Dodaj do ulubionych

Wodka weselna! Jaka polecacie??

17.07.07, 08:45
Witam,

jestesmy na etapie decydowania o wodce, ktora przysparza nam wiele problemow-
tzn jednym i drugim rodzicom, ktorzy nie moga sie zdecydowac co do tej
kwestii. A Wy jaka proponujecie na taka uroczystosc? Z gory dziekuje za
opcje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.33.radom.pilicka.pl 17.07.07, 11:30
      schłodzona
      • Gość: Anulka Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: 82.139.42.* 17.07.07, 14:18
        My kupilismy Wyborową. Sprawdzona i dobra.
        • Gość: ewuniabel Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:31
          my mielismy pana tadeusza
          • Gość: Tomix Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:12
            Ja polecam Dębową, jest smaczna i głowa po niej nie boli, podobnie jak Bols
    • Gość: elka Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:11
      ja bylam ostatnio na 3 weselach i byla palacowa maximus i sobieski
    • agawia84 Finlandia !! 29.07.07, 11:02
      Ja śmiało mogę polecić finlandię. Nasi Goście czuli sie po niej znakomicie i
      jak jeden mąż, pomimo weselnego zmęczenia, zjawili się na poprawinach w
      świetnej formie!!!
      • Gość: imili86 Re: Finlandia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:06
        ja tez polecam finlandię sami będziemy mieli u nas na weselu finlandię
    • Gość: karolina Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 13:20
      polecamy wam najlepszą wódkę jaką piliśmy na weselu naszych znajomych miała taki
      aromatyczny smak że nie mogliśmy się od niej uwolnić, kolor jej był lekkawo
      fioletowy ludzie z wesela mówili na nią że to jagodzianka na kościach ale jakiś
      pan spod żabki powiedział że to się kolokwialnie nazywa denaturat
    • Gość: j Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.top.net.pl 06.09.07, 23:47
      My mieliśmy Sobieskiego, wódka dobra i butelka estetyczna a cena przystępna
      20zl/0,5 l.
    • Gość: ... Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.radom.net 10.09.07, 13:52
      my mielismy polonaise polish wodka i goscie mówili ze ta wódka jest bezkacowa
    • Gość: pawel Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.tkdami.net 10.09.07, 16:50
      Ja kupiem wzborowa i wszyscy byli zadowoleni POLECAM
    • Gość: jasiek Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.192.udn.pl 10.09.07, 23:26
      WYBOROWA
    • Gość: Ewa Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.rad.vectranet.pl 10.09.07, 23:50
    • Gość: Ewa Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? IP: *.rad.vectranet.pl 10.09.07, 23:51
      U nas na weselu była PAŁACOWA i goście bardzo sobie ja chwalili :)
    • sergiej_ser Re: Wodka weselna! Jaka polecacie?? 27.01.17, 22:45
      U nas był Polanin, też dobra i elegancka, polecam. Może wybierzcie się na targi ślubne, następne będą 29-go stycznia w Łodzi, warto bo tam też się wódka weselna zawsze wystawia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka