.

Twoj stosunek do konwencji jest niewlasciwy, bo to jest wlasnie jedna z lepszych promocji miasta albo
        zwrocenie uwagi na jego problemy. Nalezy wiec podjac probe propagandowego "zrownania" sukcesow
        gospodarczych PiSu ze zmiana sytuacji w Radomiu. Dlaczego? Otoz mozna polityce gospodarczych
        sukcesow PiSu przypisywac "wlasciwych" zmian przed rzadami PiSu ale sukcesow w Radomiu bedzie sie
        przypisywac tylko PiSowi, dlatego Twoje PYTANIA jezeli odpowiedzi beda pozytywne beda dzialac na
        korzysc tego "znienawidzonego PiSu". Co wiecej, mysle, ze do roku 2012 te wszystkie wymienione
        przrz Ciebie postulaty zostana zrealizowane i to z nawiazka!

Jak w 1976 roku Radom staje sie CENTRUM walki politycznej o nowa Polske oraz o bycia lub nie bycia
        PiSu w przyszlosci. Zauwaz, ze nawet Balcerowicz uzywa Wloszczowa jak symbolu glupoty decyzji
        ekonomicznej PiSu i teraz juz wiadomo, ze na taka druga glupote PiS sobie juz nie moze pozwolic czyli
        kosztowne lotnisko w polu, gdy nalezy budowac drogi WZ i PP wraz z modernizacja lotnisk juz
        istniejacych.

PS
        Moja rada, zostaw w spokoju prezydenta Radomia natomiast zajmij sie rozszerzaniem wlasnej bazy
        poprzez wspolprace z wszelkimi instytucjami poza rzadowymi oraz zwyklymi ludzmi, przeciez jestes
        "apolityczny" wiec co Cie tak w koncu obchodzi kto dzisiaj rzadzi. Stawiaj dalej pytania, rob dalsze
        opracowania jak w przypadku S12, oraz wysylaj swoje petycje do kogo sie tylko da.

sympatyk_pozytywnych_zmian_i_tych_co_Kochaja_Radom

• Gość: iga wielkie hallo! IP: *.radom.pl 23.06.07, 13:38
      sympatyk_pis napisał:

>
      > Tego jeszcze nie było, żeby w naszym Mieście odbyła się ogólnopolska konwencja
      > rządzącego ugrupowania!!! Jest to ukłon w stronę mieszkańców
      Pis nie musi się kłaniać mieszkańcom.Pis niech zadba o miasto i region:
      lotnisko,s12,obiekty sportowe - przed Euro2012.
      Radom nie potrzebuje wielkiego hallo ze strony pisu .Po g. nam jakieś
      konwencje ,co my z tego mamy? U nas konwencje a inwestycje w kielcach?
      Tego nie chcemy!
      • Gość: traper Re: wielkie hallo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:34
        A lotnisko i tak wybudują w Kielcach.Dość z propagandą sukcesu?!!!!!!
        • Gość: iga Re: wielkie hallo! IP: *.radom.pl 23.06.07, 15:52
          A mają działkę na księżycu.Nie mogą tam się zbierać na konwencji?
          Może niech sobie darują Radom .To miasto już dość wycierpiało.
          Nikt ich tu nie chce.Ni to prawe ni sprawiedliwe.Sio!
    • Gość: Małgoś Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.32.radom.pilicka.pl 23.06.07, 17:02
      Spójrzcie na to trochę z innej, bardziej radomskiej strony.Wydaje mi się, że
      jest to szansa o ile premier coś obieca.Zdziwił mnie trochę prześmiewczy ton
      wypowiedzi jdk, ale widcznie udziela mu się atmosfera tego forum i wszystko
      zaczyna sprowadzać do polityki.
      • Gość: Reba Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:28
        Oczywiście że jest to szansa. Tylko że nie chodzi o to, żeby ktoś składał puste
        obietnice, ale o to, żeby coś się zadziało. Na razie dzieje się w Kielcach, a w
        Radomiu średnio.
        • heniek_z_lasu Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 23.06.07, 19:06
          A czy wyniknęło coś z wizyty przedwyborczej premiera?? Nic! A z wizyty Gosiewskiego? Też nic! Więc i teraz nic nei wyniknie. Jest to tylko zagranie pod publiczkę. Zastanawia mnie tylko ile tak naprawdę "publiki" ma PiS w Radomiu. Mam wrażenie, że jest to marne parę procent...
          • Gość: Małgoś Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.32.radom.pilicka.pl 23.06.07, 22:03
            No człowieku nie przesadzaj.Chciał byś żeby zaraz po wyjeżdzie z Radomia na
            drugi dzień wpłynęły pieniądze na konto?No opanuj się.to trochę nie tak.
            • Gość: Księgowa Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.tkdami.net 23.06.07, 22:44
              Chciał byś żeby zaraz po wyjeżdzie z Radomia na drugi dzień wpłynęły pieniądze
              na konto?

Bedzie lepiej jak pieniądze przeleją wcześniej.
            • usjwo Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 24.06.07, 05:39
              Jeżeli liczymy na pieniądze, tylko dlatego że zjazd odbywa się w Radomiu, a
              nawet sympatycy partii rządzącej to przyznają, to dopiero jest nie tak! Ale
              może tak trzeba, wtedy każde miasto, każdy zakład, będzie wysyłać wyrazy
              poparcia dla PZPR. Ups, przepraszam PIS. Coś mi się pomyliło, nie wiem dlaczego?

Usjwo
              • czerwony_zlodziej_okradajacy_p Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 24.06.07, 14:25
                Co ty klepiesz.Dla mnie zjazdy może robić nawet pzpr byle by tylko była z tego
                kasa dla miasta.
                • usjwo Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 24.06.07, 15:05
                  Nawet jak to będą ci "uczciwi" ludzie z SLD?

Usjwo
      • Gość: fx A co premier mówil rok temu przy pomniku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:48
        Obiecał? I co z tego? :)))
    • Gość: /Me Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:12
      ROTFL

a kiedy Wosniki znajdą sie w SSE?
    • Gość: dzika bestia Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:05
      Naczelny propagandzista widać nigdy nie zasypia, czy odświętny garnitur już masz
      naszykowany, a usta do całowania d.. już oczekują zniecierpliwione wobec tego
      zbliżającego się stanu euforii? Jak to uczucie jest być takim pozbawionym smaku,
      dumy i honoru maluczkim człowieczkiem wazelinko?
    • Gość: ant Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:13
      Cieszymy się z rachunków jakie zapłacą podczas pobytu w Radomiu. Ciekawe czy
      będą to takie same stawki jak dla firm radomskich?
    • usjwo Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 24.06.07, 05:26
      Robisz propagandę jak za najlepszych czasów PZPR, kiedy zjazd partii był prawie
      świętem narodowym. Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz jeszcze jakiś
      transparent "Witamay dlegatów na zjazd PZPR", zamienisz tylko "ZPR" na "IS" i
      możesz stanąć na rogatkach
      Ten zjazd to _prywatna_ sprawa partii, co nam do tego. A jeszcze mówisz że coś
      na tym zyskamy, to znaczy że wróciło stare. Z popieranie jedynie słusznej
      partii będzie nagroda! Im więcej poparcia dla zjazdu, tym więcej pieniędzy dla
      miasta! Gdzieś to już widziałem i słyszzałem, moze mi przypomnisz gdzie?

Usjwo

PS. Z czego się cieszysz, przecież Ciebie nie wpuszczą, bo nie jetseś nawet
      członkiem.
    • Gość: Jedwabnik Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.tkdami.net 24.06.07, 09:26
      A o ile trzeba uszczuplić miejską kasę, żeby tych darmozjadów nakarmić?
      • Gość: nika Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.tkdami.net 24.06.07, 09:53
        Jeżleli prawdą jest to, że Gosiu dostanie pieniądze na lotnisko gdzieś w
        kieleckim polu, a my znowu gó.., to powinieneś sypatyku ze wstydu zapaśc się
        pod ziemię, bo wszystkie twoje propagandowe tekściki mozna o dupę rozbić. Nie
        potrzeba nam tu w radomiu nieudolnej marionetki Kosztowniaka, tylko prawdziwego
        gospodarza, który zrobi wszystko by zadbać jak najlepiej o miasto, które mu
        oddano we władanie. Jak PiS przedstwiał przed wyborami swego kandydata na
        prezydenta, myślałam: nie ma szans, ale widać "cuda" sie zdarzają. Szkoda
        tylko, że my musimy wszyscy ponosić konsekwencje wyboru "moherowych beretów".
        • sono_andrzej Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 24.06.07, 21:22
          Ja uważam, że konwencja PiS w Radomiu nic dla miasta nowego nie wniesie.
          Przyjadą pogadają, najedzą się, pośmieją, pobawią i się rozjadą.
          Sukces może być jedynie pośredni. Lokalni działacze PiS pokażą się w partii i
          może nieco awansują w strukturach co może mieć przełożenie na radomskie sprawy
          jakie ważą się w ministerstwach.

I chyba tyle w tym temacie.
          • Gość: dom Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:29
            Gdzie to będzie dokładnie i o której godzinie? Już szykuję jaja i zgniłe
            pomidory dla kaczora i innych. Radomianie zróbcie toa samo, pokażmy im co o
            nich myślimy.
            • sympatyk_pis Re: 30 czerwca ogólnopolska konwencja PiS w Radom 29.06.07, 18:45

A ja tam będę czekał na ciebie.
              __________________________________________________________________________________

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka