przydupasjnp 06.07.07, 08:31 Często na forum spotkam się z tajemniczym skrótem JNP, ciekawe co on oznacza? Przychodzi mi do głowy tylko jedna odpowiedź, że JNP to – JA NIE PIJĘ . Co wy na to czy ktoś ma jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemne Re: Co oznacza ...? 06.07.07, 09:50 Wg mnie to Ja Nie-(lubię) Poniedziałku :) Odpowiedz Link Zgłoś
przydupasjnp Re: Co oznacza ...? 06.07.07, 11:10 A może JNP to Jasiu Nasz Przyjaciel? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnosagentos2 Re: Co oznacza ...? 07.07.07, 11:25 już wiem JNP - Jestem Najlepszym Przydupasem Odpowiedz Link Zgłoś
kurde22 Re: Co oznacza ...? 07.07.07, 20:43 moim zdaniem to: Jeszcze Nam Panujący. Jaśnie, to był zawsze "Oświecony". Panujący był zawsze "Miłościwie" Odpowiedz Link Zgłoś
szaman111 Re: Co oznacza ...? 07.07.07, 21:33 JNP-Jutro Niedziela Parafianie i przyszykujcie na tace hahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Re: Co oznacza ...? 25.08.07, 00:47 JNP - oczywiście oznacza Jak Należy Pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
przydupasjnp Re: Co oznacza ...? 09.11.07, 13:22 prywaciarz, prywaciarz coś ci sie pomyliło. "Ośla łąka" to skrót "OŁ" a nie "JNP". Popraw się chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
przydupasjnp Re: Co oznacza ...? 09.01.08, 11:56 JNP oznacza Jeśli Nas Posadzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
przydupasjnp Re: Co oznacza ...? 07.05.08, 08:32 JNP to Jestem Najlepszym Panem - Sandał Groźny Odpowiedz Link Zgłoś
studentas Re: Co oznacza ...? 27.05.08, 13:18 Nie Lubi czyli JNLP bestjapa coś ci nie poszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
bestjapa Re: Co oznacza ...? 27.05.08, 15:24 ..oj studentas nie przejmuj sie takimi pierdołami, acha mogę wstać czy mam siedzieć dalej? lubisz tak ustawiać ludzi w nawyk weszło co? Odpowiedz Link Zgłoś
odrzywolok500 Przezwiska, przydomki 05.01.09, 22:14 W Odrzywole od lat nadawano ludziom przezwiska. Bo jak tu wiedzieć o kogo chodzi jeśli kilka osób ma takie samo imię i nazwisko. Na tym forum niektórzy usilnie chcą nadawać ludziom nowe przydomki, Ostatnio słyszałem jak śmiano się, że trzeba dać komuś przydomek Czarny Kruk. Czy ktoś wie o kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
odrzywolok500 Re: Co oznacza ...? 05.01.09, 22:18 JNP - Ja Naprawde Poszukuję ( żony) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczuk Re: Co oznacza ...? 06.01.09, 23:55 a moze...? pajacuje, no nie wiem pomózcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
odrzywolok500 Re: Co oznacza ...? 05.02.09, 21:03 Która Jola Nasza Przyjaciółka? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnosagentos2 Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 11:37 czesio3-to-ja w innym temacie rozszyfrował skrót JNP wg niego to znaczy JASNIE NAM PIERDZĄCY w stołek. Super czesiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy.easy Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 12:34 Tajnos jestes na tym samym poziomie inetelktualnym co czesio. Nie wazne czy tego z forum czy tego z bajki- ten sam poziom bezmózga;) Odpowiedz Link Zgłoś
czesio3-to-ja Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 13:42 ..no teraz to ty czesia obrażasz świetoszku:) Odpowiedz Link Zgłoś
czesio3-to-ja Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 13:44 odpuszcze ci gajowy ze względu na to napisał Administrator. Ale nie bój sie i głosuj za rok na Sławka..;) Odpowiedz Link Zgłoś
czesio3-to-ja Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 13:46 ..i poznaj dobre serce ludzi opozycji;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnosagentos2 Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 14:33 gajowy a co w tym obraźliwego, że JNP pierdzi w stołek? Przecież to prawda ;-) żółwik czesław :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy.easy Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 15:44 Oj czesiu czesiu głosowac na Sławka mówisz? Sam na niego nie zagłosujesz bo i po co a mnie namawiasz? Oj czesiu czesiu... Odpowiedz Link Zgłoś
topola1133 Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 17:08 Słuchajcie dobry ten rozszyfrowny skrót przez Czesia Jaśnie Nam Pierdzący, Czesiu masz u mnie flaszke. Nie wciągajcie sie w dyskusje z gajowym bo on odciaga od konkretnych temtaów dot. gminy i JNP w stołek hahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy.easy Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 18:35 Kółko wzjemnej adoracji;) Sami się z siebie pośmieją i jest ok:D Jak byście się tak skupili na swoich rodzinach jak na wyżalaniu się na forum to Polska byłaby przykładem dla EU. Odpowiedz Link Zgłoś
cieta.riposta Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 19:01 czesiu u mnie masz drugą:) za tego Jaśnie Nam Pierdzącego:D Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy.easy Re: Co oznacza ...? 01.12.09, 19:04 No to zabierac szkło i do parku:D Czesiu tam bazuje i kilku fioletowych nosów z tego forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cieta.riposta Re: Co oznacza ...? 02.12.09, 11:19 gajowy.easy napisał: > No to zabierac szkło i do parku:D Czesiu tam bazuje i kilku > fioletowych nosów z tego forum ;) Temat nie ma z Tobą nic wspólnego, wiec w jakim celu trollujesz? Naprawdę zachowanie godne 14 latka:) Pozdrowienia dla najlepszego w całej galaktyce i dla Jeszcze Nam Panującego Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy.easy Re: Co oznacza ...? 02.12.09, 11:50 Chłopocze, jak ja tutaj na forum reprezentuje 14latka to wy " dzieci specjalnej troski" a pisze gdzie mi się podoba, taka to juz ta demokracja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cieta.riposta Re: Co oznacza ...? 02.12.09, 12:36 gajowy.easy napisał: > Chłopocze, jak ja tutaj na forum reprezentuje 14latka to wy " dzieci > specjalnej troski" Mam rozumieć, że uważasz dzieci niepełnosprawne za gorsze? Brawo dla JNP za takich stronników:/ Tylko pogratulować:/ gajowy.easy napisał: >a pisze gdzie mi się podoba, taka to juz ta demokracja jest. Guzik prawda. Demokracja nie daje ci prawo do łamania ogólnie przyjętych norm dobrego wychowania. To tak jak byś stwierdził: "mam śmiecić na ulicy, bo mamy demokracje" No, ale z drugiej strony czego można sie spodziewać po człowieku który jako obelgi używa zwrotu: "dzieci specjalnej troski":/ Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz102 Re: Co oznacza ...? 02.12.09, 13:47 A weźcie się wszyscy do ROBOTY!!! Bo pier..... cie, że czytać się nie da. Jeden mądrzejszy czy może głupszy od drugiego. Większość tych waszych wypocin to obrażanie i wyśmiewanie innych czy walka na wymyślanie przezwisk. I to jest rzeczowa dyskusja z obu stron ??? Jajka ogolić i wysłać do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś