Dodaj do ulubionych

Nocleg w Radomiu lub okolicy

26.06.07, 19:43
szukam jakiegoś spokojnego hoteliku (motelu)
na 1-2 noclegi w Radomiu lub okolicy,
niestety - jest to weekend i w wielu miejscach do których
dzwoniłem są organizowane wesela (np. Pod Różami)

mozecie coś niedrogiego polecić ?
pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: Dex Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:52
      W Jedlii Jetnisko jest też drugi fajny Hotel . Zapomniałem jak się on nazywa .
      Jadąc od Radomia mija się zalew drogą na Pionki i po 500m skręca się w las w
      lewą stronę . To jest jeszcze przed Stacją benzynową w Kolonce . Fajnie jest
      się obudzić w hotelu w środku lasu jak ptaszki za oknem ćwierkają . Jedzenie
      też jest dobre .
      • pitagor Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy 26.06.07, 19:55
        > W Jedlii Jetnisko jest też drugi fajny Hotel . Zapomniałem jak się on nazywa .

www.oeelp-jedlnia.com.pl

• Gość: Dex Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:46
          O właśnie o ten hotel mi chodziło .
        • zeliks Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy 29.06.07, 20:07
          Miałem tam wesele . Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel .
        • diakomo44 Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy 01.07.07, 14:59
          160 zł na wekand od piątku do niedzieli z pełnym wyżywieniem to nie jest tak
          drogo tam . Na fotkach fajnie wygląda rzeczywiście . Niedługo z żoną będę miał
          okrągłą rocznicę ślubu . Chyba tam się wybiorę z okazji z nią na wekend :-)
        • letrishia Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy 02.07.07, 22:30
          Tam jest super byłam tam raz na dwu dniowej konferncji medycznej . Najbardziej
          mi sie podobało patio .
      • trasher69 Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy 08.07.07, 14:51
        Ten hotel jest bardzo przedni i ekskulzywny . Najlepsze jest jedzenie . Minusem
        jest to że w nocy nie mozna za bardzo hałasować bo obsługa się czepia :P
    • Gość: kasiulek Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy IP: 82.139.61.* 26.06.07, 23:07
      Goraco polecam hotel Iskra. ktory sie miesci przy dworcu PKP na Osiedlu Planty
      4. Przytulne i spokojne miejsce, czyste pokoje, mila obsluga i tanie noclegi,
      polecam goraco!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ... Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:14
      jeśli chodzi o Radom to polecam Młodzieżowe Schronisko na ul. Limanowskiego
      teraz są wakacje to pewnie jest tam nie wielu uczniów. i w stołówce przy
      schronisku świetne jedzenie serwują :)
    • Gość: al Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 18:51
      na 1-2 września 2007 raczej nie znajdziesz ?, jeśli chodzi o inne daty spróbuj
      na Chorzowskiej 16/18,
    • highway_star Re: Nocleg w Radomiu lub okolicy 30.06.07, 20:52
      dzięki za informacje, na pewno podzwonie po tych
      miejscach , a co sądzicie o hotelu Gryf ? znajomy kiedyś tam był
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka