Gość: r IP: *.domainunused.net 04.07.07, 23:24 dobra decyzja. Tylko na milość boską nie zwalniac chlopaka po 3 mecach tylko dac mu popracowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 4xg awans dopiero po 3 latach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:53 skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: awans dopiero po 3 latach? IP: *.tkdami.net 05.07.07, 09:13 Ale ten zarzad Radomiaka jest uparty, znowu zaczynaja nakrecac propagandowy sukces , czyli wejscie w ciagu trzech lat Radomiaka do I-ej ligi, a ja jednak jestem innego zdania i przewiduje , że za rok Radomiak bedzie gral juz w IV -ej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: awans dopiero po 3 latach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:09 marzenia nie do spełnienia, kix. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: awans dopiero po 3 latach? IP: 213.17.170.* 05.07.07, 10:46 Kix nie ma szans :)w najgoryszm wypadku gramy dalej w III lidze ale raczej na bank awansujemy jak nie do II to do I ligii :) Zasady awansów i spadków: - Zwycięzca ligi uzyska awans do nowej I ligi. - Zespoły z miejsc 2-4 uzyskają awans do nowej II ligi. - Zespoły z miejsc 5-8 zagrają w nowej II lub III lidze w zależności od liczby spadkowiczów z II ligi z terenu makroregionu trzeciego. - Zespoły z miejsc 9-16 zagrają w nowej III lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: awans dopiero po 3 latach? IP: 213.17.170.* 05.07.07, 10:12 E bronki, czemu tak mało piszecie ? Weźcie coś nasmarujcie bo jakos tak dziwnie jest teraz bez Waszych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: awans dopiero po 3 latach? IP: 195.212.143.* 05.07.07, 10:36 a mi sie podoba to co mowi junior w wywiadzie dla sportowefakty.pl w sumie to kozak jest i uwazam ze do Radomiaka pasuje.zreszta wrocil tu chyba bardzie z sentymentu do dawnych czasow.a co do bronkow.psy szczekaja karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca pocztajcie.to nie boli IP: 195.212.143.* 05.07.07, 10:38 www.sportradom.pl/index.php?page=show_news&newsid=661 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: pocztajcie.to nie boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:32 jaca, poczekaj na wpis niejakiego radomianina. On zawsze "mądrze" gada o swoim ukochanym klubie Radomiak. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: pocztajcie.to nie boli IP: *.tkdami.net 05.07.07, 12:45 Mówisz i masz. Na razie to jeszcze nie macie licencji ani ugody z ZUs i US, ale jak już je dostaniecie to nic nie stoi na przeszkodzie aby pod wodzą niepokonanego Engela awansować do I ligi! Tak właśnie będzie, Radomiaczek I liga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: pocztajcie.to nie boli IP: *.tkdami.net 05.07.07, 12:57 No dobra, pośmiałem się bo czemu by nie ale tak naprawdę to widzę to trochę czarniej. Kontrakt trenerski na trzy lata z wysoką kwotą odprawy w chwili kiedy klub zwalnia trenera to będzie gwóźdź do trumny Radomiaka. Przyupomnijcie mi wierni kibice zielonych nazwisko trenera który w waszym klubie przepracował 3 lata? Tak więc kwota odprawy dobije Radomiaka, wystarczy kilka niezbyt udanych meczy, zarząd odwoła trenera, kibice obiją piłkarzy a dług wzrośnie. Co do planu naprawczego pana Hernika to śmiać mi się chce jak pomyślę która instytucja, bądź firma prywatna będzie czekać 13 lat na pieniądze od Radomiaka. Mimo wszystko I ligi życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: 195.212.143.* 05.07.07, 13:09 moze Engel junior bedzie pracowal tu 15 lat.skad ja mam to wiedziec.jest troche megalomanem i troche mitomanem ale akurat w PR jest to potrzebne,a Radomiak chyba potrzebuje wlasnie zmiany wizerunku.co do czekania 13 lat... dom mozna splacac i 30 lat.czym jest 13 lat wobec wiecznosci:)dzieki za to ze nikt nie poprawial moich literowek.dzieki za zachowanie poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:11 łeeeee ale literówki, naucz sie pisacć ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: 195.212.143.* 05.07.07, 13:18 dzienki stary wiedziauem ze morzna na ciebie liczydz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: *.tkdami.net 05.07.07, 13:43 Nadal nikt z kibiców nie podał nazwiska trenera który przepracował w Radomiaku 3 lata, czyżby takiego nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: 195.212.143.* 05.07.07, 15:11 sorki nie wiedzialem ze to konkurs.sa przewidziane jaies nagrody?karnecik na rgks Bron te sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronianina Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: 213.17.170.* 05.07.07, 16:12 a Ty skąd wiesz jaką on ma zapisaną odprawę ? Co do us i zus to chyba lepiej czekać iles tam lat ale odzyskac nalezności plus mieć wpływy z bierzącej działalności klubu niż nic nie otrzymać i jeszcze stracic płatnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:30 II trener Skoneczny był i był az do przesady, chyba z 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: 195.212.143.* 05.07.07, 16:39 zdecydowanie do przesady.a co do ugody to w tym szambie sa obie strony.i Radomiak i ZUS=urzad skarbowy.i jeslichca odzyskac kase nie bardzo maja wyjscie.musza isc na taka czy inna ugode a Radomiak to tez nie budka na targu i jego istnienie troche wiecej ludzi obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: zawsze musi byc ten pierwszy raz IP: *.tkdami.net 06.07.07, 00:59 Pożyjemy, zobaczymy, już bardzo niedługo wszystko się wyjaśni, runda jesienna tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś