Dodaj do ulubionych

Pieczone prosię na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:36
Bardzo proszę o pomoc gdzie w Radomiu mogę zamówic pieczone prosie na wesele
i jaki to jest koszt. Widziałem coś takiego w innym mieście na weselu i
przyznam że robi to duże wrażenie. Nie mogę znaleźć takiej oferty w nszym
mieście i dlatego jeszcze raz prosze o jakieś podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • tomekxyz Re: Pieczone prosię na wesele 26.07.07, 12:16
      "U Grubego" zamówisz taką atrakcję. Najwięcej imprez z prosiakami on obsługuje.
      Siedziba jest w Kowalance. Nie mam telefonów, ale myślę, że kontakt otrzymasz w
      każdym jego barze w Radomiu. Albo zadzwoń do ich centrum konferencyjnego we
      Wsoli, tam gdzie robią wesela. Ja zamawiałem bezpośrednio w Kowalance wiele
      razy, ale ostatnio ze 2 lata temu. Wtedy kosztowało ok 700-800zł z dowozem i
      kucharzem. Orientacyjny koszt możesz przyjąć ok 1000zł, ale dokładnie dowiesz
      się bezpośrednio. Przywożą na miejsce i kucharz w ładnym przebraniu kroi
      wieprza dla wszystkich.
      • Gość: Małek Re: Pieczone prosię na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:27
        Dzięki za informacje
    • Gość: Anulka Re: Pieczone prosię na wesele IP: 82.139.42.* 26.07.07, 17:18
      Ja zamawiam w Makowie kolo Skaryszewa koszt 400zL(na 80osób) dowóz gratis.
      WARTO!!!
      • Gość: Małek Re: Pieczone prosię na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:21
        To znacznie taniej niż u Grubego, ja potrzebuję na około 100 osób. Tylko proszę
        napisz mi dokładnie gdzie w Makowie lub podaj telefon
        • Gość: Anulka Re: Pieczone prosię na wesele IP: 82.139.42.* 27.07.07, 13:52
          Na razie mogę napisac,ze jedzie sie na ul. Grota roweckiego do konca i zaczyna
          sie Maków Mały (nie pamietam drugiego członu)jedzie się pare metrów i po lewej
          stronie sa dwa ogrodzone domy i sie wjezdza do konca tej ulicy tam jest ta
          Masarnia i cala firma-na pewno ktos Was pokieruje jak bedziecie dojezdzac. Nr
          telefonu w chwili obecnej nie mam, bo na spotkanie umawiala nas siostra.
          kilogram kosztuje 25zł, dowóz gratis. Mają zdjecia i można sobie zobaczyć jak
          jest przybrany. Polecam bo wiem ze sprawdzone i warto.
      • tomekxyz Re: Pieczone prosię na wesele 27.07.07, 11:17
        Jeśli to prawda, to cena baaardzo niska. U Grubego wiele lat temu w knajpie, na
        miejscu wieprz kosztował 550zł Dochodził dojazd (ok 20km), kucharz,
        potrzebowałem też fakturę i wychodziło 700zł
        Też poproszę namiar na ten lokal. Gdzie to jest dokładnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka